Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος. Όσο θέλουν να τα βγάζουν και σε 360 και ps3 αυτό θα γίνεται. Και λόγω της εγκατεστημενης βάσης που υπάρχει το βλέπω να αργεί ακόμα.

• Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ. Σε PS3 και Xbox 360 έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι γνωστές εκδόσεις.

Αυτά τα κακά PCs... Τα έχει φάει η πειρατεία, μπράβο στις κονσόλες που δεν έχουν τέτοια θέματα.

images?q=tbn:ANd9GcRBv9h2t5Mg_CbRJSVsScL

Expected something else? :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι κονσόλες μια χαρά τραβάνε(Δες Ryse/Order 1886) αλλά όσο τα παιχνίδια θα βγαίνουν και για Ps3/X360 θα τρώμε στη μάπα μέτρια γραφικά.

τι τραβανε ρε συ εδω λεει το titafall τρεχει στα 792p και με update να παει στα 900p

http://hexus.net/gaming/news/pc/66045-titanfall-runs-792p-xbox-one-looks-ropey-next-pc/

Δημοσ.

Και το thief 900p θα τρεχει στις κονσολες εχουν πει. Ειδικα οι εκδοσεις των παιχνιδιων στο One ειναι πολυ κατωτερες του pc. Στο ps4 αν καλυτερο απο το one και παλι δεν συγκρινεται με το pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα κακά PCs... Τα έχει φάει η πειρατεία, μπράβο στις κονσόλες που δεν έχουν τέτοια θέματα.

Πειρατεία πάντα θα υπάρχει...αλλά το κακό παραέγινε στα pc από τότε που δεν υπάρχουν demos για το κοινό.Γιατί παλιά ο άλλος έπαιζε το demo αν του άρεσε πήγαινε κ το αγόραζε το παιχνίδι.Τώρα ο άλλος κατεβάζει το παιχνίδι πειρατικό για να μην δώσει άδικα λεφτά πριν το παίξει για κάτι που μπορεί να αποδειχτεί πατάτα και εντέλει καταλήγει να τερματίζει το πειρατικό.Αν τώρα κάποιο παιχνίδι αξίζει τότε αγόραζει το αυθεντικό για να το έχει στη συλλογή του κ για να μπορεί να εκμεταλευτεί όλα τα features από το game, πχ multi κτλ.

Αυτό + το γεγονός dsl(μπορείς να κατεβάσεις μεγάλο όγκο δεδομένων κ σχετικά γρήγορα) και η σχετικά υψηλή τιμή των παιχνιδιών για τα σημερινά δεδομένα οδηγούν πολύ κόσμο σε αυτήν την λύση.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν κ οι δισκογραφικές εταιρείες με τα cd που τα πουλούσαν λες κ ήταν χρυσός αλλά μόλις η πειρατεία εκεί πήρε την πάνω βόλτα λογικέυτηκαν κ βάλανε πιο προσιτές τιμές.Ελπίζω να μάθουν κ οι εταιρείες παραγωγής video game.Απλά αναλογιστείτε το εξής αν η max τιμή ήτανε 20-25 ευρώ πόσος κόσμος θα περίμενε πότε θα κατέβει το game ή να παίξει ενα fps χωρίς το multi του....

Αυτά απο μένα σορρυ για το μεγάλο και το λίγο εκτός θέματος πόστ τα κρατούσα μέσα μου πολύ καιρό :P

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτά απο μένα σορρυ για το μεγάλο ποστ τα κρατούσα μέσα μου πολύ καιρό :P

Μπα, μια χαρά είναι σε μέγεθος και έχεις και δίκιο. :)

Απλά οι εταιρείες συνήθως χαντακώνουν με διαφόρους τρόπους το PC λες και είναι ο απόλυτος φταίχτης.

Και γιατί το κράταγες μέσα σου τόσο καιρό; Πορδή ήταν; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ας εβγαζαν ολες οι εταιριες demo για τα παιχνιδια τους τοτε. Ποια παιχνιδια εχουμε δει φετος να εχουμ demo μεχρι τωρα? Εκτος απο το castlevania καενενα αλλο

Δημοσ.

Ας εβγαζαν ολες οι εταιριες demo για τα παιχνιδια τους τοτε. Ποια παιχνιδια εχουμε δει φετος να εχουμ demo μεχρι τωρα? Εκτος απο το castlevania καενενα αλλο

Δεν το κάνουν πλέον κ πιστέυω και αυτός ο λόγος βάζει το λιθαράκι του στην πειρατεία.Και για να μην βγώ πάλι εκτός.Αυτό το thief παίζει να πάω να το πάρω την ίδια μέρα κυκλοφορίας κ ας μην το έχω παίξει η να έχω δει rewiew.Εδώ ολόκληρο bf πήραμε και το μετανοιώσαμε στα 35 ευρώ στο thief θα κολλήσουμε στα 29 ευρώ.Άσχετο έγω μόνο το thief 1 έχω παίξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...