Cytrous Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια! Λοιπον σκεφτομαι να παρω το Lg G Pad 8.3. Θελω την γνωμη σας και θελω να ξερω αν αξιζει η αγορα η πρεπει να παρω καποιο αλλο στα 300 ευρω... Ευχαριστω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Zergoulini Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου εχει πεσει ηδη στα 269€ νομιζω. Εγω το εχω κανα 3 βδομαδες περιπου. Στα χρηματα του απλα για μενα δεν υπαρχει κατι αλλο. Πρεπει να προσεξεις ομως κατι. Οταν ζεσταινετε εμφανιζεται μια μπλε γραμμη τερμα πανω. Απλα ειναι κολητα στο πλαστικο. Φενεται μονο στο μαυρο φοντο. Για να την δεις πρεπει να ψαξει, δεν κανει μπαμ στο ματι. ΑΛΛΑ. Ακουγεται οτι η LG γνωριζει το ''προβλημα'' αυτο και πλεον το εχει φτιαξει στα καινουρια κομματια οπου αυτα ειναι με σειριακο αριθμο που αρχιζει με 4 οχι με 3. (ετσι ακουγεται τουλαχιστον) Κατα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Πραγματικα δεν κανω πλακα. Δεν κολαει πουθενα, απιθανο Multitasking, φοβερες επιδοσεις, απιστευτη οθονη, τελειες γωνιες θεασης. Μερικοι παραπονιουνται για την μπαταρια οτι κραταει λιγο, εμενα μια χαρα μου φενεται. Με λιγα λογια, δεν ειναι ταμπλετ ειναι υπολογιστης χωρις υπερβολες.
Cytrous Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σευχαριστω φιλε μου.... Κιεγω αυτα εχω ακουσει.... Sent from my iPhone using Insomnia
apodra74 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εχω και εγώ το LG G pad εδώ και 1 μήνα για την ώρα δεν έχω δει ποτέ μπλε γραμμή. Είναι φοβερό πάντως πολύ γρήγορο, ακόμα και σε παιχνίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα, ίντερνετ το ίδιο. Κάποια στιγμή χρειάστηκα ίντερνετ χωρίς να έχω κανονικό Wi Fi και έκανα το κινήτο μου Wii Fi Hot Spot (Lg optimus 2x δυο χρονών κινητό) και συνδέθηκα κανονικά. Επείσης με την micro usb που έχει σύνδεσα επάνω σκληρό δίσκο 2,5" εξωτερικό 500gb όμως χρειάσηικε να τον κάνω φορμάτ σε FAT 32 από NTFS που ήταν. Πήρα ένα αντάπτορα που μετατρέπει την micro Usb σε κανονικό μέγεθος (USB OTG) και μια προέκταση καλωδίου USB επειδή ο σκληρός μου συνδέεται με δυο usb, χρείαζεται παραπάνω ρεύμα οπότε το ένα πάει στο τάμπλετ και το άλλο σε φορτιστή τύπου usb όπως έχει το τάμπλετ μέσω της προέκτασης. Mε την USB OTG μπορέις να συνδέσεις βέβαια και memοry stick απευθείας χώρις να χρειάζεσαι εξτρά ρεύμα. Ετσι έχω ένα τάμπλετ που από 16gb έφτασε 500gb αποθηκευτικού χώρου συν την κάρτα micro sd
dimoss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Γεια σας Σκέφτομαι και γω να αγοράσω το LG και θα ήθελα να ρωτήσω αν φοράει το 4.2.2 υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του στο 4.4.? Αν ναι πως? Ξέρω ότι στο Nexus αυτό γίνεται αυτόματα όταν βγαίνει μια νέα έκδοση αλλά στο LG δεν ξέρω πως γίνεται. Ευχαριστώ
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 1) Το 4.2 2) Η LG ξέρει για επίσημη αναβάθμιση. Άλλες λύσεις υποθέτω υπάρχουν όπως και στα κινητά. 3) Η όποια αναβάθμιση γίνεται όπως και στα κινητά, αυτόματα εφόσον έχεις τσεκάρει την σχετική επιλογή.
Zergoulini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θα γινει 4.4 αναβαθμηση (Kit kat) . Απλα το θεμα ειναι ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα