Προς το περιεχόμενο

[TV Monitor] LG 27MA53D-PZ, ΠΛΑΙΣΙΟ, 199euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουτί συσκευής που έχω ανοίξει εγώ (με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μη μείνουν ίχνη), αν το κλείσω πάλι εγώ και δεν θέλω να το καταλάβει κάποιος κοιτάζοντάς το, δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει. Θα έβαζα και στοίχημα, αλλά είμαι μακριά και δεν είναι δυνατόν να το αποδείξω στην πράξη :-D .

Αυτό που είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο, είναι η εσωτερική συσκευασία (προστατευτικά φελιζόλ, νάιλον που τυλίγουν τη συσκευή και τα σχετικά) να μη διαφέρει από την εργοστασιακή. Αν όμως έχεις φτάσει να βλέπεις το εσωτερικό τού κουτιού, σημαίνει ότι έχεις παραλάβει ήδη... 

Από πείρα σου λέω (έχω παραλάβει 2 40αρες εκθεσιακές LCD με την σκόνη των καταστημάτων) πως δεν υπάρχει περίπτωση υπάλληλος να ασχοληθεί και να συσκευάσει οθόνη με τρόπο που δεν θα γίνει αντιληπτό ότι έχει ανοιχθεί. Εσύ (εγώ και ο καθένας),μπορούμε κάτι να το συσκευάσουμε με προσοχή.Ο υπάλληλος του πλαισίου που για 600-700Ε τρέχει για 1002 πράγματα σιγά μην αφιερώσει χρόνο να κάνει την οθόνη από το ράφι, οθόνη σφραγισμένη.

• Like 2
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρήκα τρόπο να μπώ στο service menu αλλά δεν μπορώ ακόμα να μπώ στο In_Start menu που αναφέρει τις ώρες λειτουργίας...

θα την βρώ την άκρη, που θα μου πάει!

Δημοσ.

βρήκα τρόπο να μπώ στο service menu αλλά δεν μπορώ ακόμα να μπώ στο In_Start menu που αναφέρει τις ώρες λειτουργίας...

θα την βρώ την άκρη, που θα μου πάει!

Για ριξε ματια εδω http://www.avsforum.com/t/1011081/help-how-to-check-the-hours-used-for-my-tv-lg-37lc7d

Δημοσ.

Αν βρεις κάτι, πες να το τσεκάρουμε... Γιατί δεν βρήκα "αποδείξεις" ότι είναι χρησιμοποιημένη, από χρήση κλπ, αλλά απλά δεν είχα αυτή την αίσθηση του "ουάου καινουργίλα"....

Την πήρα για τηλεόραση. Είχα την Samsung T200HD με δέκτη, που την έκανα οθόνη, όταν πριν κανα μήνα πήρα την Samsung T23C350EW προσφορά από το Public, και που την προόριζα για το χωριό έτσι κι αλλιώς...

Σαφέστατα οι Samsung πολύ καλύτερες κατασκευές. Ίσως για αυτό και δεν με ενθουσίασε η "καινουργίλα" της LG... Επίσης το media player δεν συγκρίνεται, η Samsung έπαιξε τα πάντα αμέσως, ενώ η LG σε μια παλιά κατεβασμένη space σειρά που βλέπω( mkv), δεν εμφανίζει υπότιτλους αν και είναι ενσωματωμένοι.... Τρέχα γύρευε...

Η διαφορά στην εικόνα όμως είναι εμφανής. Είδα και σήμερα την μπάλα στο ΕΡΤ HD, πραγματικά απόλαυση... Και επιτέλους απαλάχτηκα από το καραγελοίο menu της Samsung....

Δημοσ.

service menu μπαίνω χάρη σε ένα universal remote που έχω

Σε hotel mode μπορεί να μπεί κανείς κρατώντας πατημένο το πλήκτρο "settings" στο τηλεκοντρόλ ενώ είναι σε κανάλι tv

και περιμένοντας να εμφανιστεί το μενού, να εξαφανιστεί και μετά να εμφανιστεί το info του καναλιού.

εκεί πατάμε τον αριθμό 1105 και μετά πατάμε  "ok"

• Choose any TV channel (it might not work if other input is selected)
  • Press and hold MENU button on the remote control until TV's menu appears, disappears and channel info appears.
  • Quickly release MENU button, enter 1105 and press OK.

με το hotel mode μπορούμε να κλειδώσουμε την tv ώστε να μην μπορεί κανείς να μας χαλάσει τη σειρά ή την ρύθμιση των καναλιών

Δημοσ.

Τη Δευτέρα μου είχαν στείλει μήνυμα από το πλαίσιο ότι το προϊόν δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο και ανέμεναν νέα παραλαβή στις κεντρικές αποθήκες στις 25/2/2014. Σήμερα την παρέλαβα, αλλά λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να τη συνδέσω. Η συσκευασία φαίνεται άθικτη.

Παρατήρησα ότι στη θέση του αυτοκόλλητου με τα στοιχεία παράδοσης είναι κολλημένα 3 αυτοκόλλητα ιδίων διαστάσεων το ένα πάνω από το άλλο. Με ζώσανε τα φίδια, οπότε ξεκόλλησα προσεκτικά το πρώτο και διαπίστωσα ότι δεύτερο είναι λευκό, ώστε να "διαγράψει" το αρχικό. Δεν χρειάστηκε να ξεκολλήσω και το λευκό γιατί τα στοιχεία του αρχικού φαίνονται αχνά. Η αρχική διεύθυνση παράδοσης είναι ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 20/2/2014.

