Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανταλαγη εκανα μου προσκομησε μια αποδηξη που φενοταν κανονικη με imei κανονικα τησ vodafone αλλα ηταν ψευτικη. βεβαια εχω παει στην αστηνομια και τον ψαχνη ειναι θεμα χρονου να τον βρουν

Δημοσ.

ανταλαγη εκανα μου προσκομησε μια αποδηξη που φενοταν κανονικη με imei κανονικα τησ vodafone αλλα ηταν ψευτικη. βεβαια εχω παει στην αστηνομια και τον ψαχνη ειναι θεμα χρονου να τον βρουν

Ωχ φίλε μου δηλαδή έπεσες θύμα απάτης. Ο τυπάς απόκτησε ένα iphone το οποίο ήταν κλειδωμένο/κλεμμένο/χαλασμένο και στο πάσαρε χρησιμοποιώντας πλαστή απόδειξη. 

Πως είσαι τόσο σίγουρος οτι ειναι θέμα χρόνου να τον βρουν; Έχουν στοιχεία του; Έκανες μήνυση;

Τέλος, αν επιτρέπεται μήπως έδωσες και χρήματα; Αν όχι με τι το αντάλλαξες;

Δημοσ.

Ωχ φίλε μου δηλαδή έπεσες θύμα απάτης. Ο τυπάς απόκτησε ένα iphone το οποίο ήταν κλειδωμένο/κλεμμένο/χαλασμένο και στο πάσαρε χρησιμοποιώντας πλαστή απόδειξη. 

Πως είσαι τόσο σίγουρος οτι ειναι θέμα χρόνου να τον βρουν; Έχουν στοιχεία του; Έκανες μήνυση;

Τέλος, αν επιτρέπεται μήπως έδωσες και χρήματα; Αν όχι με τι το αντάλλαξες;

τωρα σώθηκες που θα τον βρουν. 

Δημοσ.

τωρα σώθηκες που θα τον βρουν. 

Αυτό εννοούσα Μαριλίνα, αλλά τον είδα σίγουρο και ήθελα να δω αν εχει κάποιο άσσο στο μανίκι του

Δημοσ.

Και να τον βρουν ποια θα είναι η κατηγορία? Αν δεν είναι κλεμμένο το κινητό και είναι απλά κλειδωμένο δε νομίζω ότι μπορούν να του κάνουν κάτι δυστυχώς

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και να τον βρουν ποια θα είναι η κατηγορία? Αν δεν είναι κλεμμένο το κινητό και είναι απλά κλειδωμένο δε νομίζω ότι μπορούν να του κάνουν κάτι δυστυχώς

Κλεπταποδοχή ( κλεμμένου προφανώς) 5S από τον πωλητή-απατεώνα.Δόλια προώθηση κινητού.Προσκόμιση-πλαστογράφηση  απόδειξης αγοράς.Χρήση ψευδωνυμίας στην πλαστή απόδειξη.Συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη-ανευ εξουσιοδότησης χρήση  της επωνυμίας vodafone για την δόλια ανταλλαγή...Ποινικό αδίκημα εις βάρος της εφορίας η έκδοση πλαστών αποδείξεων αγοράς. Και πολλά άλλα...Η λίστα δεν τελειώνει..Σε κάτι από αυτά μπορεί να κατηγορηθεί...Τι υπάρχουν οι δικηγόροι ? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...