Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σπαει πιο ευκολα ή αν ειναι πιο πολυπλοκο, αλλα τουλαχιστον δεν δινεις χωρις λογο και αιιτια τα δακτυλικα σου  αποτυπωματα στην apple και κατα συνεχεια μεχρι και στην NSA.

Μου αρέσει που είσαι ενημερωμένος για το πως δουλεύει το touch ID και κάνεις σχόλιο. Συγχαρητήρια.

• Like 1
Δημοσ.

τι σχέση έχουν τα 86.367 μοτίβα με το δακτυλικό αποτύπωμα που αποτελεί και το DNA του κάθε ανθρώπου?

κάποιοι στην LG μπέρδεψαν ενα απλό αλλά πρωτότυπο feature με την ιατρική. 

Πάρε μια μεμβράνη με τα αποτυπώματα και θα δεις να ξεκλειδώνει το "DNA"

Δημοσ.

Μου αρέσει που είσαι ενημερωμένος για το πως δουλεύει το touch ID και κάνεις σχόλιο. Συγχαρητήρια.

ΝΑΙ καλά, εσύ να κοιμάσαι ήσυχος ...

Δημοσ.

Πιστευεις οτι μενουν αποθηκευμενα στην συσκευη και οτι δεν μπορει καποιος μεσω internet να εχει προσβαση σε αυτα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστευεις οτι μενουν αποθηκευμενα στην συσκευη και οτι δεν μπορει καποιος μεσω internet να εχει προσβαση σε αυτα?

Ακόμη κι αν ίσχυε αυτό που λες, να τα κάνει ΤΙ ακριβώς αυτός που θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά; 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Έχουν μπει όλοι σε ενα τρυπάκι φοβίας περί προσωπικού απορρήτου κτλ.. Λες και θα νοιαστεί τωρα κανένας για μένα η για τον δίπλα κτλ... Tragic

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Έχουν μπει όλοι σε ενα τρυπάκι φοβίας περί προσωπικού απορρήτου κτλ.. Λες και θα νοιαστεί τωρα κανένας για μένα η για τον δίπλα κτλ... Tragic

αυτό δεν ισχύει ή μάλλον ισχύει εν μέρη.

το θέμα δεν είναι γιατί εσένα ή εμένα, αλλά εσένα ή εμένα σε κάποια ενδεχόμενη συκοφαντία.

θα είμαστε αδρανής στόχοι.

• Moderators
Δημοσ.

Περισσοτερο "tragic" ειναι η αντιμετωπιση "ποιος θα ασχοληθει με μενα" απο την υποτιθεμενη προσβαση μεσω internet στις πληροφοριες που αποθηκευει το Touch ID στην συσκευη.

Δημοσ.

Ακόμη κι αν ίσχυε αυτό που λες, να τα κάνει ΤΙ ακριβώς αυτός που θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά; 

Συνδεση σου με καποιο εγκλημα που δεν εχεις διαπραξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...