koszyg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 6930. Πριν 1.5 χρόνο έσπασα την οθόνη του. Την αντικατέστησα σε ένα μαστοράκο της γειτονιάς δεν ξέρω αν μου βαλε κινέζικη οθόνη ή από το ebay ή μεταχειρισμένη ή δεν ξέρω γω τι. λειτουργούσε κανονικά πάντως. Εδώ και 2-3 μέρες όμως άρχισαν τα προβλήματα. 1) η οθόνη τρεμοπαίζει. ή είναι τελείως άσπρη ή τελείως μαύρη ή βγάζει χρωματιστές κάθετες γραμμές 2) λειτουργεί κανονικά η οθόνη όταν το ανοίγω χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα. Αφού ανοίξει όμως έτσι και κουνηθεί έστω και μισό χιλιοστό μπρος η πίσω κάνει τα τρελά που σας ανέφερα. Τότε το κλείνω το ξανανοίγω (η σε κατάτασταση αναμονής) και τότε τα ίδια. Κανένα πρόβλημα μόλις κουνηθεί πάλι ελάχιστα μπρος η πίσω αρχίζει τα παλαβά 3) όταν η οθόνη είναι ακίνητη και λειτουργούν όλα κανονικά άψογα όλα αν το έχω στην παροχή ρεύματος μαζί με την μπαταρία πάνω και τραβήξω το καλώδιο και μείνει μόνο με την μπαταρία πάνω η οθόνη τρελένεται και μαυρίζει. με λίγα λόγια η οθόνη όταν είναι ακίνητη και χω παροχή απ το καλώδιο έχω δεν έχω την μπαταρία μέσα ολα οκ. η οθόνη ακίνητη αν είναι μόνο με την μπαταρία η οθόνη μαυρίζει, ασπρίζει τρεμοπαίζει. αν το χω στο ρεύμα και κουνηθεί ελάχιστα πάλι τα ίδια... τι να κάνω... κάθε συμβουλή δεκτή γιατί είμαι έτοιμος να το σπάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα