kamposgiwrgos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρετώ το forum Θα χρειαστώ τις γνώσεις σας σχετικά με το πως μπορώ να ξεκλειδώσω ένα iphone 4s Το κινητό είναι κλειδωμένο στην O2 της Αγγλίας με ΙΜΕΙ : 01 317800 477293 4 Δεν το έχω αγοράσει ακόμα ... απλά θέλω να μάθω κατα πόσο είναι δυνατό να γίνει (ξέρω πως γίνετε αλλά όχι με ποιο τρόπο) αλλά και πόσο δαπανηρό σε θέμα χρημάτων .. Έχω διαβάσει ότι ο εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι μέσω ebay αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έμπιστο να γίνει. Επίσης πόσες μέρες παίρνει και λίγο πολύ την ακριβής διαδικασία, για να μην πέσω θύμα απάτης έψαξα στο ebay (π.χ. http://www.ebay.com/itm/O2-UK-Iphone-3G-3GS-4-4S-5-Factory-Permanent-Unlocking-CLEAN-IMEI-/121234153327?pt=UK_Phones_Software_RL&hash=item1c3a1e5f6f). Έχω κάνει πολλές αγορές μέσω ebay και paypal αλλά τέτοιου είδους αγοράς ποτέ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Αναμένω απαντήσεις .. Αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία πείτε μου !!!
igoods Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρετώ το forum Θα χρειαστώ τις γνώσεις σας σχετικά με το πως μπορώ να ξεκλειδώσω ένα iphone 4s Το κινητό είναι κλειδωμένο στην O2 της Αγγλίας με ΙΜΕΙ : 01 317800 477293 4 Δεν το έχω αγοράσει ακόμα ... απλά θέλω να μάθω κατα πόσο είναι δυνατό να γίνει (ξέρω πως γίνετε αλλά όχι με ποιο τρόπο) αλλά και πόσο δαπανηρό σε θέμα χρημάτων .. Έχω διαβάσει ότι ο εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι μέσω ebay αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έμπιστο να γίνει. Επίσης πόσες μέρες παίρνει και λίγο πολύ την ακριβής διαδικασία, για να μην πέσω θύμα απάτης έψαξα στο ebay (π.χ. http://www.ebay.com/itm/O2-UK-Iphone-3G-3GS-4-4S-5-Factory-Permanent-Unlocking-CLEAN-IMEI-/121234153327?pt=UK_Phones_Software_RL&hash=item1c3a1e5f6f). Έχω κάνει πολλές αγορές μέσω ebay και paypal αλλά τέτοιου είδους αγοράς ποτέ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Αναμένω απαντήσεις .. Αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία πείτε μου !!! Καταρχην εαν θες να εισαι σιγουρος για ολα πρεπει πρωτα να τσεκαρεις το imei στο imei.info πληρωνοντας δυο ευρω για να δεις εαν ειναι οντς κλειδωμενο στην o2 uk. Οταν το κανεις αυτο και βεβαιωθεις μπαινεις στο checkmend και παλι βαζοντας το ΙΜΕI και πληρονοντας περιπου 2 ευρω βλεπεις εαν το κινητο εχει δηλωθει σαν κλεμμενο,χαμενο,μπλοκαρισμενο κτλ.και οταν τα κανεις αυτα ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα να σου πουμε τι μπορεις να κανεις
kamposgiwrgos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το τηλέφωνο το είδα απο κοντά σήμερα !!! Εξωτερικά άψογο που το μόνο που έχει κάποια πολύ μικρά σημάδια στην οθόνη. Λειτουργικά, το ίδιο μια χαρά !!! Αυτός που το πουλάει το αγόρασε από ένα Άγγλο για την γυναίκα του, για να της κάνει έκπληξη κ αυτή γουστάρει samsung [έτσι μου είπε] Έκανα αυτό που μου είπες στο imei.info και αναμένω να δω τι γίνετε !!! Ευχαριστώ για την απάντηση και θα επανέλθω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα