kostas275 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους έχω windows xp και θέλω να βάλω το backtrack . έχω κατεβάσει το VirtualBox και VMware Player και τα δυο που τα εγκατέστησα δεν μου αναγνώριζε το tl-wn722n usb adapte για να βλέπω δίκτυα . 1. τα εικονικά αναγνωρίζουν usb ? 2. χρειάζεται κάποια ρύθμιση να κάνω ? και που ? είμαι καινούργιος και προσπαθώ να βγάλω άκρη .οποίος γνωρίζει κάτι θα είμαι ευγνώμον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Derkish Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες να βάλεις μπακτρακια πρέπει να κάνεις το ISO Burn σε USB (ψάξε Universal Usb)και μετά να μπεις στο BOOT MENU κατά την διάρκεια τοιζ εκίνησηςζ του υπολογιστοι σου και να επιλέγκζις να κάνει μπουτ απο το USB.χε-χε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους έχω windows xp και θέλω να βάλω το backtrack . έχω κατεβάσει το VirtualBox και VMware Player και τα δυο που τα εγκατέστησα δεν μου αναγνώριζε το tl-wn722n usb adapte για να βλέπω δίκτυα . 1. τα εικονικά αναγνωρίζουν usb ? 2. χρειάζεται κάποια ρύθμιση να κάνω ? και που ? είμαι καινούργιος και προσπαθώ να βγάλω άκρη .οποίος γνωρίζει κάτι θα είμαι ευγνώμον ναι αναγνωριζουν..απλα οχι αμεσως..πρεπει να πας κατω δεξια στο παραθυρο που δειχνει τον δισκο/δικτυο/κλπ/κλπ και να κλικαρεις την usb συσκευη που εχει αναγνωρισει ΑΛΛΑ οχι συνδεσει στο εικονικο. Κλικαρεις και επιλεγεις "connect to guest" ή καπως ετσι τελοσπαντων...οποτε ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ την συσκευη απο το κανονικο λειτουργικο και την συνδεει στο εικονικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σε virtualbox > https://www.virtualbox.org/manual/ch03.html#idp55342960 Σε vmware > http://pubs.vmware.com/workstation-10/topic/com.vmware.ICbase/PDF/ws1001-using.pdf (σελιδα 62) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas275 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ πακέτα πως μπορώ να βρω να κατεβάσω ? υπάρχει κάποιο site ? έχω το backtrack 5 r3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 κατέβασε το Kali που είναι η νέα έκδοση, και έχει νεότερο πυρήνα, και θα εχει μεγαλύτερη υποστήριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα