HERTHAN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλά συγνώμη κιόλας αλλά σε ενδιαφέρει να έχει 0 pixel εγγύηση και δεν σε πειράζει που θα έχεις τα παράσιτα του αιώνα με τη σύνδεση VGA;; Γιατι που ειδες να γραφω οτι μ'ενδιαφερει να εχει 0 pixel εγγυηση? Αναφερθηκε απο τον φιλο hasiotis_john και απλα το επιβεβαιωσα οτι οντως ισχυει οτι εχει 0 pixel. Απο εκει και περα για την χρηση που την θελω δεν ειναι απλα καλη ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ και για τα χρηματα που εδωσα ειναι ακομη καλυτερη. Αν θελω να παιξω παιχνιδια ή να κανω οτιδηποτε αλλο ωστε να προκυπτουν καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις εχω αυτην http://www.skroutz.gr/s/400860/BenQ-XL2420T.html. Αναλογως την χρηση που κανω εχω την αναλογη οθονη γιατι δεν εχω μονο ενα pc. Anyway δεν χρειαζεται πιστευω να πουμε κατι παραπανω.
zacharis1955 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ...η συγκεκριμένη (σ.σ http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-w2453sq-pf-24/prod760559pp/) ΔΕΝ έχει καθόλου έξοδο HDMI ή DVI αλλά μόνο VGA!!!... http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/philips-226v3lab-215/prod1631364pp/ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157397&sid=1 Tέλειες για γραφείο! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από zacharis1955 1
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλά συγνώμη κιόλας αλλά σε ενδιαφέρει να έχει 0 pixel εγγύηση και δεν σε πειράζει που θα έχεις τα παράσιτα του αιώνα με τη σύνδεση VGA;; Τι ακριβώς εννοείς, λέγοντας «παράσιτα»; Παρεμβολές από κοντινές συσκευές/καλώδια, ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι έχεις συναντήσει, αλλά προσωπικά, όποτε έχει παραστεί ανάγκη να συνδέσω κάποια οθόνη μέσω VGA (π.χ. αν δεν έχω εύκαιρο καλώδιο DVI), προσπαθώ πραγματικά να εντοπίσω διαφορές προς το χειρότερο και - ακόμα και σε FHD video - δε διακρίνω καμία. Δεν ξέρω αν στο gaming υπάρχει διαφορά, μια και δεν παίζω, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση - τουλάχιστον σε οθόνες μέχρι 24" που είχα μέχρι τώρα - διαφορά δεν αντιλαμβάνομαι. Δεν αποκλείω φυσικά το ενδεχόμενο να υπάρχει και να είναι πρόβλημα τής δικής μου όρασης το γεγονός ότι δεν τη βλέπω, αλλά όντως δεν τη βλέπω... 1
ultrobyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 τι λεει για gaming και ταινιες η συγκεκριμενη? εψαχνα 27αρα και νομιζω οτι εκατσε καλα η προσφορα. αντιστοιχη samsung ανεβαινει πολυ?
zacharis1955 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απολύτως ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σ΄αυτές τις ίντζες με αυτά τα χρήματα!
fisto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Για οσους την εχουν ήδη αγορασει, υπαρχει καποιο σημαντικό αρνητικο? Γιατί εχω ήδη κανει παραγγελια, και θελω να γνωριζω, οσο μπορω ακομα να την ακυρωσω... :/
SwAToNeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα σε αυτές τις ίντσες είναι η ανάλυση. Θεωρητικά πάντα γιατί εμπειρία δεν έχω θα φαίνεται το pixel σε surf, κείμενο κλπ.Επειδή και εγώ ψάχνω για 27άρα ποια μάλλον θα πάω σε 1440 όσο δελεαστική και αν είναι η τιμή της.
NaGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ανάλυση. είναι μια χαρά, απόλαυση να τη χρησιμοποιείς αν έχεις το χώρο.
Atakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 H Philips 273V5LH είναι υποδεέστερη; (δεν είναι IPS) https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=Philips+273V5
Themos3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Την χτυπησα και εγω. Εψαχνα απο χτες λογο να μη την παρω αλλα δε μπορεσα να βρω κανεναν.Πωλειται οθονη LG E2350V σε πολυ καλη τιμη Ευχαριστω τον TS. 1
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τι ακριβώς εννοείς, λέγοντας «παράσιτα»; Παρεμβολές από κοντινές συσκευές/καλώδια, ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι έχεις συναντήσει, αλλά προσωπικά, όποτε έχει παραστεί ανάγκη να συνδέσω κάποια οθόνη μέσω VGA (π.χ. αν δεν έχω εύκαιρο καλώδιο DVI), προσπαθώ πραγματικά να εντοπίσω διαφορές προς το χειρότερο και - ακόμα και σε FHD video - δε διακρίνω καμία. Δεν ξέρω αν στο gaming υπάρχει διαφορά, μια και δεν παίζω, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση - τουλάχιστον σε οθόνες μέχρι 24" που είχα μέχρι τώρα - διαφορά δεν αντιλαμβάνομαι. Δεν αποκλείω φυσικά το ενδεχόμενο να υπάρχει και να είναι πρόβλημα τής δικής μου όρασης το γεγονός ότι δεν τη βλέπω, αλλά όντως δεν τη βλέπω... Τι λες τώρα? Hdmi μόνο ρε...το έβαλα και είδα τρομερές διαφορές από dvi, vga... trolling
g8777 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έπεσε και από εμένα η παραγγελία. Ευχαριστώ τον topic starter 1
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα σε αυτές τις ίντσες είναι η ανάλυση. Θεωρητικά πάντα γιατί εμπειρία δεν έχω θα φαίνεται το pixel σε surf, κείμενο κλπ. Επειδή και εγώ ψάχνω για 27άρα ποια μάλλον θα πάω σε 1440 όσο δελεαστική και αν είναι η τιμή της. Και καλά θα κάνεις.
Dr.Spy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 <p>Έπεσε και από εμένα η παραγγελία. Ευχαριστώ τον topic starter </p> ΕυχαριστώT.S.
rnd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Για πολύωρη χρήση γραφείου κανει?κειμενα, άρθρα κλπ Δε θα το λέγα. Για πολύωρη χρήση γραφείου κανει?κειμενα, άρθρα κλπ Οχι. Την έχει ο πατέρας μου την οθόνη και το πίξελ είναι μεγάλο δεν βοηθάει να διαβάζεις κείμενα. Για pc χρήση πάνω από 24΄΄ σε 1080p δεν λέει. Το πρόβλημα σε αυτές τις ίντσες είναι η ανάλυση. Θεωρητικά πάντα γιατί εμπειρία δεν έχω θα φαίνεται το pixel σε surf, κείμενο κλπ. Επειδή και εγώ ψάχνω για 27άρα ποια μάλλον θα πάω σε 1440 όσο δελεαστική και αν είναι η τιμή της. Και καλά θα κάνεις. Τώρα ανοίγω μεγάλη κουβέντα... Γούστα είναι αυτά... Όλη αυτή η λογική μου θυμίζει κάτι σαν τα κινητά που όπως πάμε πρόκειται να δούμε 4K αναλύσεις. Λες και η Full HD δεν φτάνει. Εδώ, ακόμα και η απλή HD αρκεί στις 4-5". Δεν ξέρω εάν είμαι ο μόνος, αλλά μερικές φορές με αυτά που διαβάζω νομίζω ότι είτε είμαι εξωγήινος είτε ζω σε παράλληλη πραγματικότητα. Έχω και φίλους που μου λένε τι ωραίες είναι οι 21.5" 1920x1080 οθόνες τους και απορώ... Θυμάμαι την εποχή που με τα 15" CRT monitors και Windows 3.x, είτε χρησιμοποιούσες ανάλυση VGA 640x480 είτε SVGA 800x600 αλλά με large fonts. Στην ανάλυση SVGA 800x600 με small fonts τα πάντα φαινόταν ψείρες. Στα 19" CRT monitors και Windows 9x/NT/XP, η ανάλυση XGA 1024x768 ίσως να ήταν οριακά χαμηλή, η XGA+ 1152x864 ήταν καλύτερη, ίσως ακόμα και η SXGA- 1280x960. ΤΑ ΖΩΑ χρησιμοποιούσαν ανάλυση SXGA 1280x1024 σε οθόνη με αναλογία 4:3, βλέπε κάποιους χρήστες SONY που μάλιστα όταν τους έκραζες απαντούσαν: άσε ρε φίλε που ξέρεις καλύτερα, εγώ έχω μεγαλύτερη και άρα καλύτερη ανάλυση από εσένα. Αυτήν προτείνει και η SONY. ΕΛΕΟΣ, εργοστασιακά recommended resolution 5:4 σε οθόνη 4:3, με rectangular και όχι square pixel ==> ο κύκλος φαινόταν ως έλλειψη. Στην UXGA 1600x1200 τα πάντα φαινόταν ψείρες. Θυμάμαι και ένα φίλο που πάντα χρησιμοποιούσε μεγαλύτερες αναλύσεις από τις "φυσιολογικές" και πήγαινε στις ρυθμίσεις καθενός προγράμματος για να αυξήσει το μέγεθος των fonts για να μην στραβώνεται. Σε 2/10 προγράμματα δεν υπήρχε ρύθμιση, σε 6/10 προγράμματα τα κατάφερνε και μόνο σε 2/10 προγράμματα δεν υπήρχε ανάγκη. Πάντα του έλεγα: ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, τράβα μια ανάλυση παρακάτω και άσε τις αηδίες... Πάντα απαντούσε: Ναι αλλά έχω fine image resolution... Εδώ και 5 χρόνια αγόρασα οθόνη 24" με native resolution 1920x1200 και από την πρώτη ημέρα την ρύθμισα για καθημερινή χρήση σε ανάλυση 1280x800, επειδή εάν τη ρυθμίσω σε ανάλυση 1920x1200 στραβώνομαι. Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιώ Windows 7 αλλά Windows XP, όπου το μέγεθος των fonts είναι μικρότερο, και ότι την έχω τοποθετήσει πίσω στο γραφείο. Δεν λέω ότι σε ανάλυση 1920x1200 δεν βλέπω καθαρά την εικόνα, αλλά τα πάντα γίνονται ψείρες, και το κείμενο και τα κουμπιά. Αν συγκρίνω το χρόνο απόκρισης σε απαιτητικά manual tasks χρησιμοποιώντας κουμπιά μεγέθους ψείρας σε σχέση με τα μεγαλύτερα, παρατηρώ σαφώς αρνητική επίδραση. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ μικρότερη ανάλυση για καθημερινή χρήση. Βέβαια, χρησιμοποιώντας ανάλυση διαφορετική από την native, κάθε τρεις και λίγο βρίζω επειδή, ως παρενέργεια, η εικόνα είναι απαράδεκτα θολή. Επίσης μερικά προγράμματα πρέπει να τα βάζω σε full screen. Όποτε γυρίσω την οθόνη στη native resolution βλέπω τρελή διαφορά στην καθαρότητα και νομίζω ότι αγόρασα καινούρια οθόνη, αλλά όπως και να το κάνουμε στην ανάλυση 1920x1200 η οθόνη δεν δουλεύεται από απόσταση. Για να βλέπεις ταυτόχρονα όλη την οθόνη χωρίς να γυρίζεις το κεφάλι, πρέπει να απομακρυνθείς αρκετά, οπότε στην ανάλυση 1920x1200 τα γράμματα γίνονται πολύ μικρά, ιδίως στα Windows XP. Δεν έχω καταλάβει σε τι απόσταση χρησιμοποιούν τις οθόνες τους όσοι δηλώνουν ότι το pixel είναι μεγάλο. Από κοντά, δεν είναι δυνατόν να μπορούν να δουν όλη την οθόνη ταυτόχρονα, από μακριά σιγά και μη φαίνεται μεγάλο το pixel. Εκτός και εάν χρησιμοποιούν sidebars ή παράθυρα side by side και κάθονται στο μισό μέτρο. Εκεί πάω πάσο. Τώρα να μην μας φτάνει η ανάλυση 1920x1080 στις 27"... Βέβαια, γούστα είναι αυτά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις