voltmod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σύμφωνα με το τμήμα της LG στην Μ.Βρετανία, η αναβάθμιση Android 4.4 για το LG G2 θα διατεθεί στα μέσα Μαρτίου, οπότε υπολογίζεται ότι περίπου εκείνη την εποχή θα καταφτάσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελλάδα.Πρόσφατα, η LG δημιούργησε ένα video για να δείξει τις διαφορές ανάμεσα στην έκδοση Android 4.2.2 Jelly Bean του λειτουργικού συστήματος της Google, και στην έκδοση Android 4.4 KitKat, χρησιμοποιώντας τη ναυαρχίδα της LG G2. Σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία, η αύξηση στην απόδοση κατά την εκκίνηση των εφαρμογών αγγίζει το 17% σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ βελτιωμένη παρουσιάζεται και η αυτονομία της συσκευής. Η αναβάθμιση θα προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο Internet, αποδοτικότερη αναπαραγωγή media και θα περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό Google Cloud Printer, για ασύρματες εκτυπώσεις μέσω Bluetooth ή WiFi. Site: Πηγή
Mourloz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Από τα πιο όμορφα και γρήγορα κινητά που κυκλοφορούν. 3
Pa0ki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Άντε να δούμε Το σημαντικό βέβαια είναι να πάρει και την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση, όχι να το εγκαταλείψει του χρόνου Ελπίζω να έβαλε μυαλό η LG Σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία, η αύξηση στην απόδοση κατά την εκκίνηση των εφαρμογών αγγίζει το 17% σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ βελτιωμένη παρουσιάζεται και η αυτονομία της συσκευής. Η αναβάθμιση θα προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο Internet, αποδοτικότερη αναπαραγωγή media και θα περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό Google Cloud Printer, για ασύρματες εκτυπώσεις μέσω Bluetooth ή WiFi. Τελικά μόνο πιο σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται 2
21century Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το nexus 4 αλλά δεν βλέπω πως θα μειώσω την κατανάλωση και να αυξήσω την απόδοση της μπαταρίας...
Meraklis56 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα και μια τρίτη συσκευή, με aosp η cyanogenmod. Nevertheless οι βελτιώσεις είναι welcome.
Makis38 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Art η dalvik το εχεις το nexus? Και 'γω το 4 έχω με τις ίδιες απορίες...αλλά το έχω "μαμά"...Art η dalvik τι είναι; cutom roms ή τίποτε άλλο. Εάν είπα βλακεία, σόρυ δεν κατέχω και πολλά...
gsisr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 και ποια ειναι η επομενη μεγαλη αναβαθμιση;η 4.5; το χει κουρασει και η google με τις αναβαθμίσεις..
GhostDel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία σε λίγες μέρες το παίρνω, το προτίμησα από το nexus για τη μπαταρία και την κάμερα. Τώρα και KitKat
keepgoing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 4.5 είναι η επόμενη αλλά απο οτι φαίνεται δεν θα είναι και πολύ μεγάλη. Γι αυτό δεν θα αλλάξει και όνομα. και ποια ειναι η επομενη μεγαλη αναβαθμιση;η 4.5; το χει κουρασει και η google με τις αναβαθμίσεις..
stratos_21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Art η dalvik το εχεις το nexus? Bill,αν δεν κανω μεγαλο λαθος,επειδη η ART ειναι σε beta,νομιζω μονο το N5 και το Moto G την υποστηριζουν...
emmxen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Και εμεις ακομα κολλημενοι στο 4.1.2..... (Lg G)
emmxen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ααα και μη μου πει κανεις για custom rom γιατι μου βγηκε η ψυχη μου να το ξε-brick-αρω μετα απο cm.10.2 stable κιολας
naive Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ελπίζω να μην ξεχάσουν και την υπόσχεσή τους για το L9 II
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ααα και μη μου πει κανεις για custom rom γιατι μου βγηκε η ψυχη μου να το ξε-brick-αρω μετα απο cm.10.2 stable κιολας Αυτο σημαίνει οτι εισαι εσυ ασχετος. Οποτε πολυ κακως το πειραξες. Έχοντας βαλει τουλαχιστον 200 custom rom, σε δικά μου κινητα και φιλων δεν brickαρα ποτε συσκευη. Ακομα και οταν εβαλα προβληματικη rom, πολυ ευκολα εβαλα αλλη. Και χωρις να δουλεύει ο bootloader. Η custom ειναι παραδεισος αμα ξερεις τι κανεις. Απλα 9 στους 10 δεν ξερουν να τη βαλουν σωστα. Ενα σωρο φιλοι μου γράφουν αχρηστη η custom, κολαει, προβλήματα κλπ. Τωρα πως γίνεται να τους βαζω την ιδια custom εγω μετα και να τρίβουν τα ματια τους με τη σταθερότητα και την βελτίωση που βλέπουν μετα, σχεδόν ακομα και εγω απορώ. . Επισης δεν brickαρες καμια συσκευη. Αν την ειχες brickαρει δε θα την εφτιαχνες. Απλα δεν εκανε boot το κινητο επειδη εσυ εκανες μ@λακια και ας μη το παραδεχεσαι επειδη δεν ξερεις τι κανεις. Καποιος που ξερει, ουτε ανχωνεται ουτε τιποτα. Υπαρχουν 3-4 διαφορετικες λυσεις να το φτιαξεις. Αν καμια δε δουλεψει τοτε ανχωνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα