doctor444 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα,μου έφερε ένας συγγενεις ένα laptop asus f55v series με windows 8,πριν κάτι μερες το έκλεισε "απότομα"..τώρα το ανοιγει και τον βγαζει στα bios κατευθείαν,ουτε σημα windows,ούτε κάποιο μύνημα...πατάω το κουμπί power,10 δευτερόλεπτα και με βγάζει στα bios..τον δισκο στα bios τον αναγνωρίζει..το εβαλα εδω πιστευοντας,οτι ειναι θεμα software και οχι hardware..αν θελουν οι mods να το μετακινησουν οπου επιθυμούν. Δεν θα μπορεσω να απαντησω μεχρι τις 5,γιατι εργάζομαι..όποια αποψη σας θα με βοηθήσει.ευχαριστω
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι θα δοκιμαζα στη θεση σου: Θα κοιτουσα στο bios αν εχει επιλογή usb legacy και θα το εκανα enable Θα ελυνα το laptop, αποσυνδεση το πληκτρολογιο Συνδεση πληκτρολογιο usb Αν το πρόβλημα παραμενει μιλαμε για χοντρο πρόβλημα και αν δεν λυθει με bios reset to defaults τοτε ... μιλα με asus για πιασοκωλε 1
nikomas50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι θα δοκιμαζα στη θεση σου: Θα κοιτουσα στο bios αν εχει επιλογή usb legacy και θα το εκανα enable Θα ελυνα το laptop, αποσυνδεση το πληκτρολογιο Συνδεση πληκτρολογιο usb Αν το πρόβλημα παραμενει μιλαμε για χοντρο πρόβλημα και αν δεν λυθει με bios reset to defaults τοτε ... μιλα με asus για πιασοκωλε Ξέχασες το πιο απλό: Να δει πρώτα μήπως είναι κολλημένο το πλήκτρο που κάνει την εισαγωγή στο BIOS! 1
doctor444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 reset to defaults στΟ bios Το εκανα αλλά τίποτα...εκει συνεχιζει... Ξέχασες το πιο απλό: Να δει πρώτα μήπως είναι κολλημένο το πλήκτρο που κάνει την εισαγωγή στο BIOS! Μακάρι να ήταν φίλε μου αυτό...όλα τα κουμπιά είναι εντάξει.. Τι θα δοκιμαζα στη θεση σου: Θα κοιτουσα στο bios αν εχει επιλογή usb legacy και θα το εκανα enable Θα ελυνα το laptop, αποσυνδεση το πληκτρολογιο Συνδεση πληκτρολογιο usb Αν το πρόβλημα παραμενει μιλαμε για χοντρο πρόβλημα και αν δεν λυθει με bios reset to defaults τοτε ... μιλα με asus για πιασοκωλε Απο οτι ψιλοεψαξα στα bios δεν το βρηκα το usb legacy...εκανα και bios reset to defaults αλλα συνεχίζει να ξεκιναει στα bios..αρα είναι θεμα hardware δηλαδή εε??
_chris_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλά software δε μπορεί να είναι, αφού δε μπαίνει καν στα win.
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Απο οτι ψιλοεψαξα στα bios δεν το βρηκα το usb legacy...εκανα και bios reset to defaults αλλα συνεχίζει να ξεκιναει στα bios..αρα είναι θεμα hardware δηλαδή εε?? To αφαιρω πληκτρολογιο και δοκιμαζω αλλο γιατι το πηδηξες; Ετσι θα καταλαβεις που μπορει να ειναι το προβλημα
Redshift Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 bios update δοκιμασε εστω κ με την ιδια εκδοση που εχει τωρα
doctor444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 To αφαιρω πληκτρολογιο και δοκιμαζω αλλο γιατι το πηδηξες; Ετσι θα καταλαβεις που μπορει να ειναι το προβλημα Δεν έχω την τεχνογνωσια να το κανω αυτό..τα λαπτοπ τα αντιπαθώ πολύ και δεν ξερω τιποτα απο βαλε,βγάλε...
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν με τον γρόθο του γρόνθου χάλασε μόνο το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, αυτό θα φανεί με προσωρινή αποσύνδεση και δοκιμή με εξωτερικό usb πληκτρολόγιο. Αν είναι εκεί η βλάβη, ο γνωστός σου θα την βγάλει καθαρή με αλλαγή πληκτρολογίου. Αν με την προηγούμενη δοκιμή, δεν φανεί φως, τοτε σημαίνει οτι κάτι βραχυκυκλώνει άσχημα, οπότε πριν αρχίσει να σκέφτεται αλλαγή μητρικής (δεν ξέρω αν τον συμφέρει) πρέπει να αφαιρεθουν οι μπαταρίες (η κλασσική και η μικρή της μητρικής πλακέτας), να επανατοποθετηθούν και να δει μήπως έχει λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περιπτωση θέλει χέρι τεχνικου. Αν ήμουν Αθήνα, θα σου έλεγα φερε το να το λύσουμε (δωρεάν) αλλά ... δεν.
doctor444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν με τον γρόθο του γρόνθου χάλασε μόνο το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, αυτό θα φανεί με προσωρινή αποσύνδεση και δοκιμή με εξωτερικό usb πληκτρολόγιο. Αν είναι εκεί η βλάβη, ο γνωστός σου θα την βγάλει καθαρή με αλλαγή πληκτρολογίου. Αν με την προηγούμενη δοκιμή, δεν φανεί φως, τοτε σημαίνει οτι κάτι βραχυκυκλώνει άσχημα, οπότε πριν αρχίσει να σκέφτεται αλλαγή μητρικής (δεν ξέρω αν τον συμφέρει) πρέπει να αφαιρεθουν οι μπαταρίες (η κλασσική και η μικρή της μητρικής πλακέτας), να επανατοποθετηθούν και να δει μήπως έχει λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περιπτωση θέλει χέρι τεχνικου. Αν ήμουν Αθήνα, θα σου έλεγα φερε το να το λύσουμε (δωρεάν) αλλά ... δεν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για την προσφορά για βοήθεια.να'σαι καλά..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα