Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδια, λοιπον ακουστε τι θεμα εχω. Ενα λαπτοπ το οποιο ειναι μιας φιλης μου ξαφνικα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε. Το συγκεκριμενο επειδη το ειχα κοιταξει και εγω στο παρελθον ειχε λιγο ανεβασμενες θερμοκρασιες. Ειναι παλιο το εχει 5 χρονια. Εχει αλλαξει ενα φορτηστη. Το μοντελο ειναι αυτο http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01966130&cc=gr&dlc=en&lc=en Δειτε τι ακριβως κανει
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ειπες την μαγικη λεξη...... cq 61 εδω εχω 3 compaq..... CQ60 και 61 συνηθως...... εχουν black screen ενω περνουν ρευμα και ανοιγη (fault της gpu) τωρα αν σε εσενα δεν παιρνει καν ρευμα να ανοιξη. δοκιμασε 1) να βγαλεις την μπαταρια 2) και τις μνημες 3) να κανεις power reset κρατώντας το power button κρατημενο για καμια 10αρια δευτερολεπτα 4) βαζεις μνημες 5) χωρις την μπαταρία το βαζεις στο ρευμα και δοκιμαζεις. αν δεν παρει τα ξαναλαμε
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ειπες την μαγικη λεξη...... cq 61 εδω εχω 3 compaq..... CQ60 και 61 συνηθως...... εχουν black screen ενω περνουν ρευμα και ανοιγη (fault της gpu) τωρα αν σε εσενα δεν παιρνει καν ρευμα να ανοιξη. δοκιμασε 1) να βγαλεις την μπαταρια 2) και τις μνημες 3) να κανεις power reset κρατώντας το power button κρατημενο για καμια 10αρια δευτερολεπτα 4) βαζεις μνημες 5) χωρις την μπαταρία το βαζεις στο ρευμα και δοκιμαζεις. αν δεν παρει τα ξαναλαμε Για ξανακοιτα το βιντεο που εχω ποσταρει απο το 0:14 μεχρι 0:17 . Μπαταρια δεν υπαρχει καθολου εχει χαλασει εδω και 1-2 χρονια μου ειπε η φιλη μου. δεν το ανοιξα ακομα για τις μνημες αλλα δεν νομιζω οτι δεν θα αναβε για αυτο το λογο αν και θα το δοκιμασω.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 το ειδα.....το βιντεο και ναι οσο παραξενο σου ακουγετε καμια φορα φταινε προβληματικες μνημες. αλλα ετσι οπως μου τα λες...... πιστευω οτι ειναι προβλημα με την μητρικη οποτε θες ηλεκτρονικο η καινουργια μητρικη....... αστα.......βραστα σε ξεκιναω απο τα ελαφρια προς τα βαρια.... 1) power jack 2) καποιος πυκνωτης 3) καποιο short circuit 4) το chip της gpu τωρα αν μου λες οτι δεν ειχε καν μπαταρια πανω...... και χρησημοποιουσε αλλο τροφοδοτικο και οχι τον αυθεντικο (αν ηταν και universal τροφοδοτικο) ειναι πολυ πιθανο να ειναι (καρβουνο - τουβλο η μητρικη) απλα κανε το check με το power discharge που σου ειπα μην προτρεχουμε. ΥΓ στο βιντεο φαινετε οτι υπαρχει καποιο harware failure και κοβει την τροφοδοσια ουσιαστικα οτι κατι εχει ή βραχυκλωνει την μητρικη.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δές και το τροφοδοτικό αν είναι Ok. Ναι μετρησε το και αυτο. και πες μας τι παιζει.
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δές και το τροφοδοτικό αν είναι Ok. Το τροφοδοτικο ειναι αυθεντικο hp αλλαγμενο πριν 1-2 χρονια οπως ειπα. Πως να το μετρησω δηλαδη ? Βλεπω οτι αναβει το λαμπακι ως εκει μπορω να δω... το ειδα.....το βιντεο και ναι οσο παραξενο σου ακουγετε καμια φορα φταινε προβληματικες μνημες. αλλα ετσι οπως μου τα λες...... πιστευω οτι ειναι προβλημα με την μητρικη οποτε θες ηλεκτρονικο η καινουργια μητρικη....... αστα.......βραστα σε ξεκιναω απο τα ελαφρια προς τα βαρια.... 1) power jack 2) καποιος πυκνωτης 3) καποιο short circuit 4) το chip της gpu τωρα αν μου λες οτι δεν ειχε καν μπαταρια πανω...... και χρησημοποιουσε αλλο τροφοδοτικο και οχι τον αυθεντικο (αν ηταν και universal τροφοδοτικο) ειναι πολυ πιθανο να ειναι (καρβουνο - τουβλο η μητρικη) απλα κανε το check με το power discharge που σου ειπα μην προτρεχουμε. ΥΓ στο βιντεο φαινετε οτι υπαρχει καποιο harware failure και κοβει την τροφοδοσια ουσιαστικα οτι κατι εχει ή βραχυκλωνει την μητρικη. κατσε να το ανοιξω να δω τι θα βρω μεσα...μην εχει και καμια αραχνη 5χρονια δεν το εχει ανοιξει κανεις.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 το τροφοδοτικο το μετραμε με πολυμετρο. παρτο και πηγαινε σε εναν ηλεκτρονικο στην γειτονια να το τσεκαρει δεν νομιζω να σου παρει λεφτα να το μετρηση.
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 A με πολυμετρο λεγατε λεω και εγω...αυτο το ηξερα απλα νομιζα πως υπαρχε καποιος αλλος τροπος στο λαπτοπ. Τεσπα το ανοιξα εκανα ολα τα βηματα εκανα και ενα clear cmos αλλα τιποτα... καποιους πυκνωτες που μπορεσα να δω φανηκαν οκ. Καμια ιδεα?
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω πολυμετρο για να το τσεκαρω...πρεπει να το παω σε καποιον που εχει.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οκ......θες να δοκιμασεις και ενα bios hard reset? 1) βγαλε το ρευμα 2) κρατα πατημενα το windows key + Β 3) βαλε το ρευμα αν ανοιξει κρατα πατημενα ακομα τα κουμπια για 1 δευτερολεπτο και αστα αν οχι πατα το power και κρατα και τα 3 πατημενα για 1-2 δευτερολεπτα και αστα. ΥΓ Πολυ φοβαμαι φιλε οτι το λαπτοπακι ειναι για τον κουβα.... δυστηχως το εχει αυτη η σειρα....
Hyphen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 οκ......θες να δοκιμασεις και ενα bios hard reset? 1) βγαλε το ρευμα 2) κρατα πατημενα το windows key + Β 3) βαλε το ρευμα αν ανοιξει κρατα πατημενα ακομα τα κουμπια για 1 δευτερολεπτο και αστα αν οχι πατα το power και κρατα και τα 3 πατημενα για 1-2 δευτερολεπτα και αστα. ΥΓ Πολυ φοβαμαι φιλε οτι το λαπτοπακι ειναι για τον κουβα.... δυστηχως το εχει αυτη η σειρα.... Mετρησα το τροφοδοτικο ειναι κομπλε ολα καλα. Τελικα ειναι η μητρικη καποιο τσιπακι. Οποτε μαλλον παει για ανταλλακτικα. Eυχαριστω για ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα