TechBossGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά,ξέρετε πως μπορώ να μάθω για το ποιος έσβησε μία συνομιλία/συζήτηση που είχα με ένα μέλος;Γιατί μέχρι χτες το βράδυ την έβλεπα αλλά σήμερα δεν υπάρχει και αναρωτιέμαι ποιος την έσβησε.
veteranos123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Προφανώς το μέλος με το οποίο συνομιλούσες αποχώρησε από την συζήτηση.
TechBossGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά δεν θα έπρεπε να μου το λέει δίπλα από το όνομα της συζήτησης;Σε κάποιες άλλες,μου λέει deleted όταν ο συνομιλητής έχει αποχωρήσει ή έχει διαγράψει την συζήτηση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά,ξέρετε πως μπορώ να μάθω για το ποιος έσβησε μία συνομιλία/συζήτηση που είχα με ένα μέλος;Γιατί μέχρι χτες το βράδυ την έβλεπα αλλά σήμερα δεν υπάρχει και αναρωτιέμαι ποιος την έσβησε. Κανείς άλλος, πλην των συμμετεχόντων στη συζήτηση, δεν μπορεί να την διαγράψει. 1
NeOSL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως το μέλος αυτό έφαγε ban ή ακύρωσε τον λογαριασμό του; Μου ήρθε κι εμένα πρόσφατα ένα p.m. και την άλλη μέρα δεν υπήρχε . Διαφήμιση σε νέο φόρουμ ήταν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα