bardull01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Είδα την πρώτη περίοδο και πρέπει να πω ότι μου άρεσε.Καθε επεισόδιο και ήταν καλυτερο 1
BlueBlade Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Neo4 είπε Nice, εδώ βγαίνει τραιλερ 8ου κύκλου. Και εμείς περιμένουμε τον 7ο να βγει στο Netflix... 1
Miracle Worker Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Και εγώ νόμιζα ο 6ος ήταν ο τελευταίος. Αυτό το vibe σου άφηνε.
Speculoos Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, BlueBlade είπε Nice, εδώ βγαίνει τραιλερ 8ου κύκλου. Και εμείς περιμένουμε τον 7ο να βγει στο Netflix... Ακόμα στο ελληνικο netflix δεν υπάρχει; Παίζεται το Nine Nine σε ελληνικό κανάλι; Συνήθως αυτός είναι ο λόγος που το netflix αργεί το release κάποιων κύκλων.
BlueBlade Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Speculoos είπε Ακόμα στο ελληνικο netflix δεν υπάρχει; Παίζεται το Nine Nine σε ελληνικό κανάλι; Συνήθως αυτός είναι ο λόγος που το netflix αργεί το release κάποιων κύκλων. Αμφιβάλλω. Ίσως παίζει σε κάποιο συνδρομητικό; Anyway, ήλπιζα να βγει σύντομα αλλά δε το βλέπω. Εδώ ο 6ος κύκλος βγήκε τον Δεκέμβριο... Με βλέπω να καταλήγω πάλι στον Θείο. 8 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Και εγώ νόμιζα ο 6ος ήταν ο τελευταίος. Αυτό το vibe σου άφηνε. Όντως, κλείσανε πολλές ανοιχτές υποθέσεις. Αλλά έτσι που τελείωσε και που κατέληξε ο Holt ήταν σίγουρο ότι θα έβγαινε και άλλος κύκλος, δεν νομίζω να μπορούσανε να το αφήσουν έτσι.
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σκαει σημερα η 8 στην Αμερικανία! Ποτε λετε να τη δουμε στο NF? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Eν τω μεταξυ τα δυο πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα! Θα δουμε καλο πραγμα και αυτην την φορα 2
mary Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Θέλω να κάνω binge watching όλες τις προηγούμενες σεζόν για να ξεκινήσω την τελευταία αλλά το σκέφτομαι 🤔 😭Αυτή την σειρά την αγάπησα όσο καμία άλλη (βασικά όσο και το got) και δεν μπορώ να χωνέψω ότι είναι τελευταία σεζόν 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Στις 19/8/2021 στις 11:16 ΠΜ, stormrain είπε Eν τω μεταξυ τα δυο πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα! Θα δουμε καλο πραγμα και αυτην την φορα Που τα ειδες; Στις 20/8/2021 στις 12:16 ΠΜ, mary είπε Θέλω να κάνω binge watching όλες τις προηγούμενες σεζόν για να ξεκινήσω την τελευταία αλλά το σκέφτομαι Εγω την βλεπω απο την αρχη καθε μερικους μηνες,ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες. Το ιδιο κανω με το Big Bang και τελευταια βλεπω παλι two and a half,παλιοτερα το εκανα με Friends kai HIMYM. Περιτο να αναφερω οτι ξερω ολα τα επεισοδια απ'εξω Αυτο που λες το εκανα στο GOT και Peaky Blinders για να φρεσκαρω τη μνημη μου. 1
jmirko15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Παίζει να είναι από τα χειρότερα eps που έχω δει ποτέ σε σειρά το S08E01. Tragic. Άμα πάει έτσι όλη η season καλύτερα που τελειώνει. 1 1
Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, jmirko15 είπε Παίζει να είναι από τα χειρότερα eps που έχω δει ποτέ σε σειρά το S08E01. Tragic. Άμα πάει έτσι όλη η season καλύτερα που τελειώνει. Γενικά η τελευταία σεζόν ήταν χάλια. Κρίμα να τελειώσει έτσι.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξερω γκαηζ, εμενα δεν με χαλασε. Ισως τα τελευταια 2 επεισοδια να μην ηταν ιδανικα για τελος σειρας, αλλα οκ, τα βρηκα καλα @StamTheMan κυκλοφορουν γενικα 1
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μόνο το τελευταίο ανέβηκε λίγο imo. Προσπάθησαν να κάνουν commentary στο police reform αλλά δεν γίνεται αυτό όταν είσαι σειρά με αστυνομικούς και μάλιστα όταν ο πρωταγωνιστής σου εξακολουθεί να πράττει κόντρα στους νόμους για δικό του όφελος (όσο καλές προθέσεις και εαν έχει και όσο χιουμοριστικός και αν είναι ). Είτε κάνε το political commentary είτε όχι. Το balance που προσπάθησαν να πιάσουν δεν πέτυχε για μένα. 1 1
mike299 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Είδα το πρώτο της τελευταίας σεζόν και σχεδόν με έχει κάνει να παρατήσω την σειρά μετά από εφτά σεζόν! Από τα χειρότερα επεισόδια που έχω δει σε οποιαδήποτε κωμική σειρά. Σε τέτοιο κλίμα κινείται όλη η σεζόν? Να την παρατήσω αν είναι όσο είναι νωρίς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα