Προς το περιεχόμενο

RunDLL Σφαλμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ζητησω την βοηθεια σε οσους μπορουνε,για αυτο που μου συνεβει.
Ειχα παει τον υπολογιστη μου στο e-shop για  service,το μονο που εκαναν ηταν BIOS UPDATE.
Οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου ζητουσε παλι ενεργοποιηση των windows 7(πειρατικα) κατι που ειχα κανει με το προγραμμα removeWAT και επειτα στην επιφανεια εργασιας εμφανιστηκε αυτο το μηνυμα,το οποιο εχω επισυναψει.

post-225522-0-72529000-1393074572_thumb.png

post-225522-0-07297100-1393074726_thumb.png

Δημοσ.

ωραία προσπάθησες να κατεβάσεις την ενημέρωση που κάνει τα windows γνήσια KB971033 και μετά πάλι την διαδικασία ενεργοποιησεις (removewat) εάν δεν μπορέσεις έτσι μπορείς με το cd των windows να κανείς αναβάθμιση η επιδιόρθωση χωρίς να πειραχτούν τα αρχεία σου 

Δημοσ.

φιλε μου turbox2014 ευχαριτω για την βοηθεια.τελικα εκανα εγκατασταση την ενημερωση που ανεφερες αφου εκανα ενεργοποιηση των windows με το removeWAT.Επισης εκανα και μια σαρωση με το προγραμμα malwarebytes το οποιο βρηκε αρκετους ιους στην τοποθεσια που μου αναγραφει στο error και επειτα εξουδετερωσα.Ελπιζω οτι αυτο το προβλημα δεν θα με απασχολησει αλλο.

Κατι αλλο ομως που με απασχολει και θα μπορουσατε να βοηθησετε ειναι οτι υπαρχει καθυστερηση συνδεσης στο διαδικτυο, μεσω καλωδιου ethernet ,οταν ανοιγω τον υπολογιστη.Κατι που τον πρωτο μηνα δεν συνεβαινε(ο υπολογιστης ειναι λιγοτερο απο 4ων μηνων)
Το καλωδιο,το modem ειναι δοκιμασμενα σε αλλο υπολογιστη και δεν εχουν καποιο θεμα,επισης εχω κανει update τους drivers που αφορουν την καρτα δικτυου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...