Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε μάγκες σε ένα εξοχικό που δεν έχει καθόλου καλωδιακό internet, και πολύ χαμηλή στάθμη σήματος 3g, έβαλα μια εξωτερική κεραία 3G και ένα καλό 3g Router

Εκεί λοιπόν μέσα από το menu του Router στην στάθμη σήματος έχει το παρακάτω ένδειξη…

Επειδή δεν είμαι πάρα πολύ σχετικός, αυτό το -99db που λέει είναι πολύ ή λίγο;

Το λέω γιατί ναι μεν έχω internet κανονικά, αλλά αν είναι οριακά να δω μήπως το ενισχύσω με κάποιο τρόποι… για αυτό ρωτάω…

3_GNETWORK_cr.png

Δημοσ.

Ως τιμή το -99dBm δείχνει χαμηλότερο σήμα από το -60dBm.

Δεν γνωρίζω για το GSM τι ισχύει, αλλά στο WiFi τιμές μεταξύ -50dBm και -60dBm δείχνουν πολύ καλό σήμα λήψης.

Δημοσ.

νομίζω πως τιμή όσο μεγαλύτερη είναι τόσο χειρότερο είναι το σήμα (νομίζω , ας μιλήσει κ κάποιος ποιο σχετικός). Aλλά επειδή είναι δίκτυο τηλεφωνίας δεν έχει θέμα είται είναι 3 γραμμές είται 5 (πάλυ δεν είμαι κ σίγουρος) γιατί εγώ που είχα το sticaki της vodafone για mobile internet έπιανα μια γραμμή αλλά το serfαρισμα ήταν κομπλέ! 

Δημοσ.

τυπικα και μονο ριξε και ενα Firmware update στο teltonika.απο οτι θυμαμαι δινει 2 κεραιες gsm μεσα οποτε προσπαθησε να τις βαλεις σε οσο πιο καλο σημειο γινεται.το Teltonika θα μπορουσε να μπει και μεσα σε στεγανο κουτακι επισης για να το βαλεις οπου θες

Δημοσ.

τυπικα και μονο ριξε και ενα Firmware update στο teltonika.απο οτι θυμαμαι δινει 2 κεραιες gsm μεσα οποτε προσπαθησε να τις βαλεις σε οσο πιο καλο σημειο γινεται.το Teltonika θα μπορουσε να μπει και μεσα σε στεγανο κουτακι επισης για να το βαλεις οπου θες

SuperGoofy μην λες τέτοια γιατί έχουμε και το τοξοβόλο να τριγυρνά...  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω βγάλει έξω εξωτερική κεραία, και αυτό που έχω ανεβάσει, είναι το σήμα που κατεβαίνει απο την εξωτερική κεραία πάνω στο Teltonika…, και όχι απλά μια εξωτερική κεραία, μιλάμε για κατευθυνόμενη εξωτερική με πολύ καλή απολαβή.... σκεφτείτε για τι σημείο έχει στηθεί το όλο σκηνικό :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...