lina88 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας..θα θελα μια βοηθεια μιας που ειμαι εντελως αρχαρια στο θεμα της φωτογραφικης μηχανης...θελω μια καλη φωτογραφικη μηχανη που να εχει παρα πολυ καλο ζουμ(πολυ μακρινο)...με ειπαν να κοιταω πανω απ ολα τον φακο...και να κανει ζουμ εν ωρα εγγραφης βιντεο....σκεφτομαι να παρω μια πρακτικη που να χωραει σε ολα τα τσαντακια(μια μικρη δλδ)...απ την αλλη μηπως οι επαγγελματικες(οι μεγαλες να το πω)ειναι πολυ καλυτερες?ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 κατ αρχην πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θες δηλαδη τι θες να φωτογραφιζεις. το μεγαλο ζουμ γιατι το θες?θα παρακολουθεις κανεναν απο μακρια και θες να τον φωτογραφιζεις? ειμαι σιγουρος οτι το 99% των φωτογραφιων σου θα ειναι χωρις ζουμ ,κοντινες δηλαδη. για επαγγελματικη που λες το ξεχνας,εκτος κι αν θες να δωσεις 2χιλιαρικα. εκτος κι αν επαγγελματικη θεωρεις οποιαδηποτε dslr μεχρι στιγμης με τι εβγαζες φωτογραφιες? με κινητο? νομιζω η καλυτερη λυση ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2981420/Sony-NEX-3N-16-50mm-Kit.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Προτεινω την samsung nx2000. Στα 320 ξεκινα στο σκρουτζ αλλα γνωστη αλυσιδα την εχει προσφορα στα 300€ για τις επομενες 7 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lina88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις...την θελω για προσωπικη μου χρηση για την καθημερινοτητα δλδ...ναι εχεις δικιο για το ζουμ...σιγουρα θα το χρειαστω σπανια...οποτε περα απο την samsung τι αλλο θα μπορουσατε να μου προτεινεται κ πιο οικονομικη δεν με χαλαει...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stklinis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Panasonic lumix TZ... Αγοράζεις μεταλλική κατασκευή,εξαιρετικό φακό ,πραγματικά καλή νυχτερινή λήψη,μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Αυτά Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Panasonic lumix TZ... Αγοράζεις μεταλλική κατασκευή,εξαιρετικό φακό ,πραγματικά καλή νυχτερινή λήψη,μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Αυτά Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App Δεν ξέρω αν είδες την ημερομηνία της προηγούμενης ερώτησης... Άντε να δώσω κι εγώ κάνα δυο λινκ... http://www.skroutz.gr/s/321235/Canon-EOS-1100D-Kit.html κι ακόμα καλύτερα... http://www.skroutz.gr/s/285031/Nikon-D3100-Kit.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα