KnightRider1996 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια ! γραφω αυτο το θεμα μονο και μονο για να σας προηδοποιησω !! ΜΗΝ μπλεξετε με hol εχω εδω και μιαμιση βδομαδα και προσπαθω να βρω το αριθμο βροχου για να γινει η μεταφορα απο hol σε forthnet και ολα τα υπολοιπα τα εχω βρει τα αριθμο βροχου δεν λενε να μου τον δωσουνε ! εψαξα στο λογαριασμο της hol και τον ηλεκτρονικο αλλα και στα χαρτια βρισκω τον αριθμο και μου λενε απο forthnet οτι δεν μπορουνε να τον επιβεβαιωσουνε τον αριθμο ! Προβλεπεται αρκετη κουραση ακομα μεχρι να γινει το θελημα μου ! :@
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο αριθμός βρόγχου βρίσκεται στο 2ο χαρτί του λογαριασμού με τις αναλυτικές χρεώσεις...
sakis543 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κάπου έχεις μπερδευτεί. Πρώτα απ' όλα, δεν είναι κρυφός ο αριθμός βρόγχου σου. Φαίνεται στη σελίδα 3 από 4 του λογαριασμού της HOL, στο σημείο Β. ανάλυση τρέχουσας οφειλής, κάτω από την περιγραφή του προγράμματος που έχεις επιλέξει. Δεύτερον, εάν δε μπορεί η Forthnet να επιβεβαιώσει τον αριθμό βρόγχου σου, αυτό είναι πρόβλημα της Forthnet και όχι της HOL. Δεν έχει μήνα που έφυγα από την HOL για την CYTA και πριν καταλήξω στην CYTA έκανα έρευνα αγοράς, παίρνοντας όλες τις εταιρίες τηλέφωνο για το τι υπηρεσίες μπορούν να μου προσφέρουν, με βάση τον αριθμό βρόγχου μου. 1
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κάπου έχεις μπερδευτεί. Πρώτα απ' όλα, δεν είναι κρυφός ο αριθμός βρόγχου σου. Φαίνεται στη σελίδα 3 από 4 του λογαριασμού της HOL, στο σημείο Β. ανάλυση τρέχουσας οφειλής, κάτω από την περιγραφή του προγράμματος που έχεις επιλέξει. Δεύτερον, εάν δε μπορεί η Forthnet να επιβεβαιώσει τον αριθμό βρόγχου σου, αυτό είναι πρόβλημα της Forthnet και όχι της HOL. Δεν έχει μήνα που έφυγα από την HOL για την CYTA και πριν καταλήξω στην CYTA έκανα έρευνα αγοράς, παίρνοντας όλες τις εταιρίες τηλέφωνο για το τι υπηρεσίες μπορούν να μου προσφέρουν, με βάση τον αριθμό βρόγχου μου. πως να επιβεβαιωσει τον αριθμο βροχου οταν δεν το εχει η forthnet?θαυματα δεν γινονται.ο αριθμος τηλεφωνου δεν λεει κατι.για τον οτε δεν υπαρχει αριθμος τηλεφωνου .για τον οτε υπαρχει μονο αριθμος βροχου.μπορει να ειναι μονο data ο βροχος και να μην υπαρχει τηλεφωνο η να ειναι voip. και αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες οχι μονο για forthnet.
sakis543 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 πως να επιβεβαιωσει τον αριθμο βροχου οταν δεν το εχει η forthnet? Πήρα τηλέφωνο ΟΤΕ, CYTA και WIND πριν φύγω από την HOL. Με τους εβραίους της πανάκριβης και ασύμφορης Forthnet-Nova δεν ασχολήθηκα καν. Και οι τρείς δεν μου ζήτησαν τον αριθμό τηλεφώνου αλλά τον αριθμό βρόγχου για να τσεκάρουν εάν μπορώ να έχω VDSL. Οι δυό πρώτες ήταν θετικές, η WIND αρνητική. Όπερ και σημαίνει πως το τσέκαραν. Δε νομίζω στον αέρα να μου απάντησαν. Αυτό σημαίνει πως προφανώς και η F-N μπορούσε να το τσεκάρει αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν το έκανε και έρχεται ο τυπάς εδώ και τα χώνει στην HOL. Υ.Γ. Εγώ προσωπικά, μπορεί να έφυγα από την HOL, αλλά μόνο τα καλύτερα έχω να πω...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Πήρα τηλέφωνο ΟΤΕ, CYTA και WIND πριν φύγω από την HOL. Με τους εβραίους της πανάκριβης και ασύμφορης Forthnet-Nova δεν ασχολήθηκα καν. Και οι τρείς δεν μου ζήτησαν τον αριθμό τηλεφώνου αλλά τον αριθμό βρόγχου για να τσεκάρουν εάν μπορώ να έχω VDSL. Οι δυό πρώτες ήταν θετικές, η WIND αρνητική. Όπερ και σημαίνει πως το τσέκαραν. Δε νομίζω στον αέρα να μου απάντησαν. Αυτό σημαίνει πως προφανώς και η F-N μπορούσε να το τσεκάρει αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν το έκανε και έρχεται ο τυπάς εδώ και τα χώνει στην HOL. Υ.Γ. Εγώ προσωπικά, μπορεί να έφυγα από την HOL, αλλά μόνο τα καλύτερα έχω να πω... η εγω δεν καταλαβα κατι η κατι δεν γραφουμε σωστα.ο φιλος θελει να φυγει απο Hol και να παει forthnet.Και μας λεει οτι η hol δεν του δινει τον αριθμο βροχου για να καταφερει να τον ενεργοποιησει η forthnet.αρα η forthnet που φταιει?αφου ειδες και εσυ οπως γραφεις οτι σου ζητησαν αριθμο βροχου και οχι αριθμο τηλεφωνου για να τσεκαρυν τι γινεται.αρα πως να το τσεκαρει η forthnet αφου δεν δινει η Hol τον αριθμο βροχου? 1
