Zandim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εχει mpeg4 κανονικά ρε παιδιά! μηπως δεν εχεις καλο σημα εκει που εισαι??
Dr.Spy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τι λάθος μπορεί να κάνει κάποιος στον αυτόματο συντονισμό; Πετρούπολη μένω με κεντρική κεραία στην πολυκατοικία είμαι. Αισθάνομαι και εγώ λίγο κάπως... Άσε μην το κοψει ο Matrixxxx.
Bass666 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μια χαρά πιάνει τα κανάλια πάντως δεν έχω πρόβλημα.
Dimoleon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Για όποιον δεν πρόλαβε, υπάρχει στα media markt στα 199€. Την πήρα σήμερα από Περιστέρι και έχει αρκετά κομμάτια. Προσοχή, δεν έχει pvr και δεν υποστηρίζει DTS ήχο. Κατά τα αλλά πολύ καλή εικόνα και αρκετά καλός ήχος!
kukukali Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Προσοχή, δεν έχει pvr και δεν υποστηρίζει DTS ήχο. Κατά τα αλλά πολύ καλή εικόνα και αρκετά καλός ήχος! LG rules...Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν το διορθωνουν μετα απο τοσες γκρινιες των πελατων!
Zandim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 LG rules...Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν το διορθωνουν μετα απο τοσες γκρινιες των πελατων! επειδη εχουμε 2 lg στο σπιτι σιχτηριζω κι εγω. μετα απο πολυ ψαξιμο βρισκω οτι ακομα και με passthrough στην οπτικη υπαρχει νομικο προβλημα με την αδεια του dts και θα πρεπει η lg να πληρωσει εξτρα. Στην κορεα παντως το κανει passthrough , δηλαδη καποιες lg Με κορεατικο firmware ή με δηλωση χωρας την κορεα (προχοση οχι απλα τη γλωσσα που αλλαζει πανευκολα) μπορουν να κανουν passthrough dts ηχο μεσω της οπτικης. οποτε καταληγουμε απλα στο οτι δεν υπαρχει λυση για το dts και τελος.
rnd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για τα χρήματά της είναι πάρα πολύ καλή οθόνη. Πάντως, για οθόνη IPS, δεν ενθουσιάστηκα με τις γωνίες θέασης και τα χρώματα. Είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με την LG TN panel που έχω, αλλά δεν είναι και κορυφαία. Κατά τη μετακίνηση παρατηρώ κάτι περίεργες σκιάσεις, αλλά για τα χρήματά της θα ανεχόμουν και χειρότερο panel. σε αυτες τις ιντσες υπαρχει καμια με θυρα ethernet? Οι MS και MT είναι Smart TV. Η ΜΤ είναι και 3D. Δεν είναι και δύσκολο να βρεις τα εξής με λίγο ψάξιμο: LG 27MA43D με τιμή ~200€LG 27MA53D με τιμή ~200€LG 27MA73D με τιμή ~250€LG 27MS53S με τιμή ~300€LG 27MS53V με τιμή ~???€LG 27MS73V με τιμή ~???€LG 27MT93S με τιμή ~500€ Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από rnd
makhs5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η LG 27MA73D είναι Smart TV και έχει πιο λεπτό πλαίσιο. "Δεν" είναι Smart TV, μη λεμε ότι θελουμε και παει να την αγορασει κανεις επειδή δεν θα το ψαξει και τη πατησει αδικα.
vkig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πάντως το eshop έβγαλε σε προσφορά στο τελευταίο member's offers την LG 27MP65HQ η οποία νομίζω είναι ανώτερη. Πάντως το eshop έβγαλε σε προσφορά στο τελευταίο member's offers την LG 27MP65HQ η οποία νομίζω είναι ανώτερη. Στα 244.90 ευρώ.
makhs5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πάντως το eshop έβγαλε σε προσφορά στο τελευταίο member's offers την LG 27MP65HQ η οποία νομίζω είναι ανώτερη. Πάντως το eshop έβγαλε σε προσφορά στο τελευταίο member's offers την LG 27MP65HQ η οποία νομίζω είναι ανώτερη. Στα 244.90 ευρώ. Καποιο Link για το τελευταιο members offers ?
rnd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όσον αφορά την LG 27MA73D, στο επίσημο ελληνικό site, όπως και σε επίσημα site άλλων χωρών, όπως το αντίστοιχο γερμανικό site, στα χαρακτηριστικά δεν γράφει τίποτα για θύρα Ethernet, αλλά στις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει θύρα Ethernet. Μου φαίνεται παράξενο γιατί λογικά οι MA πρέπει να είναι περίπου ίδιες στα χαρακτηριστικά, με διαφορά στο πλαίσιο. Έχουν κάνει κάποιο λάθος, ή επειδή είναι ακριβότερο μοντέλο έχει πραγματικά θύρα Ethernet; Το ίδιο ισχύει και για την 21:9 UltraWide 29MA73D. Στα χαρακτηριστικά δεν γράφει τίποτα για θύρα Ethernet, αλλά στις φωτογραφίες, που είναι και χαρακτηριστικές λόγω του πλάτους της, άρα είναι σωστές, έχει θύρα Ethernet. Πάντως, καλού κακού, διόρθωσα το παραπάνω post. Η LG 27MP65HQ δεν υπάρχει στο ελληνικό site. Είναι εισαγωγής; Τι γίνεται με την εγγύηση; UK: 27MP65HQ IT: 27MP35HQ, 27MP65HQ DE: 27MP65HQ, 27MP75HM ES: 27MP55HQ, 27MP65HQ, 27MP75HM
vkig Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να ανεβάσω το member's του e Shop από το κινητό, μου το δείχνει μόνο στα mail μου. Πάντως λίγο που είδα την 27MP65HQ χάζεψα με το πλαίσιο της. Ανύπαρκτο!
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εχω αλλαξει πολλες οθονες-τηλεοραση της LG και παντα τις ειχα παρει για τηλεοραση (κρεβατοκαμαρα παιδικο κουζινα) Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν μπορουν να βγουν κατω απο 5 ms
JapanTurbo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να ανεβάσω το member's του e Shop από το κινητό, μου το δείχνει μόνο στα mail μου. Πάντως λίγο που είδα την 27MP65HQ χάζεψα με το πλαίσιο της. Ανύπαρκτο Βασικά ψευδαίσθηση είναι αφού το πλαίσιο υπάρχει απλά καλύπεται από γυαλί. Αν προσέξεις καλά γύρω υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο.... Αλλά σαν design είναι αλλού....
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 LG rules...Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν το διορθωνουν μετα απο τοσες γκρινιες των πελατων! Η διόρθωση κοστίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις