sotris99 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iphone από παιδί εδω μέσα. Ο πρωταρχικός λόγος ήταν να το χρησιμοποιώ σαν ipod. Αλλά η περιέργειά μου μεγαλώνει στο πως θα το δουλέψω σαν iphone ξανά. Το παιδί που μου το πούλησε μου είπε ότι το δούλευε με κάρτα κοσμοτέ μια χαρά απλά δεν είχε καλό 2γ σήμα. Μόνο 3γ. Το κινητό είναι στην 6.1.3 Δοκίμασα με ρσιμ 7 και 8 χωρίς μεγάλη τύχη. Αλλά επειδή θέλω να πάω σε ιος 7 θέλω να μου δώσετε ένα ebay link για να αγοράσω την 9.
igoods Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iphone από παιδί εδω μέσα. Ο πρωταρχικός λόγος ήταν να το χρησιμοποιώ σαν ipod. Αλλά η περιέργειά μου μεγαλώνει στο πως θα το δουλέψω σαν iphone ξανά. Το παιδί που μου το πούλησε μου είπε ότι το δούλευε με κάρτα κοσμοτέ μια χαρά απλά δεν είχε καλό 2γ σήμα. Μόνο 3γ. Το κινητό είναι στην 6.1.3 Δοκίμασα με ρσιμ 7 και 8 χωρίς μεγάλη τύχη. Αλλά επειδή θέλω να πάω σε ιος 7 θέλω να μου δώσετε ένα ebay link για να αγοράσω την 9. Καταρχην το κινητο σε ποια εταιρια ειναι κλειδωμενο?
sotris99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Είναι στην αγγλική orange έχω την κάρτα του τηλεφώνου και με αυτή παίζει μια χαρά.
igoods Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 θα βρεις εδω στο site αγγελιες απο rsim 9 γυρω στα 20 παιζουν...
sotris99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 θα την πάρω από το ebay απλά όποιος έχει πάρει ας μου στείλει ένα λινκ αυτουνού που την πήρε.
gRim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ψαξε το καλα γιατι με αυτα τα λεφτα μπορεις να κανεις εργοστασιακο ξεκλειδωμα και θα αναβαθμιζεις το κινητο χωρις προβλημα. 20 ευρω στοιχησε το ξεκλειδωμα για iphone κλειδωμενο στην O2 και χρειαστηκε να περιμενω μονο μια βδομαδα
igoods Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ψαξε το καλα γιατι με αυτα τα λεφτα μπορεις να κανεις εργοστασιακο ξεκλειδωμα και θα αναβαθμιζεις το κινητο χωρις προβλημα. 20 ευρω στοιχησε το ξεκλειδωμα για iphone κλειδωμενο στην O2 και χρειαστηκε να περιμενω μονο μια βδομαδα Εαν βρεις στην orange με 20 ευρω και μπορεις να το κανεις μαλλον θα χεστεις στο ταληρο
gRim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζα οτι το ξεκλειδωμα ηταν σχεδον το ιδιο για καθε εταιρια. Δε περιμενα τοση διαφορα...
pseira Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όσον αφορά την Orange: http://www.money.co.uk/article/1005024-unlocking-your-iphone-what-are-your-options.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα