Geo84gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας Αγόρασα ένα laptop lenovo i3 πριν λίγους μήνες. Το πρόβλημα ήταν από την αρχή αλλά δεν το είχα αντιληφθεί. Υπήρχε-ακομα και τωρα- πρόβλημα με τη σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο. Μπαίνει κανονικά αλλά πάει πααααρα πολύ αργά. Με το καλώδιο ωστόσο συνδέεται κανονικά, Αρχικά νόμιζα ότι είχε προβλημα το δίκτυο αλλά δεν ήταν. Στο ίδιο σπίτι υπάρχουν άλλο ενα laptop ενα tablet και δυο κινητά τα οποία συνδέονται κανονικότατα! Το έχω στείλει 3!!! φορές πίσω και η απάντηση που παίρνω είναι ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα... ο τεχνικός μου έλεγε κάτι περίεργα για ΙΡ νούμερα κτλ κτλ... Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω εκτός του να αγοράσω Usb για να συνδέομαι; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Το δοκίμασες σε άλλα (τουλάχιστον δυο) wifi; Πήγαινε σε ένα net cafe ή σε wifi φίλου σου και δοκίμασε το καλα. Όταν το αγόρασες είχε περασμένα windows ή τα πέρασες εσυ; Δοκίμασες να περάσεις πάλι τους drivers της κάρτας δικτύου; Ποιο ειναι το μοντέλο; Δεν ειναι i3 και το μοντέλο το γράφει στην κάτω πλευρά σε ένα καρτελάκι
Geo84gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ναι το εχω δοκιμάσει σε αλλα wifi και αποσυνδεει και τις υπόλοιπες συσκευές. Δεν εχω ξανά περάσει τους drivers της κάρτας θα το δοκιμάσω. Ευχαριστω και παλι. (Το laptop δεν το εχω μπροστα μου για να σου πω το μοντέλο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα