ΖαμανΦου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ΚαλησπεραΧθες συναρμολογησα μονος μου το pc μου με παρα πολυ καλα πραγματα πανω ωστε να παιζω τα παιχνιδακια μου στην πενα..τεσπα!!Εχω πανω windows 64bit εβαλα μερικα παιχνιδια οπου με το ιδιο λειτουργηκο τα επαιζα και τωρα δεν ανοιγουν μου βγαζει αυτο το σφλαμαhttp://prntscr.com/2uh6hr εβαλα την τελευταια εκδοση των Οδηγων της γραφικων μηπως φταει αυτο αλλα παλι το ιδιο Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι σφλαμα οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το λειτουργικο 32bit και 64bitΑλλα αυτα τα ιδια παιχνιδια απο το ιδιο αρχειο τα επαιζα σε 64μπιτ οποτε δεν τιθετε θεμα λειτουργικουΠαρακαλω αν ξερεις κανεις ασ βοηθησει εχω υπολογιστη και δεν μπορω να τον χαρω Ευχαριστω εκ τον προτερον
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Με ψάξιμο στο google, απ'ότι βλέπω μάλλον κάτι σου λείπει. Τι λένε: update τους gpu drivers, το έκανες directX update install/update .NET Framework (4.0) και This error message may occur on 64 bit operating systems when the Microsoft Visual C++ Redistributable Package is not properly configured.1. Replace these files. mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dllThey can be found at http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id...Please save these files to any location on your PC;2. Please reboot your computer in Safe Mode[How to restart in SAFE MODE]- Restart the computer;- Press the "F8" key (several times before Microsoft Windows begins to load; you need to press "F8" until you will be displayed a text menu;- Select "SAFE MODE";Note: for Windows 8, you can hold the Shift key while going to Power Off and clicking on Restart option3. Access C:\Windows\System32;4. Locate the 5 files you have downloaded and extracted;5. Next, copy all those files to C:\Windows\System32 replacing the current ones;6. Reboot in normal mode
ΖαμανΦου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τα εχω κανει ολα αυτα γιατι το εψαξα σε οτι φορου υπηρχαν και τιποτα...το Μπατμαν το Ασσασσινσ και το PEs2014 (αγορασμενο) μου γραφουν αυτο το προβλημα και δεν ανοιγουν ..το COD Ghosts και το Battlefield 4 κανενα προβλημα..δεν εξρω τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα