bazinga13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε ολους τους φιλους,εχω ενα μικρο προβλημα με το NETBEANS,το εγκατεστησα χθες για να μαθω java αλλα κατι τρεχει και μου βγαζει συνεχεια μηνυματα λαθους,εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα ακρη γι αυτο και ποσταρο,δεν ξερω αν παιζει κατι με τον compiler cygwin η αν δεν τον εχω εγκαταστησει σωστα,πρεπει κατα την εγκατασταση του cygwin να εγκαταστησω compiler για java μηπως?καποιο πακετο?στην σελιδα του NETBEANS που διαβασα δεν ελεγε κατι τετοιο,τελος παντων θα σας πω τα βηματα μηπως και εχω κανει καποιο χαζο λαθος ως αρχαριος,λοιπον εκανα τα εξης New Project > Java > Java application > HelloWorld > finish Source packages > HelloWorld > HelloWorld.java > open public class HelloWorld { public static void main(String[] args) { System.out.println("Hello, World"); }} Error: Could not find or load main class helloworld.HelloWorldJava Result: 1 το εβαλα το μηνυμα αυτο στο ιντερνετ και απ οτι φαινετε ειναι κοινο προβλημα αλλα απο λυσεις τιποτα,δεν εβγαλα ακρη,οποιος εχει χρονο και διαθεση θα το εκτιμουσα αν μπορουσε να βοηθησει,ευχαριστω
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Error: Could not find or load main class helloworld.HelloWorld Java Result: 1 Κανεις compileτον κωδικα που εφτιαξες; Δηλαδη το αρχειο java το εκανες αρχειο class; Επισης το παραπανω μηνυμα που το βλεπεις; Μεσα στο netbeans; Java εχεις εγκαταστησει; Εχεις ορισει τα σωστα paths στο enviroment;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα