zanskou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που εργάζεται μέσα στα γραφεία της Google, στο Δουβλίνο, η επόμενη έκδοση του γνωστού mobile λειτουργικού συστήματος Android, θα ανακοινωθεί από την εταιρεία μέσα στον Ιούλιο, και όχι κατα τη διάρκεια του Google I/O 2014 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, όπως αρχικά αναμενόταν.Παράλληλα σύμφωνα με την ίδια πηγή η εταιρεία μαζί με το Android 4.5 θα ανακοινώσει και το νέο Nexus 8, που θα γίνει έτσι η πρώτη συσκευή με τη νέα έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας. Αν και οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί επίσημα από την Google, δε θα πρέπει να παραλείψουμε να υπενθυμίσουμε πως και κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την εταιρεία να εγκαταλείπει το μέγεθος των 7 ιντσών (όσον αφορά το tablet) για κάποιο ελαφρώς μεγαλύτερο μοντέλο. Site: NextPowerUp
kosmasgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Firefox εγινε το android. Τι 4.5 ρε ορνια στη google. δωστε limepie να τελειωνουμε. 2
sonyxp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όπως το πάρει κανείς... Και μια άλλη εταιρεία από την 4 που την θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια είναι στην έκδοση 7,2 7.0.2 τώρα (7.0.2 θυμάμαι ... τώρα αν είναι παραπάνω δεν το έχω ψάξει) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από sonyxp
panacync Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή αν το ονόμαζαν Android 6.0 αλλά είχε ακριβώς τα ίδια features και bugfixes θα ήσουν ευχαριστημένος; Μόνο ο αριθμός στο τελός σε νοιάζει; 7
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Όπως το πάρει κανείς... Και μια άλλη εταιρεία από την 4 που την θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια είναι στην έκδοση 7,2 τώρα (7.2 θυμάμαι ... τώρα αν είναι παραπάνω δεν το έχω ψάξει) 7.0.6 και χρησιμοποιεί κανονικά τα πρότυπα της πληροφορικής δηλαδή 3 αριθμούς για να ξεχωρίσει το upgrade, το update και τα bug fixes.... 2
blackcoatman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Firefox εγινε το android. Τι 4.5 ρε ορνια στη google. δωστε limepie να τελειωνουμε. Βασικά ο Firefox αλλάζει κύριο αριθμό συνέχεια (19, 20, 21...) και όχι δεκαδικό. Επίσης οι δεκαδικοί στο Android πολύ πιθανό να φέρουν και αλαγή ονόματος, ιστορικά: 2.1 Eclair, 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread, 4.0 ICS, 4.1 JellyBean, 4.4 KitKat... οπότε γιατί το 4.5 να μην είναι KeyLime; Όχι πως αν θα είναι θα έχει ξαφνικά διαφορετικά features από το αν συνέχιζε να ήταν KitKat 1
ChimairaX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Να δω πότε θα φτάσουν το multitasking των PC κι ας το ονομάσουν και 4.5.4.2.2.56.6.5..4.3.2..2.222.1.1.4. 1
AMD Expert Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ο Firefox αλλάζει κύριο αριθμό συνέχεια (19, 20, 21...) και όχι δεκαδικό. Επίσης οι δεκαδικοί στο Android πολύ πιθανό να φέρουν και αλαγή ονόματος, ιστορικά: 2.1 Eclair, 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread, 4.0 ICS, 4.1 JellyBean, 4.4 KitKat... οπότε γιατί το 4.5 να μην είναι KeyLime; Όχι πως αν θα είναι θα έχει ξαφνικά διαφορετικά features από το αν συνέχιζε να ήταν KitKat Το 4.5 θα'ναι από L σίγουρα άρα Lime Pie Το θέμα μου εμένα είναι το Nexus 8,έχω το Nexus 7 2013 και δεν θέλω να βγει καινούργιο nexus tablet Μακάρι να βγει ένα Nexus 4.5 (δλδ μισή ίντσα μικρότερο απ'το 5) και το τσίμπησα!
sonyxp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 7.0.6 και χρησιμοποιεί κανονικά τα πρότυπα της πληροφορικής δηλαδή 3 αριθμούς για να ξεχωρίσει το upgrade, το update και τα bug fixes.... Δεν είμαι υπέρ της Google γιατί προσπαθεί να πλασάρει το "δικό της" και γελάω μαζί της... Αν μερικούς σας πειράζει που μέσα σε ~2 χρόνια η εταιρεία σας έχει βγάλει 2-3-4 εκδόσεις τότε θέμα σας... θέμα μας... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... μην μου λέτε λοιπόν Android android android ... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ! έλεος !
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι υπέρ της Google γιατί προσπαθεί να πλασάρει το "δικό της" και γελάω μαζί της... Αν μερικούς σας πειράζει που μέσα σε ~2 χρόνια η εταιρεία σας έχει βγάλει 2-3-4 εκδόσεις τότε θέμα σας... θέμα μας... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... μην μου λέτε λοιπόν Android android android ... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ! έλεος ! Δεν λέμε android, android, android αλλα άλλοι σε θέματα android λένε Apple,Apple,Apple.... Δεν με πείραξαν τα update του android, αλλά άλλους τους πειράζουν τα upgrade της apple και γενικότερα η apple....Αν πρόσεξες υπάρχουν μερικοί που στην εταιρεία τους θα θέλανε , να κάνει ένα upgrade και όχι ένα απλό update. Αν εσύ θέλεις να μπέρδευεις τα upgrade με τα update για να έχεις την δικαιολογία και ότι οι άλλες το κάνουν...δικαίωμα σου. Ασε κάποιους να έχουν το δικαίωμα να θέλουν upgrade και μην μπέρδευεις μήλα με πορτοκάλια.....
stevenosfp1999 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 7.0.6 και χρησιμοποιεί κανονικά τα πρότυπα της πληροφορικής δηλαδή 3 αριθμούς για να ξεχωρίσει το upgrade, το update και τα bug fixes.... Δεν είμαι υπέρ της Google γιατί προσπαθεί να πλασάρει το "δικό της" και γελάω μαζί της... Αν μερικούς σας πειράζει που μέσα σε ~2 χρόνια η εταιρεία σας έχει βγάλει 2-3-4 εκδόσεις τότε θέμα σας... θέμα μας... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... μην μου λέτε λοιπόν Android android android ... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ! έλεος ! sonyxpSenior MemberPosts: 666Niceeeee
FELIX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Όπως το πάρει κανείς... Και μια άλλη εταιρεία από την 4 που την θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια είναι στην έκδοση 7,2 7.0.2 τώρα (7.0.2 θυμάμαι ... τώρα αν είναι παραπάνω δεν το έχω ψάξει) http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_4 4 χρονια πριν... εσυ τι θελεις να μεινουν τα πραγματα στασιμα?μηπως στο πισι σου εχεις ακομα win 95?
dali13gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι υπέρ της Google γιατί προσπαθεί να πλασάρει το "δικό της" και γελάω μαζί της... Αν μερικούς σας πειράζει που μέσα σε ~2 χρόνια η εταιρεία σας έχει βγάλει 2-3-4 εκδόσεις τότε θέμα σας... θέμα μας... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... μην μου λέτε λοιπόν Android android android ... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ! έλεος ! Κάπου τα έχεις μπερδέψει... Ένα version κάθε χρόνο. Όχι jellybean 4.1 4.2 4.3 κλπ κλπ.
Ziant Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως θα το ανακοινώσει μεθαύριο ο ceo της Samsung μαζί με το s5 ?
petranthe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή αν το ονόμαζαν Android 6.0 αλλά είχε ακριβώς τα ίδια features και bugfixes θα ήσουν ευχαριστημένος; Μόνο ο αριθμός στο τελός σε νοιάζει; Τι ρωτάς φίλε... Εννοείται μόνο αυτό τους νοιάζει... Υπάρχει μια μανία με τις αναβαθμίσεις γενικά. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα