Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα!!
μολις αγορασα ενα fujitsu siemens amilo pi 2530 γιατι το βρηκα σχετικα φθηνο...μετα απο φορματ που εκανα και περασμα σε 7ρια χ32 και εχοντας κανει ολα τα απαρετιτα update δεν μου δουλευει καμερα και μικροφονο(skype κτλ)...μπαινω διαχειριση συσκευων και δεν βρισκω πουθενα cam ενω τα μικροφωνα τα αναγνωριστηκαν απ τα windows(ετσι διχνει το skype) αλλα ακουγονται αμυδρα ... εψαξα στο επισημο σαιτ της fujitsu και οι οδηγοι που εχει ειναι μονο για vista...οσο κι αν εψαξα μετ'επειτα δεν βρηκα τιποτα να κανει...υπαρχει καποια λυση η το λαπτοπ θα μεινει γκαβο?  :(

http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=30AD9838-09E3-42C0-8982-B2AAFDE7ACB0&OSID=DD13C337-8EFF-4CFB-A589-72971D7BCBCE&Status=True&Component=Bison%20Cam%20NB%20Pro 

Δημοσ.

Την κάμερα την ενεργοποιείς με έναν συνδυασμό κουμπιών, fn + f?, θα βρει drivers μόνο του. 

Μικρόφωνο απλά απο τον πίνακα ελέγχου βάλε το φούλ, στην ανάγκη βάλε boost αλλά μπορεί να κάνει σπασίματα... Αλλιώς βρες drivers ήχου απο την εταιρία όπως σου λέει και ο σπάνκ ή κατέβασε κανένα driverpack και αστο να στα περάσει μόνο του.

Δημοσ.

αν και ειχα δοκιμασει θα ξανα επιχειρισω με ανοιχτη cam φιλε spank και nikos903...οσο (compatibility) δεν καταλαβα τι εννοεις γιατι τα αγγλικα μου ειναι του γυμνασιου και ειμαι κοντα στα 45.
παιδια αυτο με το f7 δεν το ηξερα...οντως ανοιξε η καμερα και δουλεψε στο skype...ο ηχος παρεμεινε καπως βουβος γιατι περναει μονο το χτυπημα που κανω κοντα στα μικροφωνα με το χερι μου...κατεβασα το Driver Genius...θα το βαλω να ψαξει και θα  εγκαταστησω οτι βρει...πρεπει να δουλεψει αυτο το πραγμα!!
ευχαριστω coolerman!

σας απαντω μολις του πεταξω το ματι εξω.. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Τα μάτια :P Έχει 2 μικρόφωνα αυτό το λάπτοπ :P

Αλλιώς πας πίνακας ελέγχου - Ήχος - Εγγραφή - Διπλό κλίκ στο Microphone (πρέπει να έχει ένα πράσινο V αυτό απάνω του) - Επίπεδα και βάζεις το Microphone στο φούλ, άμα δεν κάνει κάτι ανέβασε και το boost που έχει απο κάτω.

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα!!

μολις αγορασα ενα fujitsu siemens amilo pi 2530 γιατι το βρηκα σχετικα φθηνο...μετα απο φορματ που εκανα και περασμα σε 7ρια χ32 και εχοντας κανει ολα τα απαρετιτα update δεν μου δουλευει καμερα και μικροφονο(skype κτλ)...μπαινω διαχειριση συσκευων και δεν βρισκω πουθενα cam ενω τα μικροφωνα τα αναγνωριστηκαν απ τα windows(ετσι διχνει το skype) αλλα ακουγονται αμυδρα ... εψαξα στο επισημο σαιτ της fujitsu και οι οδηγοι που εχει ειναι μονο για vista...οσο κι αν εψαξα μετ'επειτα δεν βρηκα τιποτα να κανει...υπαρχει καποια λυση η το λαπτοπ θα μεινει γκαβο?  :(

http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=30AD9838-09E3-42C0-8982-B2AAFDE7ACB0&OSID=DD13C337-8EFF-4CFB-A589-72971D7BCBCE&Status=True&Component=Bison%20Cam%20NB%20Pro 

θελω να περασω τα 7αρια σε εν λαπ τοπ τετοιο ...ειχες κανα προβλημα στην εγκατασταση ? γιατι σε διαφορα φορουμ διαβαζω κατι για μπλε οθονες και λοιπα 

θελω να περασω τα 7αρια σε ενα τετοιο λαπ τοπ ...ειχες κανα προβλημα στην εγκατασταση?? εχω διαβασει σε φορουμ για μπλε οθονες και λοιπα

Δημοσ.

Εχω διαβάσει σε φόρουμ οτι οταν βάζουν τα 7αρια σε αυτο το λάπτοπ πετάει μπλε και τα οθόνες και εχει προβλήματα γενικα ... Ειναι ασφάλης η κατάσταση ;; Θελω να τα βαλω κ εγω ρωτάω καποιον που τα εχει βαλει

Δημοσ.

Εγώ ένα όμοιο που είχα με 7ρια μια χαρά δούλεψε. Μνήμη μπόλικη βάλε και επεξεργαστή που να τον σηκώνει το λάπτοπ και είσαι οκ (άμα θες βέβαια, αλλιώς και με 1GB + 1.5Ghz πάλι θα δουλέψει). 

Το μόνο θέμα που είχα με αυτό ήταν οι επεξεργαστές, σε σχετικά καινούργιους δεν έβλεπε σωστά την θερμοκρασία.

Αυτό που λες εσύ με τις μπλε οθόνες μπορεί να οφείλεται σε μνήμες ή θερμοκρασίες ή χαλασμένη κάρτα, δεν ξέρω ακριβώς.

Άμα θες να αλλάξεις δοκιμαστικά μπορείς να το βάλεις και σαν δεύτερο λειτουργικό πάντως...

Δημοσ.

Εχω διαβάσει σε φόρουμ οτι οταν βάζουν τα 7αρια σε αυτο το λάπτοπ πετάει μπλε και τα οθόνες και εχει προβλήματα γενικα ... Ειναι ασφάλης η κατάσταση ;; Θελω να τα βαλω κ εγω ρωτάω καποιον που τα εχει βαλει

άφοβα

έχω το ίδιο μοντέλο(4gb ram,'μαμά' cpu,windows 7 ulti x64,hdd 7200prm)

κανένα πρόβλημα

αν θέλεις help εδω είμαστε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...