Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταιο που ειπες με τα modules δεν το καταλαβα...

Δες σε αυτο που σου εδωσα,στο πεδιο 1866 MHz,και το size ποια modules αναφερει.

Δεν θα δεις π.χ 4 και 8 Gb μνημη να αναφερει.

Δηλαδη αν εσυ θελεις να παρεις 2*8 μπορει και να εχεις ασυμβατοτητα.Οχι 100% αλλα εχεις μερικες πιθανοτητες να παιζει σε αυτο το μεγεθος,σε αυτον τον χρονισμο.(1866).

Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου,παρε και αλλες γνωμες,ή μπορει καποιος φιλος εδω να τα εχει δοκιμασμενα.

Τι σκεφτεσαι να παρεις;δωσε καποιο λινκ.

Δημοσ.

Θα σου ελεγα προχωρα,ΑΛΛΑ καλου κακου,απο εκει που θα αποφασισεις να τις παρεις,κανε ενα τηλεφωνο πρωτα,και ρωτησε σε περιπτωση ασυμβατοτητας αν εχεις την δυνατοτητα επιστροφης.Μην χρεωθεις τοσα χρηματα για το τιποτα.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549458

Αυτες εχουν καλυτερα timings 9-9-9-24,σε συγκριση με αυτες που εδωσες ετσι για τα τυπικα.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549511

9-10-9-27.

Μπορει βεβαια να τιθεται και η εξωτερικη εμφανιση αν σε ενδιαφερει,οποτε παω πασο.Απλα να ξερεις οτι τα timings παιζουν αρκετα ρολο.

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιησει καποιος την ενσωματωμενη (gpu) καρτα γραφικων, δεν χρειαζονται μνημες υψηλου χρονισμου. Και τα 1333MHz ειναι υπεραρκετα. Εφοσον βεβαια γινει χρηση ξεχωριστης (discrete) καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Φτιαχνω ενα νεο pc κ οι δικες μου μνημες (8αρες 1600) θα πανε εκειμΚ επειδη αυτες με 2-3 προγραμματα και cod ghosts,bf4 η μανατζερ φορτωνανε στο 60-70% λεω αφου θα τις αλλαξω να παρω κατι καλο για να μην χρειαστει σε 2 χρονια να δωσω παλι λεφτα.Επειδη με ενδιαφερει και το design τοσο σημαντικο ρολο παιζουν τα timings?κ ποση διαφορα θα εχει το 9-9-9-24 απο το 9-10-9-27

Δημοσ.

Οσο αφορά τα timings νομίζω οτι τα χαμηλότερα ειναι και " καλύτερα " , αλλα μην σε απασχολεί τοσο αυτο και με την ταχύτητα των μνημών

Δημοσ.

Ο cpu σου εχει πιο χαμηλο memory controller, οτι και να παρεις μεχρι 1333 θα παιζεις να ξερεις. Οποτε μη πεταξεις λεφτα.

Οσων αφορα τα timings που γραφεις, οι διαφορες σε αυτες τις 2 ειναι μη μετρησιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...