Προς το περιεχόμενο

Brooklyn Nine Nine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την πρώτη περίοδο και πρέπει να πω ότι μου άρεσε.Καθε επεισόδιο και ήταν καλυτερο

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neo4 είπε

Nice, εδώ βγαίνει τραιλερ 8ου κύκλου. Και εμείς περιμένουμε τον 7ο να βγει στο Netflix...

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Nice, εδώ βγαίνει τραιλερ 8ου κύκλου. Και εμείς περιμένουμε τον 7ο να βγει στο Netflix...

Ακόμα στο ελληνικο netflix δεν υπάρχει; Παίζεται το Nine Nine σε ελληνικό κανάλι; Συνήθως αυτός είναι ο λόγος που το netflix αργεί το release κάποιων κύκλων.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Speculoos είπε

Ακόμα στο ελληνικο netflix δεν υπάρχει; Παίζεται το Nine Nine σε ελληνικό κανάλι; Συνήθως αυτός είναι ο λόγος που το netflix αργεί το release κάποιων κύκλων.

Αμφιβάλλω. Ίσως παίζει σε κάποιο συνδρομητικό;

Anyway, ήλπιζα να βγει σύντομα αλλά δε το βλέπω. Εδώ ο 6ος κύκλος βγήκε τον Δεκέμβριο... Με βλέπω να καταλήγω πάλι στον Θείο.

8 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Και εγώ νόμιζα ο 6ος ήταν ο τελευταίος. Αυτό το vibe σου άφηνε.

Όντως, κλείσανε πολλές ανοιχτές υποθέσεις. Αλλά έτσι που τελείωσε και που κατέληξε ο Holt ήταν σίγουρο ότι θα έβγαινε και άλλος κύκλος, δεν νομίζω να μπορούσανε να το αφήσουν έτσι.

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ τα δυο πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα! Θα δουμε καλο πραγμα και αυτην την φορα :D

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να κάνω binge watching όλες τις προηγούμενες σεζόν για να ξεκινήσω την τελευταία αλλά το σκέφτομαι 🤔

😭Αυτή την σειρά την αγάπησα όσο καμία άλλη (βασικά όσο και το got) και δεν μπορώ να χωνέψω ότι είναι τελευταία σεζόν

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2021 στις 11:16 ΠΜ, stormrain είπε

Eν τω μεταξυ τα δυο πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα! Θα δουμε καλο πραγμα και αυτην την φορα :D

Που τα ειδες;

Στις 20/8/2021 στις 12:16 ΠΜ, mary είπε

Θέλω να κάνω binge watching όλες τις προηγούμενες σεζόν για να ξεκινήσω την τελευταία αλλά το σκέφτομαι

Εγω την βλεπω απο την αρχη καθε μερικους μηνες,ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες.

Το ιδιο κανω με το Big Bang και τελευταια βλεπω παλι two and a half,παλιοτερα το εκανα με Friends kai  HIMYM.

Περιτο να αναφερω οτι ξερω ολα τα επεισοδια απ'εξω :P

Αυτο που λες το εκανα στο GOT και Peaky Blinders για να φρεσκαρω τη μνημη μου.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίζει να είναι από τα χειρότερα eps που έχω δει ποτέ σε σειρά το S08E01. Tragic. Άμα πάει έτσι όλη η season καλύτερα που τελειώνει.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Παίζει να είναι από τα χειρότερα eps που έχω δει ποτέ σε σειρά το S08E01. Tragic. Άμα πάει έτσι όλη η season καλύτερα που τελειώνει.

Γενικά η τελευταία σεζόν ήταν χάλια. Κρίμα να τελειώσει έτσι.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω γκαηζ, εμενα δεν με χαλασε. Ισως τα τελευταια 2 επεισοδια να μην ηταν ιδανικα για τελος σειρας, αλλα οκ, τα βρηκα καλα :D

@StamTheMan κυκλοφορουν γενικα

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο το τελευταίο ανέβηκε λίγο imo. Προσπάθησαν να κάνουν commentary στο police reform αλλά δεν γίνεται αυτό όταν είσαι σειρά με αστυνομικούς και μάλιστα όταν ο πρωταγωνιστής σου εξακολουθεί να πράττει κόντρα στους νόμους για δικό του όφελος (όσο καλές προθέσεις και εαν έχει και όσο χιουμοριστικός και αν είναι ). Είτε κάνε το political commentary είτε όχι. Το balance που προσπάθησαν να πιάσουν δεν πέτυχε για μένα.

• Like 1
  • Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είδα το πρώτο της τελευταίας σεζόν και σχεδόν με έχει κάνει να παρατήσω την σειρά μετά από εφτά σεζόν! Από τα χειρότερα επεισόδια που έχω δει σε οποιαδήποτε κωμική σειρά.

Σε τέτοιο κλίμα κινείται όλη η σεζόν? Να την παρατήσω αν είναι όσο είναι νωρίς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...