Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειμαι λιγο αρχαριος θα ηθελα να ξερω ποια απο αυτες τις δυο μεθοδους κωδικοποιησεις που διαφερουν κατα πολυ λιγο μεταξυ τους (οπως παρατηρησα σε ετοιμα παραδειγματα της Adobe Dreamweaver) ειναι η αποτελεσματικοτερη?
gdimi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, 1) απο που κατάλαβες πως διαφέρουν κατά πολύ λίγο? Οπτικά? 2) μέθοδος κωδικοποίησης τίνος πράγματος? Και με ποιο σκοπό? 3) αποτελεσματικότερη ως προς τι? εν κατακλείδι, προφανώς χρειάζεσαι πριν βουτήξεις στο dreamweaver να βουτήξεις λίγο στο διάβασμα ώστε να καταλάβεις για αρχή ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτά για τα οποία ζητάς πληροφορίες. αν δεν ξέρεις από που να αρχίσεις πάρε το σχετικό λινκ της wikipedia: http://el.wikipedia.org/wiki/HTML
vacilis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 HTML5 ή XHTML 1.0 Transistional Δεν πρόκειται για κωδικοποίηση αλλά για μια δήλωση στον browser για ποια έκδοση της html ειναι γραμμένη η σελίδα. Κανονικά λέγεται <! DOCTYPE> Το ερώτημά σου για το ποια ειναι αποτελεσματικότερη ειναι λάθος.
defacer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που λέει ο gdimi. Η απάντηση στην ερώτηση που θα έπρεπε να είχες κάνει είναι "HTML5".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα