Προς το περιεχόμενο

[TV Monitor] LG 27MA53D-PZ, ΠΛΑΙΣΙΟ, 199euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είπα και εγώ να αγοράσω LG 27MA53D-PZ και αφού είδα το θέμα την δευτέρα η προσφορά είχε λήξει έψαξα στο www.skroutz.gr .

Ομως στο http://www.skroutz.gr/s/3048817/LG-27MA53D.html η τιμή κατέβηκε και στους ανταγωνιστές!! :-D

Είχε 3 καταστήματα με τιμή 199€ public,multirama και Κωτσόβωλος,ίσως και κάποιο άλλο...

Σήμερα το πρωί προσπάθησα να παραγγείλω αλλά η τιμή ανέβηκε !! και στα 3 καταστήματα στα 249€ !! :wacko:

καμιά πρόταση?

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/lg-27ma43d-monitor-tv-27/prod4100096pp/

στα 189€ η LG 27MA43D

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LG 27MA43D - Οθόνη υπολογιστή & LED TV - 27" / LG 27MA53D - Οθόνη υπολογιστή & LED TV - 27"

Διασύνδεση PC

Component, composite, HDMI, SCART, USB     /      Component, composite, HDMI, SCART, USB, MHL

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)

64.13 cm x 5.3 cm x 39.12 cm - χωρίς βάση     /        62.27 cm x 8.72 cm x 37.19 cm - χωρίς βάση

Βάρος

4.7 kg                                                               /          4.9 kg

Για μένα δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά , για απλή χρήση οθόνης με δέκτη τηλεόρασης

Δημοσ.

γι αυτό το mhl δεν έπρεπε να υπάρχει κάποιο ειδικό καλώδιο μέσα στην συσκευασία? πχ απο hdmi σε m-USB ?

Δημοσ.

Ναι αλλα θα επρεπε να το χρεωσουν στην τελικη τιμη ακομα και σε αυτους που δεν θα το χρησιμοποιησουν.Τωρα βεβαια θα μου πεις σιγα το κοστος.Εχεις δικιο.Εδω ολοκληρη Dell που κοστιζει  παραπανω και δεν εχει καλωδιο DisplayPort.

Δημοσ.

Σιγά μην είχε καλώδιο mhl στην συσκευασία. Πρώτα απ'όλα, δεν νομίζω να υπάρχει universal καλώδιο, είναι άλλο καλώδιο πχ για το note1 και άλλο για το note3. Εκτός αν υπάρχει κανένα μαρκας όπως αυτά που κάνουν 30 ευρώ... Εγώ πάντως που έχω πάρει ένα φθηνό από amazon, μου κάνει όλο διακοπές... 

Επίσης, ξέρει κανένας τί παίζει με την εγγύηση; Πχ στο site της LG λέει να ανατρέξουμε στο εγχειρίδιο της τηλεόρασης, και στο εγχειρίδιο λέει να ανατρέξουμε στην ιστοσελίδα... Για το zero pixel που έψαξα, λέει ότι ισχύει για τηλεοράσεις πάνω από 42', και για οθόνες μέχρι 24'...Δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο... Εκτός αν είναι να κρατήσουμε το κουτί της, που έχει zero pixel αυτοκόλλητο πάνω....

Δημοσ.

τελικα ποια εχει 2 HDMI  και ποια ειναι πιο καινουργιο μοντέλο?  Επισης συμφωνα με τις διαστασεις η μια είναι πιο μεγάλη... δηλαδή εχει μεγαλύτερο πλαίσιο ή μεγαλύτερη οθόνη?

Δημοσ.

Η LG 27MA43D έχει 1 HDMI αλλά το ips panel είναι το ίδιο.Πιο παλιά με ιστορικο τιμής 279->259->189€ (έτσι και αλλιώς τα χρώματα και των δύο, είναι καταπληκτικά για τη χρήση που έχουν κατασκευαστεί).Τα άξίζει τα χρήματα της! :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ t.s. Με την ευκαιρία: η φτωχήμου εμπειρία λέει ότι για τα 148 ευρώ (κάτι πόντοι στο παμπλικ) είναι μια πολύ καλή αγορά. Χρώματα, γωνία θέασης, ακόμα και ήχός με έχουν ευχαριστήσει. Ένα πράγμα: πώς μπορώ αν γίνεται να αποφύγω την αγορά αποκωδικοποιητή; Εκτός από κάτι κουλά κανάλια τα οποία τα δείχνει και χάλια, αν και βάζω στον συντονισμό κεραία-καλωδιακή τζίφος. Τα φώτα σας γκουρού της τεχνολογίας :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ t.s. Με την ευκαιρία: η φτωχήμου εμπειρία λέει ότι για τα 148 ευρώ (κάτι πόντοι στο παμπλικ) είναι μια πολύ καλή αγορά. Χρώματα, γωνία θέασης, ακόμα και ήχός με έχουν ευχαριστήσει. Ένα πράγμα: πώς μπορώ αν γίνεται να αποφύγω την αγορά αποκωδικοποιητή; Εκτός από κάτι κουλά κανάλια τα οποία τα δείχνει και χάλια, αν και βάζω στον συντονισμό κεραία-καλωδιακή τζίφος. Τα φώτα σας γκουρού της τεχνολογίας :)

δηλαδη δεν εχει αποκωδικοποιητη m-peg 4 ενσωματομενο?

:shock:

Δημοσ.

φίλε μου στα χαρακτηριστικά αναφέρει κανονικά mpeg4 και είναι και αυτονόητο για tv των τελευταίων ετών, οπότε μάλλον κάτι λάθος κάνεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...