Άρα η οθόνη που παρέλαβα μάλλον είχε πάει την προηγούμενη εβδομάδα μια βόλτα από Γλυφάδα, είτε ακυρώθηκε η πρώτη αποστολή. Πάντως, αφού είχε παλαιότερο αυτοκόλλητο, από την προηγούμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα υπήρχε στο πλαίσιο, οπότε δεν είναι νέας παραλαβής. Επίσης, είναι κατασκευασμένη το Δεκέμβριο του 2013.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Τελικά η LG 27MA53D-PZ είναι τηλεόραση ή μόνιτορ; Αυτό δεν το κατάλαβα. Στη συσκευασία αναφέρεται ως TV. Άσε που δεν έχει και DVI (το ήξερα ήδη). Είχα την εντύπωση ότι ήταν Monitor/TV και όχι TV/Monitor.

Ως γνωστόν, άλλο το Monitor/TV και άλλο το TV/Monitor. Πάντως πέφτει πολύ γέλιο από ερωτήσεις και απαντήσεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος στα ξένα φόρουμ, από τότε που κυκλοφόρησαν αυτά τα προϊόντα. Πολύ trolling...

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε μια χαρα καινουριες ειναι οι οθονες σημερα παρελαβα απο παμπλικ μολλ ολα καλα μια χαρα οθονιτσα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είπα και εγώ να αγοράσω LG 27MA53D-PZ και αφού είδα το θέμα την δευτέρα η προσφορά είχε λήξει έψαξα στο www.skroutz.gr .

Ομως στο http://www.skroutz.gr/s/3048817/LG-27MA53D.html η τιμή κατέβηκε και στους ανταγωνιστές!! :-D

Είχε 3 καταστήματα με τιμή 199€ public,multirama και Κωτσόβωλος,ίσως και κάποιο άλλο...

Σήμερα το πρωί προσπάθησα να παραγγείλω αλλά η τιμή ανέβηκε !! και στα 3 καταστήματα στα 249€ !! :wacko:

Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για τον ανταγωνισμό και το κέρδος που έχουν αυτές οι επιχειρήσεις ? :shifty:

Με αφορμή αυτό και μέσα από το φόρουμ θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία μιάς ομάδας-συλλόγου η οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας και την προστασία μας από πρακτικές των εμπόρων σε θέματα τιμών-εγγυήσεων-ανταλακτικών και οτιδήποτε μας αφορά.

καμιά πρόταση? 

Δημοσ.

η αγορα ειναι ελευθερη, δε νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι.

επισης, να ξερεις πως πολυ συχνα τετοιες προσφορες οφειλονται σε bonus των εταιρειων προς τα μεγαλα δικτυα καταστηματων. Πχ αν επιτυχουν πωληση 15.000 xbox μπορει να τους δωσουν και 1000 κομματιαα τσαμπα, και αυτα τα 1000 κομματια να τα πουλησουν σε προσφορα σε τιμη που ειναι χαμηλοτερη της χονδρικης , αν τα αγοραζαν κανονικα. Πολλες απο τις προσφορες που βγαζουν media markt , plaisio , public και kotsos ειναι με αυτο τον τροπο

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είπα και εγώ να αγοράσω LG 27MA53D-PZ και αφού είδα το θέμα την δευτέρα η προσφορά είχε λήξει έψαξα στο www.skroutz.gr .

Ομως στο http://www.skroutz.gr/s/3048817/LG-27MA53D.html η τιμή κατέβηκε και στους ανταγωνιστές!! :-D

Είχε 3 καταστήματα με τιμή 199€ public,multirama και Κωτσόβωλος,ίσως και κάποιο άλλο...

Σήμερα το πρωί προσπάθησα να παραγγείλω αλλά η τιμή ανέβηκε !! και στα 3 καταστήματα στα 249€ !! :wacko:

καμιά πρόταση?

Μόλις δεις την επόμενη προσφορά, χτύπα την αμέσως και μη περιμένεις να ξημερώσει... γιατί θα απογοητευτείς πάλι :-D

Δημοσ.

ξέρουμε τίποτα σχετικά με ρυθμίσεις???

ενώ είναι το pc σε αναστολή και η οθόνη το ίδιο, σε άσχετο χρόνο η οθόνη ξυπνάει και βγάζει μήνυμα ότι η συγκεκριμένη είσοδος δεν έχει σήμα και πρέπει να επιλέξω άλλη είσοδο....

αν ξυπνήσω το pc εκείνη την στιγμή έρχεται σήμα και δουλεύει κανονικά και η οθόνη αλλιώς μετά απο κάποια ώρα μπαίνει πάλι σε αναμονή!

Δημοσ.

Πάντως και εγώ περιμένω να δω αντιδράσεις από τον ανταγωνισμό πριν αγοράσω. Έχω χάσει βέβαια προσφορά έτσι, αλλά την Samsung που πήρα πριν κανα μήνα, τα Public την έδωσαν με ηχεία υπολογιστή δώρο... 

Επίσης, αν κατάλαβα καλά, έχει PiP αλλά λειτουργεί μόνο αν είναι συνδεδεμένη ως μόνιτορ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...