Προς το περιεχόμενο

lumia 520 ή 620

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Ενας φιλος που εχει ερωτα με τα νοκια τηλεφωνα θελει να προχωρισει στην αγορα ενος καινουργιου τηλεφωνου. Μια ο ερωτας μια το μπατζετ που διαθετει ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!!δεν τον πειράζει το λογισμικό που είναι windows mobile.πιο απο τα δυο προτεινετε!!??

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα, επίσης καλό είναι να διευκρινίζουμε αν παίρνουμε κινητό από διαδίκτυο ή από φυσικό κατάστημα.

Απαντώ με βάση τιμές διαδικτύου.Λοιπόοοον....

1) Το καλό είναι ότι από οι απαραίτητες δυνατότητες είναι ίδιες ακριβώς...δηλαδή μνήμη, επέκταση μνήμης, ram, επεξεργαστής μπαταρία και οθόνη, μικρή βέβαια διαφορά 3,8'' έναντι 4''.

2) Αν του αρέσουν φωτογραφίας πάει 620 καθώς έχει φλας και 2η κάμερα ενώ το 520 όχι αλλιώς άμα θέλει λίγο μεγαλύτερη οθόνη 520

3) Κατά εμέ λεπτομέρειες τύπου ράδιο και nfc που έχει μόνο το 520 και 620 αντίστοιχα τα κρίνεις εσύ.

4) Τέλος εγώ θα έπαιρνα 620...

Σημειώνω ότι με 50ε παραπάνω πας σε άλλα γήπεδα τύπου 625, 720 στα 180-185ε κυρίως λόγω μεγάλης οθόνης...αν περισσεύουν, αλλά και 620 είσαι πολύ jet και πολύ design-ατος...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρα προσφατα το 520 και ειμαι υπερευχαριστημενος σε ολους τους τομεις παιδια το κινητο για τα λεφτα του ειναι φοβερο πολυ καλη οθονη πολυ καλη και η καμερα του και το βιντεο ειναι πολυ καλο στα παιχνιδια δεν κολαει πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...