saxo kit car Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Την γνώμη σας παιδια, χρησημοποιω internet explorer, εχω εγκατεστημένο εδώ και καμποσους μηνες το adblock plus χωρις το παραμικρο παραπονο, δεν ξερω αν είναι συμπτωσει αλλα από την ημερα που εγκατέστησα το μtorrent ανοιγουν παραθυρα με διαφημίσεις και τα κλινω, ανοιγη ένα παραθηρο κάθε 4 ωρες συνεχές λειτουργείας περιπου.Γενικος παντα το μtorrent δημιουργει μια τετοια κατασταση η να ψαχτω να βρω αλου το προβλημα;Μεχρι και εδώ στο insomnia που το adblock plus δεν αφινε διαφημίσεις να εμφανιζονται στην αρχικη σελιδα στα κουτακια, τωρα ξαφνικα μου εμφανιζη διαφημισεις, μονο στο insomnia, μπήκα και σε άλλες σελιδες από αυτές που επισκεπτομε αλλα μονο στο insomnia βρισκω της σπαστικες διαφημισουλες.Παιζει να εχει αρχιση να τα παιζει το adblock plus;Εχω το windows defender και δεν μου δείχνει να εχω πρόβλημα καπου, επισης και το support center το ίδιο, διχνουν ότι όλα είναι καλα.Από 8αρια που ειχα εκανα την δωρεαν αναβαθμηση στα 8.1 περιπου κανα δυμινο τωρα.
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σκαναρε μια με το malwarebytes antimalware. Και αν δεν ειναι malware και ειναι κατι πιο χοντρο, tdss killer https://support.kaspersky.com/viruses/disinfection/5350
saxo kit car Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ωχχχ, τωρα το ειδα το μηνημα και μαλον από την βιασύνη μου εχω κανει χαζομαρα.Εσβησα 2 προγράμματα που δεν μου κολλουσαν στο ματι, το ''ΤoUbeItAAdBelockFr'' και το ''uTorrentControl_v6 Toolbar for IE 6.17.2.8'', εκανα επανεκκίνηση και μου βγαζει την επιφανια εργασιας ένα error με ονομασια RunDLL και εχω ψηλοφρικαρη από εχθες.Πηγα τωρα να κανω επαναφορά συστηματος να τα ξανα επαναφερω για να το ξανα ψαξω και ειδα το μηνημα σου.Τι κανω από δω και περα, να κανω επαναφορά συστηματος η καλα εκανα που εσβησα αυτά τα 2 προγραμματα;
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σκαναρισμα με το malwarebytes antimalware εκανες? Τα 2 πραγματα που εβγαλες φαινονται οντως περιεργα, οποτε καλα εκανες και τα εβγαλες.
saxo kit car Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 jim_p, on 24 Feb 2014 - 4:30 PM, said:Σκαναρισμα με το malwarebytes antimalware εκανες? Τα 2 πραγματα που εβγαλες φαινονται οντως περιεργα, οποτε καλα εκανες και τα εβγαλες. Όχι δεν σκαναρα ακομα, περιμενα απαντιση πρωτα να δω αν οντος εκανα καλα που εσβησα τα 2 προγράμματα που προανεφερα. Παω τωρα να σκαναρω. Εκανα εκτελεση γρηγορης σαροσης και μου βρήκε 41 αντικείμενα-απειλες, εγεινε η επανεκκίνηση αλλα βγικε παλη το RunDLL, τωρα η απειλες είναι σε καραντινα, να πατήσω διαγραφη και να ξανα κανω επανεκκίνηση;
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Βγαλε ενα screenshot το παραθυρο που λεει για το rundll...
saxo kit car Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εβαλα και δυο φωτο ποιο κοντινες, δεν μπορουσα να βγαλω screenshot, συγνωμη...
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε scan και μετά clean με το AdwCleaner. Το Conduit που σου δημιουργεί το πρόβλημα (απο οτι φαίνεται απο τις φωτό) θα σβηστεί με το AdwCleaner. Επίσης μετά το scan με το AdwCleaner, κάνε και μια πλήρη σάρωση με το Malwarebytes. Καλό είναι όταν βρίσκει η γρήγορη σάρωση μολύνσεις, να τρέχουμε και μια πλήρη σάρωση για να είμαστε σίγουροι ότι είναι καθαρό το pc.
saxo kit car Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 thomasG4, on 24 Feb 2014 - 8:26 PM, said: Κάνε scan και μετά clean με το AdwCleaner. Το Conduit που σου δημιουργεί το πρόβλημα (απο οτι φαίνεται απο τις φωτό) θα σβηστεί με το AdwCleaner. Επίσης μετά το scan με το AdwCleaner, κάνε και μια πλήρη σάρωση με το Malwarebytes. Καλό είναι όταν βρίσκει η γρήγορη σάρωση μολύνσεις, να τρέχουμε και μια πλήρη σάρωση για να είμαστε σίγουροι ότι είναι καθαρό το pc. Ευχαριστω!! Οντος το adwcleaner μονο το καθαρισε και η πλακα είναι ότι μολης εκανα και μια πληρη σαρωση με το malwerbytes βρηκε μονο δυο αρχεια για αφερεση και ηταν και τα 2 αρχεια για το adwcleaner, οποτε στην εκαθαερση μου το εσβησε κι'ολλας το adwcleaner χαχαχαχαχαχα.
thomasG4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω!! Οντος το adwcleaner μονο το καθαρισε και η πλακα είναι ότι μολης εκανα και μια πληρη σαρωση με το malwerbytes βρηκε μονο δυο αρχεια για αφερεση και ηταν και τα 2 αρχεια για το adwcleaner, οποτε στην εκαθαερση μου το εσβησε κι'ολλας το adwcleaner χαχαχαχαχαχα. False positive λέγεται αυτό. Πολλές φορές anti-virus και anti-malware σβήνουν ακίνδυνα προγράμματα νομίζοντας ότι είναι κακόβουλα. Το AdwCleaner είναι μια χαρά πρόγραμμα πάντως, μη το φοβάσαι.
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά χρειάζονται και τα δύο. Πρώτα ένα γρήγορο καθάρισμα με adw και μετά πλήρης έλεγχος με malwarebytes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα