Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ο,τι κατάλαβα τώρα απλά μόνο οι φάκελοι φαίνονται έτσι. Πήγα να αλλάξω εικονίδιο στους φακέλους και όλα τα άλλα μπαίνουν κανονικά, μόνο το εικονίδιο του φακέλου φαίνεται έτσι και δε καταλαβαίνω τι παίζει πραγματικά.. Δείτε λίγο φωτογραφίες...

1) http://oi61.tinypic.com/juu2hd.jpg

2) http://oi62.tinypic.com/w8nvpd.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ο,τι κατάλαβα τώρα απλά μόνο οι φάκελοι φαίνονται έτσι. Πήγα να αλλάξω εικονίδιο στους φακέλους και όλα τα άλλα μπαίνουν κανονικά, μόνο το εικονίδιο του φακέλου φαίνεται έτσι και δε καταλαβαίνω τι παίζει πραγματικά.. Δείτε λίγο φωτογραφίες...

1) http://oi61.tinypic.com/juu2hd.jpg

2) http://oi62.tinypic.com/w8nvpd.jpg

Τρεις (ίσως άσχετες) παρατηρήσεις.

1) Properties>customize>default icon, υποθέτω ότι δοκίμασες, ε;

2) Το conduit τι δουλειά έχει στο pc σου;

3) Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά το 1920073_24... μια χαρά μου φαίνεται!  B)

Δημοσ.

Τρεις (ίσως άσχετες) παρατηρήσεις.

1) Properties>customize>default icon, υποθέτω ότι δοκίμασες, ε;

2) Το conduit τι δουλειά έχει στο pc σου;

3) Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά το 1920073_24... μια χαρά μου φαίνεται!  B)

1) Είναι στα ελληνικά, και όχι δε το έκανα πες μου πως το κάνω γιατί είμαι ασχετούλης..

2) Δε ξέρω τι είναι δε ξέρω ποιο λες, τι είναι;

3) +1!

Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Πάτα ναι στο μήνυμα που θα σου βγάλει και μετά κάνε επανεκκίνηση.

Τίποτα.

Δημοσ.

Σιγουρα πειραχτηκε registry.

Ετσι οπως το βλεπω,ΜΟΝΟ με φορματ θα στρωσει.

Αν ειχες και Ιους,θα επιδεινωσαν την κατασταση.Σου το λεω,επειδη εχουν πειραχτει εικονιδια και του συστηματος.

Δεν ειμαστε σε θεση να δουμε τι αλλαξε στο συστημα.

Δημοσ.

H μόνη τελευταία λύση που προτείνω εκτός απο format-reinstall των windows:

Άνοιξε την έναρξη, γράψε στο search cmd, πάτα δεξί κλικ πάνω του και εκτέλεση ως διαχειριστής. Γράψε αυτή την εντολή στο cmd:

sfc /scannow

Αυτή η εντολή σαρώνει τα αρχεία του συστήματος και βλέπει ποια έχουν αλλοιωθεί και τα προσπαθεί να τα διορθώσει. Όταν τελειώσει γράψε εδώ τι σου έβγαλε. 

Δημοσ.

Σιγουρα πειραχτηκε registry.

Ετσι οπως το βλεπω,ΜΟΝΟ με φορματ θα στρωσει.

Αν ειχες και Ιους,θα επιδεινωσαν την κατασταση.Σου το λεω,επειδη εχουν πειραχτει εικονιδια και του συστηματος.

Δεν ειμαστε σε θεση να δουμε τι αλλαξε στο συστημα.

Format; :( Πωωω...

H μόνη τελευταία λύση που προτείνω εκτός απο format-reinstall των windows:

Άνοιξε την έναρξη, γράψε στο search cmd, πάτα δεξί κλικ πάνω του και εκτέλεση ως διαχειριστής. Γράψε αυτή την εντολή στο cmd:

sfc /scannow

Αυτή η εντολή σαρώνει τα αρχεία του συστήματος και βλέπει ποια έχουν αλλοιωθεί και τα προσπαθεί να τα διορθώσει. Όταν τελειώσει γράψε εδώ τι σου έβγαλε. 

Το έκανα 2 φορές τίποτα, έβγαλε απλά ότι η προστασία πόρων των windows βρήκε κάποια κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν ήταν δυνατό να επιδιορθώσει μερικά από αυτά. Λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS.Log windir/Logs/CBS/CBS.Logs. Αυτά έγραψε. Τον ήπια με λίγα λόγια!

Δημοσ.

Το έκανα 2 φορές τίποτα, έβγαλε απλά ότι η προστασία πόρων των windows βρήκε κάποια κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν ήταν δυνατό να επιδιορθώσει μερικά από αυτά. Λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS.Log windir/Logs/CBS/CBS.Logs.

Και το δικο μου πσ χωρις προβληματα να το βαλω να κανει sfc /scannow,την ιδια @@ θα μου βγαλει.Δεν σημαινει τιποτε αυτο.

Τον ήπια με λίγα λόγια!

Λυπαμαι,αλλα προσωπικα σε συμβουλευω για φορματ.Ξερω...δυσκολο,αλλα...

Αυτος ειναι ο λογος που ΕΙΤΕ βαζουμε virtual protection(shandows,deepfreeze,klp),ΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κραταμε ενα BACKUP ACRONIS ΙMAGE.(καθαρο και αψογα λειτουργικο).Σημερα με τοσους Ιους και προβληματα,πρεπει να γινεται αυτο.

Με το backup σε 3 λεπτα θα τελειωνες.

Αν καποιος μπορει να πει κατι αλλο ευχαριστως,αλλα δεν νομιζω οτι θα δεις κατι.Ειναι λιγο deep το προβλημα στο συστημα.

Δημοσ.

Format; :( Πωωω...

Το έκανα 2 φορές τίποτα, έβγαλε απλά ότι η προστασία πόρων των windows βρήκε κάποια κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν ήταν δυνατό να επιδιορθώσει μερικά από αυτά. Λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS.Log windir/Logs/CBS/CBS.Logs. Αυτά έγραψε. Τον ήπια με λίγα λόγια!

Δώσε αυτή την εντολή στο cmd:

findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log >"%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt"

Μετά άνοιξε το αρχείο txt και κάνε copy paste το κείμενο εδώ μέσα σε spoiler, γιατί είναι μεγαλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν έχεις κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Πρέπει να κάνεις σε γραμμή εντολών ως admin με τη σειρά τα παρακάτω X2!

1)chkdsk c:/f

2)restart

3)sfc /scannow

4)restart

4)Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth (Windows 8 και άνω + Internet connection)

5)restart

Επεξ/σία από pantote
Δημοσ.

Καταρχήν έχεις κατεστραμέννα αρχεία συσήματος. Πρέπει να κάνεις σε γραμμή εντολών ως admin με τη σειρά τα παρακάτω X2!

2)restart

3)sfc /scannow

4)restart

5)Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth (να είσαι συνδεμένος στο internet)

6)restart

Άμα δεν έχει Windows 8 ή 8.1(απο τα screenshot φαίνεται ότι έχει 7) η 5η εντολή δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Δώσε αυτή την εντολή στο cmd:

findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log >"%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt"

Μετά άνοιξε το αρχείο txt και κάνε copy paste το κείμενο εδώ μέσα σε spoiler, γιατί είναι μεγαλό.

Το κάνω αλλά δεν έχει τίποτα μέσα το αρχείο.. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Νομίζω σωστά τα γράφω... ;/ Θες Teamviewer ή δε ξέρω τι...

Καταρχήν έχεις κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Πρέπει να κάνεις σε γραμμή εντολών ως admin με τη σειρά τα παρακάτω X2!

2)restart

3)sfc /scannow

4)restart

4)Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth (Windows 8 και άνω + Internet connection)

5)restart

Έχω 7 και όχι 8..

Δημοσ.

Φιλε TS,σου το ξαναλεω.Σε φορματ θα καταληξεις με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

Ξερω,γιατι τωρα;γιατι ετσι σου'κατσε.

Παρτο ως μια ευκαιρια να καθαρισει το συστημα σου,αφου ειχες απειλες και Ιους,και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ IMAGE ACRONIS,καθαρο,και με οτι σου χρειαζεται.Θα με θυμηθεις.

Στο μελλον αν κατι σου ξανασυμβει,σε 3 λεπτακια καθαριζεις.

Αυτο με το Iconcache,ειναι οτι σου εδειξα απο την αρχη.

ΔΕΝ θα σου επιλυσει τιποτε,γιατι βλεπω εικονιδια του συστηματος πειραγμενα.Eχου πειραχτει πολλα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...