Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γραμμή εντολών ως admin:

1) ie4uinit.exe -ClearIconCache

2) taskkill /IM explorer.exe /F

3) DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A

4) shutdown /r /f /t 00

Εάν το πρόβλημα παραμένει

Τίποτα. Τι είναι αυτό το αρχείο έχει πολλά μέσα τι κάνω με αυτά;

Δημοσ.

Και το δικο μου πσ χωρις προβληματα να το βαλω να κανει sfc /scannow,την ιδια @@ θα μου βγαλει.Δεν σημαινει τιποτε αυτο.

Αυτό σημαίνει ότι και το δικό σου σύστημα είναι χτυπημένο σε βάθος. Δεν μπορεί να κάνει restore σε "πειραγμένα" αρχεία συστήματος.

Τίποτα. Τι είναι αυτό το αρχείο έχει πολλά μέσα τι κάνω με αυτά;

Τα κάνεις εγκατάσταση με διπλό click ώστε να διορθώσουν το μητρώο σου.

restart

Στη συνέχεια δοκίμασε και αυτό πήγαινε στην καρτέλα Start Repairs--->Start επέλεξε και το 10 (Repair Missing Start Menu Icons Removed By Infections)

Αν δεν λειτουργήσει και αυτό τότε καλύτερα να πας σε καθαρή εγκατάσταση όπως είπε και ο φίλος Hawk7. Εκτός αν σε βοηθήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει καλύτερα.

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι και το δικό σου σύστημα είναι χτυπημένο σε βάθος! Δεν μπορεί να κάνει restore σε "πειραγμένα" αρχεία συστήματος!

Απο και κλειεται!Σε καθαρη εγκατασταση το κανει,αμεσως μετα απο φορματ!Αλλωστε δεν εχω ΟΥΤΕ ενα προβληματακι εδω και 3 χρονια με την ιδια εγκατασταση.

Αυτα ειναι τα Γιουχου της ms!Καμια σχεση με το θεμα του παιδιου.

Eπι του θεματος,μονο με φορματ θα γλιτωσει ο φιλος.

Μακαρι να εχει καποιος να πει κατι,αλλα το προβλημα κανει μπαμ απο μακρυα.Δεν διορθωνεται μονο με registry,που δεν ξερουμε καν τι πειραχτηκε σε τοσο "βαθος".

Ειναι συνδυαστικο.

Δημοσ.

Απο και κλειεται!Σε καθαρη εγκατασταση το κανει,αμεσως μετα απο φορματ!

Αυτα ειναι τα Γιουχου της ms!Καμια σχεση με το θεμα του παιδιου.

Μη κατηγορείς την ms άδικα. Πολλά τέτοια προβλήματα προέρχονται από τους KMS activators και ναι "ουάου"... μετά από καθαρή εγκατάσταση! Εκτός και εάν τα έχεις νόμιμα, οπότε μπορεί να οφείλεται και σε άλλες αιτίες.

Δημοσ.

Μη κατηγορείς την ms άδικα. Πολλά τέτοια προβλήματα προέρχονται από τους KMS activators και ναι "ουάου"... μετά από καθαρή εγκατάσταση! Εκτός και εάν τα έχεις νόμιμα, οπότε μπορεί να οφείλεται και σε άλλες αιτίες.

Τωρα πλακα με κανεις ε; :devil: να μην κατηγορω την ms.αχαχαχα...

Τα windows 8.1 ειναι Originale!Ουτε KMS χρησιμοποιησα ΟΥΤΕ και χρησιμοποιω.

Εχω να σου δωσω αδειες λειτουργικου,απο τον καιρο του Νωε!

ΠΑΝΤΑ αγοραζω τα windows μου.

Οταν λεω απο καθαρη εγκατασταση ΕΝΝΟΩ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! B) :D

Οπως τα γεννησε η μαμα τους.

Εκτός και εάν τα έχεις νόμιμα, οπότε μπορεί να οφείλεται και σε άλλες αιτίες.

Οπως;

Παντως βλεπω γενικα,οτι επειδη οι περισσοτεροι τα'χετε σπασμενα,η πρωτη σκεψη σας,παει να τα εχει κι ο διπλανο σας.Ειναι φοβερο. ^_^

Δημοσ.

Τωρα πλακα με κανεις ε; :devil: να μην κατηγορω την ms.αχαχαχα...

Τα windows 8.1 ειναι Originale!Ουτε KMS χρησιμοποιησα ΟΥΤΕ και χρησιμοποιω.

Εχω να σου δωσω αδειες λειτουργικου,απο τον καιρο του Νωε!

ΠΑΝΤΑ αγοραζω τα windows μου.

Οταν λεω απο καθαρη εγκατασταση ΕΝΝΟΩ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! B) :D

Οπως τα γεννησε η μαμα τους.

Μπράβο σου. Απευθύνσου όμως και στο support team της ms για το πρόβλημά σου προτού την γιουχάρεις B) .  Που ξέρεις μπορεί να έχεις ελαττωματικά windows.

Δημοσ.

Μπράβο σου. Απευθύνσου όμως και στο support team της ms για το πρόβλημά σου προτού την γιουχάρεις B) .  Που ξέρεις μπορεί να έχεις ελαττωματικά windows.

Ε,καλα.Πλακα με κανεις δεν εξηγειται αλλιως! :lol:

Εδω το support της ειναι γεματο απο πιο σοβαρα ερωτηματα,και αυτοι πινουν καφεδες.Ουτε το ιδιο τους το λειτουργικο δεν ξερουν απο τι πασχει. :P

Δε λεω,στραβο,κουτσο,καλο...εμαθα με αυτο να ζω!Ερωτας απο την πρωτη στιγμη βλεπεις. :D

Μπας και δουλευεις στην Ms;αν ειναι ετσι,κατσε να σε κανω κανα δυο ερωτησουλες,τωρα που σε βρηκα προχειρο...

Που ξέρεις μπορεί να έχεις ελαττωματικά windows.

Αντε ελλατωματικα τα Originale ISO(απο δικο τους link),ελλατωματικα και τα DVD;

Δημοσ.

:-D :-D :-D  όποτε θες! αλλά ξέρεις όχι τώρα... πίνουμε καφέ B)

Αχαχαχα... :lol: :lol: :lol: Εχετε παντως και χιουμορ!Αυτο ειναι καλο.Σημαινει οτι δεν κρατατε κακια.Ειστε ανωτεροι ανθρωποι.Σας το αναγνωριζω. ^_^

Τωρα πινω και'γω. :D

Μολις τελειωσω,κρατα χρονομετρο.Θα μετρω και τις επιδοσεις σου στο support.

Ξερεις ε;θα περασεις Α-ΞΙ-Ο-ΛΟ-ΓΗ-ΣΗ!Kαινουριος νομος... :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Ξεφύγαμε αράξτε με το spam λίγο θα ενημερώσω ή το βράδυ ή αύριο για αυτό που μου είπε ο pantote .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...