toketog Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρεται, σε μια απομακρυσμένη περιοχή υπάρχει ένα καταγραφικό (DAHUA DVR3108-E) καθώς και ενα router Draytek Vigor 2710 και μέσω από ένα στικάκι της cosmote συνδέεται στο ίντερνετ για απομακρυσμένης παρακολούθηση. Ο εγκαταστάτης έχει φτιάξει και αλλά 6 τέτοια στην περιοχή, έχει εγκαταστήσει τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό και έχει δώσει στο καθένα router ένα DynDns. Όλα τα domain είναι σε μορφή eponimo_katoxou.selfip.com. Εγώ έμπαινα κανονικά να βλέπω την δικιά μου εγκατάσταση, με κάποιο lag βέβαια, αλλά το αγνόησα γιατί θεώρησα πως είναι θέμα 3G, μέχρι που μια μέρα μου ήρθε η ιδέα να μαντέψω τα domain από τους άλλους, και έτσι συνδέθηκα στην δικιά τους εγκατάσταση και αυτό που παρατήρησα ήταν μηδενικό lag στον ίδιο ακριβώς πάροχο 3G. Σε επικοινωνία που είχα με τον εγκαταστάτη μου είπε οτι είναι θέμα παρόχου. Βέβαια σε speedtest που είχα κάνει το Upload ηταν 2.5 mbs. Εγώ πιστεύω είναι θέμα ρυθμίσεων. Ποια είναι η άποψή σας;
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ειναι λιγο δυσκολο να ειναι θεμα ρυθμισεων.μπορει εκει που ειναι ο δικος σου απομακρυσμενος χωρος το σημα να ειναι λιγοτερο απο το σημειο που ειναι οι αλλοι.γιατι στην πραξη δεν υπαρχουν και πολλες ρυθμισεις να γινουν.τωρα αμα ειναι θεμα firmware tou router η του καταγραφικου εκει παμε αλλου
toketog Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος καθώς η δικιά μου εκγατάσταση εχει 54% σήμα ενώ των άλλων βρίσκονται σε χωράφια οπου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανθρώπινη δραστηριότητα για να έχει τόσο καλό σήμα...
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ίσα-ίσα, που όσο περισσότεροι συνδέονται στην ίδια κεραία, τόσο μειώνεται η ταχύτητα. Βλέπεις κάθε κεραία έχει συγκεκριμένο bandwidth, το οποίο μοιράζεται σε όσους είναι συνδεδεμένοι πάνω της. Άλλη ταχύτητα όταν είναι 100 ενεργοί χρήστες και άλλη όταν συνδέονται μόνο 10. Αν συνδέεστε στην ίδια κεραία και έχει εσύ μόνο πρόβλημα, πιθανόν να ισχύει αυτό που γράφει ο @poulinos. Έχετε σίγουρα όλοι cosmote ή οι άλλοι έχουν διαφορετικό πάροχο;
toketog Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ναι ολοι cosmote αλλα δεν μομιζω να συνδεονται στην ιδια κεραια...
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 παντως σε Teltonika 3g router που ειχα σεταρει δεν ειχε τιποτα απο επιλογες.περα απο το apn και κατι port forward κτλ δεν ειχε κατι που θα μπορουσε να πειραξει καποιος εειτε για καλυτερο ειτε για πιο αργο.εκτος αν γιακαποιο λογο πχ οι αλλοι μπαινοουν με 3g και εσυ οχι οποτε παμε αλλου.
Ledis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτα απο όλλα θα πρέπει να δικιμάσεις το Bandwith του 3G τοπικά στην εγκατάση, ωστέ να γνωρίζει τί ταχύτητα upload έχεισ διαθέσιμη. Οσόν αφορά το Καταγραφικό, σηγουρέψου για τα παρακάτω: 1) Σίγουρέψου ότι επιλέγεις Extra Stream για να μειώσεις το απαιτούμενο Bandwith 2) Στο μενού Encoding, ρύθμισε το BitRate του Extra Stream ωστέ να πετύχεις καλύτερό αποτέλεσμα By the Way, Αφού τόσο έυκολα μπήκες σέ αλλες εγκαταστάσεις, Ο εγκαταστάτης πρέπει να δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια.Να φανταστώ οτί το User / Pass είναι τα Default
toketog Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 @Poulinos, οχι κανονικα με 3g συνδεεται...στις ρυθμίσεις του router εχει αυτά σχετικά με το 3g @Ledis, τοπικα στο speedtest.net Upload εχει 2.5. Δοκιμασα το extra stream αλλα δεν με ικανοποιει η ποιήτητα της εικόνας...Να σημειώσω οτι στο encode στο δικο μου καταγραφικό στο πρωτο κανάλι στο D1 εχει 25FPS το μεγιστο bitrate ειναι 4096 και στα υπολοιπα στο D1 εχει μονο 6FPS με 1024 bitrate, ενω στους αλλους εχει στο πρωτο και στο δευτερο D1 25FPS με 4096 απλα στα επομενα καναλια πεφτει στο 2048. Κάποια π@@στι@ μυρίζομαι....υποτιθεται δωσαμε τα ιδια ακριβως χρήματα. Τράβηξα και ενα βιντεο και να δείτε το lag που λεω. Το δικό μου ειναι το αριστερό και κάποιου άλλου το δεξί
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 γιατι δεν τα βαζεις οπως τα εχουν οι αλλοι στις ρυθμισεις για να δεις τι γινεται.αυτα με το 2048 κτλ εννοω.πραγματι ο εγκαταστατης τα σπαει.τρελη ασφαλεια.αν το κανει και σε σπιτια αυτο θα πεσει γελιο.
toketog Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν καταλαβες, αυτα που αναφερω ειναι τα μεγιστα που εχουν οι ρυθμισεις....π.χ στο δικο μου απο 2ο καναλι και μετα στο D1 το μεγιστο που μπορω να βαλω ειναι 6FPS ενω στους αλλους 25
jkoukos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή δεν βρίσκω πουθενά on-line το manual, μπορείς να το ανεβάσεις κάπου να του ρίξουμε μια ματιά. Λογικά είναι θέμα ρυθμίσεων στο DVR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα