Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω καινουργιες ραμ για το pc μου.Ειμαι αναμεσα σε 8x2 1600mhz corsair και 8x2 corsair 1866mhz.Παλιοτερα ειχα ακουσει απο καποιον οτι αν ''παιζεις'' σε ψηλες συχνοτητες, οπως 1800, υπαρχει πιο μεγαλη πιθανοτητα να καουν οι μνημες.Ξερει καποιος κατι οσον αφορα αυτο?

Δημοσ.

Αν τις υποστηρίζει χωρις overclock να τις πάρεις , αλλα να ξέρεις οτι δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά με τις 1600

• Like 1
Δημοσ.

ουτως η αλλως ειναι 10 ευρω η διαφορα.πως θα δω αν υποστηριζει ο επεξεργαστης μου?

Πρώτα δες την motherboard αν την υποστηρίζει χωρις overclock

Δημοσ.

Θελω να παρω καινουργιες ραμ για το pc μου.Ειμαι αναμεσα σε 8x2 1600mhz corsair και 8x2 corsair 1866mhz.Παλιοτερα ειχα ακουσει απο καποιον οτι αν ''παιζεις'' σε ψηλες συχνοτητες, οπως 1800, υπαρχει πιο μεγαλη πιθανοτητα να καουν οι μνημες.Ξερει καποιος κατι οσον αφορα αυτο?

Στο εγχειρίδιο χρήσης  της motherboard σου γράφει ποιές μνήμες ανάλογα με τις συχνότητες τους υποστηρίζονται από  αυτήν.κοίταξε πρώτα αυτό.αν δεν το έχεις μπορείς να το κοιτάξεις από το σάιτ της εκάστοτε εταιρίας στο support τους.Αν και πάλι δυσκολεύεσαι πες τι motherboard έχεις να το κοιτάξουμε κ εμείς.

Δημοσ.

2400 ΔΕΝ εχει.Μαλλον σου ξεφυγε.

Τωρα για το 1866 παρτες.Η μητρικη ειναι δυνατη.Αν μιλαμε παντα για αυτην που παρεθεσες.

Επισης προσεξε το θεμα της ψυξης.Την cpu cooler εχεις;αν ειναι κοντα στις μνημες πρεπει να το προσεξεις,διοτι μπορει να χριεαστεις χαμηλου προφιλ.

Θα σε συμβουλευα να ριξεις και μια ματια εδω πριν την αγορα.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-z68x-ud3p-b3.pdf

Δημοσ.

Τις υποστηρίζει κανονικά οποτε αν δεν ειναι μεγάλη η διαφορά σε χρήματα παρε αυτες , να ξέρεις ομως οτι παντα υπάρχει η πιθανότητα απο ενδεχόμενη ασυμβατότητα

Δημοσ.

Ωραια!

Η μητρικη στο ελληνικο σαιτ γραφει οτι υποστηριζει 2400(οχι οτι θα παρω, για την ιστορια)

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68x-ud3p-b3rev_10

Οσον αφορα την ψυξη του cpu μου εχω την Η100i

Η ενδεχομενη ασυμβατοτητα τι θα σημαινει?οτι δεν θα τρεξουν στα 1800mhz?Οι παλιες μου μνημες δεν υπαρχουν στην λιστα και τρεχουν κανονικα στα 1600 με ενεργοποιημενο XMP.

Στο λινκ με τις μνημες που υποστηριζει η μητρικη δεν μπορω να βρω τις καινουργιες που θα παρω αλλα ουτε κ αυτες που εχω τωρα(αν ψαχνω σωστα βεβαια)

Δημοσ.

Η μητρικη στο ελληνικο σαιτ γραφει οτι υποστηριζει 2400(οχι οτι θα παρω, για την ιστορια)

Eγω,ΑΝ τιθοταν τετοιο ζητημα,θα επαιρνα υπ'οψιν το ξενο site. :DΑλλωστε το αναφερει ξεκαθαρα σε αυτο που σου παρεθεσα.

Z68X-UD3P-B3 DDR3 2400 (downgrade to DDR3 2133)

Εφοσον εχεις H100i εισαι μια χαρα.

Το λινκ σου το εδωσα οχι για τα στενα ορια της επιλογης,αλλα για να δεις την συμβατοτητα σε σχεση με τα modules των 2,4,8 ως ενα ενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...