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Διότι όπως γράφτηκε πολλάκις και ισχύει σε όλους τους χρήστες της HOL, ο αριθμός βρόχου εμφανίζεται πάντα σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό. Είτε λοιπόν έκανε λάθος η Forthnet είτε δεν γνωρίζει που να κοιτάξει ο TS. Έχω 3 διαφορετικούς λογαρισμούς στην HOL. Έναν DP, έναν τηλεφωνία κι ένα τηλεφωνία με επιλογή Internet με την ημέρα. Και στους 3 αναγράφεται ο αριθμός βρόχου, στον λογαριασμό που έρχεται κάθε μήνα.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Διότι όπως γράφτηκε πολλάκις και ισχύει σε όλους τους χρήστες της HOL, ο αριθμός βρόχου εμφανίζεται πάντα σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό. Είτε λοιπόν έκανε λάθος η Forthnet είτε δεν γνωρίζει που να κοιτάξει ο TS. Έχω 3 διαφορετικούς λογαρισμούς στην HOL. Έναν DP, έναν τηλεφωνία κι ένα τηλεφωνία με επιλογή Internet με την ημέρα. Και στους 3 αναγράφεται ο αριθμός βρόχου, στον λογαριασμό που έρχεται κάθε μήνα. μαλλον τηλεφωνικα πρεπει να εγινε απο οτι καταλαβα οποτε μαλλον ο ts δεν ηξερε οτι ο βροχος ειναι γραμμενος πανως.επισης πες οτι ο ts δεν τον ειδε.η Hol γιατι δεν του τον λεει τηλεφωνικως αφου τον βλεπουν?
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν έπαιρνε τηλέφωνο εκτός της σύνδεσης, λογικά δεν μπορούν να σου το πουν. Διαφορετικά δεν γνωρίζω τον λόγο, μιας και ο αριθμός κοινοποιείται στον χρήστη.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν έπαιρνε τηλέφωνο εκτός της σύνδεσης, λογικά δεν μπορούν να σου το πουν. Διαφορετικά δεν γνωρίζω τον λόγο, μιας και ο αριθμός κοινοποιείται στον χρήστη. το μονο λογο που μπορω να σκεφτω ειναι επιτηδες για ευνοητους λογους να σε κρατησουν πελατη.εχει αναφερθει σε αλλο θεμα παλι καποιοος που ηθελε να αλλαξει εταιρεια και δεν του ελεγαν τον αριθμο βροχου αλλα δεν ειμαι 100 % σιγουρος οτι ηταν Hol.νομιζω ηταν παλι hol.ΝΟΜΙΖΩ>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 μπορεί να μην είναι και στο ονομά του η γραμμή...
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 maybe.αν ζηταει να μαθει στοιχεια που δεν του ανηκουν ναι δεν θα του τα πουν.επισης σε καποιες περιπτωσεις ο οτε αφηνει χαρτακι με το αριθμο του βροχου οταν γινεται η ενεργοποιηση οποτε αν ξερεις ποια ειναι η γραμμη σου μπορεις να το δεις και απο εκει.αν και εφοσον το γραφει στον λογαριασμο δεν εχεει νοημα να ψαχνεις το εσκαλιτ/χωνευτη
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 το μονο λογο που μπορω να σκεφτω ειναι επιτηδες για ευνοητους λογους να σε κρατησουν πελατη.εχει αναφερθει σε αλλο θεμα παλι καποιοος που ηθελε να αλλαξει εταιρεια και δεν του ελεγαν τον αριθμο βροχου αλλα δεν ειμαι 100 % σιγουρος οτι ηταν Hol.νομιζω ηταν παλι hol.ΝΟΜΙΖΩ> Μονό που αν όντως συμβαίνει με την HOL είναι παράλογο, μιας και δίνει τον αριθμό στον μηνιαίο λογαριασμό. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που λέει ο @ThReSh ή κάτι σχετικό.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μονό που αν όντως συμβαίνει με την HOL είναι παράλογο, μιας και δίνει τον αριθμό στον μηνιαίο λογαριασμό. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που λέει ο @ThReSh ή κάτι σχετικό. πραγματι δεν στεκει εφοσον λες οτι το γραφει.απλα και εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν απο Hol.ηταν αρκετα παλιο το θεμα παρα πολλους μηνες πριν οποτε δεν θυμαμε κατι παραπανω. αν ηταν σε αλλο ονομα τωρα η αν ο αλλος ηθελε τετοια στοιχεια απο το τηλεφωνο εκει παμε αλλου.αν απο το τηλεφωνο μπορουν σχετικα να επιβεβαιωσουν απο τα υπολοιπα στοιχεια οτι εισαι εσυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 να κάνω μια υπόθεση και να πω ότι βρήκε τον αριθμό στις σελίδες του αναλυτικού, μιας και δεν postαρε καθόλου αν και ήταν online σήμερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα