Προς το περιεχόμενο

Brooklyn Nine Nine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Kρίμα δεν είναι να έχεις δει τόσες σεζόν και να μη δεις το κλείσιμο;

Θα πεις δηλαδή όχι σε αυτή τη φατσούλα;

cheddar.png.a7312ec7e0f80d35aa3c993e656c9d9a.png

Μόνο εάν έχει heist επεισόδιο με νικητή τον cheddar ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν και μεγαλος φαν,με screensaver 99,ειδοποιηση με το γελιο του Boyle και με ολα τα επεισοδια στη μνημη μου,την ειδα με το ζορι την 8η.Δεν εχω δει ακομα το τελευταιο επεισοδιο,απο τη μια γιατι ξενερωσα με τη σαιζον,απο την αλλη ξενερωνω να το δω γιατι απλα..θα τελειωσει.

Θα ξαναδω τη σαιζον με το κοριτσι,οταν βρουμε χρονο,και θα τελειωσουμε μαζι...τη σειρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/11/2021 στις 8:02 ΠΜ, mike299 είπε

Είδα το πρώτο της τελευταίας σεζόν και σχεδόν με έχει κάνει να παρατήσω την σειρά μετά από εφτά σεζόν! Από τα χειρότερα επεισόδια που έχω δει σε οποιαδήποτε κωμική σειρά.

Σε τέτοιο κλίμα κινείται όλη η σεζόν? Να την παρατήσω αν είναι όσο είναι νωρίς.

Κατα την γνώμη μου στο ίδιο κλίμα κινείται. Ίσως τα τελευταία 2 να είναι λίγο ανεβασμένα, αλλα ως εκεί.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ συνέβη το εξής παράδοξο. Βλέπω τις εφτά σεζόν του νετφλιξ και ενώ η όγδοη έχει κυκλοφορήσει κανονικά δε την ανεβάζουν. 

Κάθομαι λοιπόν και ξεκινώ και τελειώνω Seinfeld και καπάκι office. 

Τελειώνοντας τα και γυρνώντας να δω τώρα την τελευταία σεζόν νιώθω ότι η σειρά είναι λίγη, πολύ λίγη μπροστά στα άλλα δύο τέρατα. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Edel είπε

Εδώ συνέβη το εξής παράδοξο. Βλέπω τις εφτά σεζόν του νετφλιξ και ενώ η όγδοη έχει κυκλοφορήσει κανονικά δε την ανεβάζουν. 

Κάθομαι λοιπόν και ξεκινώ και τελειώνω Seinfeld και καπάκι office. 

Τελειώνοντας τα και γυρνώντας να δω τώρα την τελευταία σεζόν νιώθω ότι η σειρά είναι λίγη, πολύ λίγη μπροστά στα άλλα δύο τέρατα. 

Πρέπει να το δεις με άλλο mindset, γιατί συγκρίνεις (άθελα σου βέβαια) ανόμοια πράγματα.

Τα Office και Seinfeld διαμόρφωσαν και έθεσαν trends στην κατηγορία των Sitcom το καθένα στην εποχή του και δεν είναι τυχαίο πως επηρέασαν και επηρεάζουν τις κωμωδίες μέχρι και σήμερα, ενώ ο κόσμος ακόμα μιλάει γι'αυτές.

Το Brooklyn Nine Nine είναι μια σειρά που θα τη δεις και θα περάσεις ομολογουμένως καλά, αλλά μέχρι εκεί. Έχει και αυτό τα δικά του unique traits. Δες το σαν μια ξεχωριστή κατηγορία.

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την παρακολούθησα τη σειρά έξω προβαλλόταν στο Μακεδονία TV και ομολογώ ότι με κέρδισε, γενικά δε βλέπω συχνά σίριαλ αλλά για το συγκεκριμένο, έκανα εξαίρεση. Επικές ατάκες, ένας και ένας οι πρωταγωνιστές, μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι ακόμα και προς το τέλος, δεν είχε χαλάσει η μαγιά του σεναρίου. RIP και στον Captain Holt, πραγματικά το σοβαρό του ύφος, σε συνδυασμό με τις φαρμακερές ατάκες του, έκαναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Ο ένας χαρακτήρας πάντως, καλύτερος από τον άλλο, μια από τις σειρές που μου άρεσαν αρκετά. Εύγε σε όλους! 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/4/2024 στις 12:30 ΠΜ, tsimisdel είπε

Την παρακολούθησα τη σειρά έξω προβαλλόταν στο Μακεδονία TV και ομολογώ ότι με κέρδισε, γενικά δε βλέπω συχνά σίριαλ αλλά για το συγκεκριμένο, έκανα εξαίρεση. Επικές ατάκες, ένας και ένας οι πρωταγωνιστές, μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι ακόμα και προς το τέλος, δεν είχε χαλάσει η μαγιά του σεναρίου. RIP και στον Captain Holt, πραγματικά το σοβαρό του ύφος, σε συνδυασμό με τις φαρμακερές ατάκες του, έκαναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Ο ένας χαρακτήρας πάντως, καλύτερος από τον άλλο, μια από τις σειρές που μου άρεσαν αρκετά. Εύγε σε όλους! 

Δες και what we do in the shadows,στο ιδιο υφος.
Και φυσικα,the office,αν δεν το εχεις ηδη δει.

Και τα 3 απο τους ιδιους παραγωγους.

99 και office παιζουν στο repeat,μονιμα,στο σπιτι μου.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, StamTheMan said:

99 και office παιζουν στο repeat,μονιμα,στο σπιτι μου.

Και όταν λείπεις από το σπίτι?

Καλή φάση, διώχνεις και τους κλέφτες.

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panther_512 είπε

Εγώ πάντως αν μπούκαρα σε σπίτι και έπαιζε 99/Office θα καθόμουν 😂

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panther_512 είπε

Εισαι απο αυτους που φωναζουν οτι δεν τους αρεσουν τα Φιλαρακια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...