Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 χρόνια εγγύηση (+ πιθανά μεταφορικά στο τελικό ύψος κόστους), θα έλεγα κάθετα nope εγώ.

Καλύτερα έναν Hitachi Travelstar 1ος ΤΒ και 3ων χρόνων εγγύησης, και παίρνοντας ξέχωρη θήκη είσαι στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.
washcloud ακολουθησα τη συμβουλη σου για:

Το προβλημα ειναι οτι ο '' Ο υπολογιστης μου'' δεν τον βλεπει. Αλλα στο device manager φαινεται κανονικα.

Να φανταστω οτι θελει partition ο χωρος; Και αν ναι, τί; ntfs;, fat;

Εχω ΧΡ, με  usb2 μόνο.

Δημοσ.

Aν δεν είναι να συνδέσεις τον εξωτερικό σε τηλεόραση πχ ή άλλη συσκευή (playstation, external DVD player κτλ), φορμάρισέ τον σε NTFS βέβαια...(η μέρα με τη νύχτα τα δύο FS αυτά).

Στις προαναφερθείσες για να αναγνωριστεί, θέλει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (των συσκευών αυτών) να είναι σε FAT32

Δημοσ.

το να πάρω σκληρό με εξωτερική θήκη ξεχωριστά είναι κάτι που είχα σκεφτεί, όμως επειδή έχω δει γνωστούς μου να αντιμετωπίζουν κάποιες φορές προβλήματα  με το usb 3.0 αποφάσισα να πάω σε έτοιμη λύση 

πήρα έναν από του 3 σκλήρους που έχει ο ts στο αρχικό ποστ του, τον seagate slim που δυστυχώς δε βρήκα όταν έψαχνα σε 1ΤΒ, αλλά και τα 500 μου φτάνουν για τη χρήση που θέλω

προφανώς και δεν είναι η πιο συμφέρουσα λύση, όμως είναι πραγματικά πολύ λεπτός , οπότε πείτε ότι ερωτεύτηκα το design του και παρέβλεψα όλα τα υπόλοιπα (και  με εξωτερική ξεχωριστή θήκη  δύσκολα θα πετύχαινα αυτό το αποτέλεσμα, ειδικά στο πάχος)

ο σκληρός που έχει μέσα είναι ένας momentus thin  των 45€ (στις 5400 rpm) οπότε τα υπόλοιπα 7-8 ευρώ πες είναι λογικά για αλουμινένια θήκη και καλό controller (δε θυμάμαι ποιος ακριβώς, αλλά είναι καλός από ότι διάβαζα σε review) για ένα προϊόν που ξέρω ότι θα δουλέψει out of the box

σε πραγματική χρήση σε sequential write στη δική μου μητρική που δεν έχει naitive usb 3.0 βλέπω άνετα 90mb/s και σε read  έχω δει έως 120 (να τα διατηρεί σταθερά)

οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος, όπως είμαι ικανοποιημένος και με το γεγονός ότι η τηλεορασή μου (μια 46αρα sony, που διαβάζει μια χαρά ntfs) μπορεί να τον τροφοδοτεί μια χαρά για να βλέπω ταινίες από κει χωρις επιπλέον player ή pc

αυτό όμως που πραγματικά απολαμβάνω είναι το μέγεθός του, είναι όσο πιο φορητός μπορεί να είναι ένας σκληρός και το μέγεθος δε πρόκειται ποτέ να με προβληματίσει

εδώ σε φώτο μαζί με το galaxy nexus μου (ελάχιστα πιο παχύς και αρκετά πιο κοντός)

IMG_20140203_160314.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...