Προς το περιεχόμενο

Alcatel One Touch Idol X 6040

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιεα σας , θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο κινητο , αν το εχει κανεις και το εχει  δουλεψει να μου πει εντυπωσεις .

https://www.skroutz.gr/s/4207139/Alcatel-One-Touch-Idol-X-6040-OT-6040-8GB.html?from=adam_recent

Γιατι η τιμη του αρκετα καλη με κορυφαια χαραχτηριστικα , πολυ λεπτο και πανεμορφο  !!!

Σιγουρα δεν ειναι Samsung η Sony αλλα και Alcatel δεν ειναι κακη εταιρια πιστεύω !!

αξιζει μια αλαγη απο το Galaxy S 3  μου να παω σε αυτο ??

Γιατι σε δυνατοτητες καμια σχεση με το S3 !!!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5318&idPhone2=4238

Δημοσ.

Πολλα τα 3 κατοσταρικα για 8gb και mediatek επεξεργαστη. Καλυτερο ισως απο το S3, αλλα πλεον στα 340 παιζει το nexus 5 που δε συγκρινεται. Ξερω, ειναι 50€ πιο ακριβο και δεν φυτρωνουν στα δεντρα, αλλα νομιζω οτι ειναι χαωδης η διαφορα και αξιζει να δωσεις το κατι παραπανω.

Για τον 6589T θα εδινα ανετα χρηματα για κανα Hongmi ξερωγω, στα 150 ευρω και συγκρισιμο σε ολα με το S3 (ισως και λιγο καλυτερο)

Δημοσ.

για την μνημη 8Gb δε μου λεει κατι , εχω μια καρτα 32gb και του βαζω , και το nexus ομως 16GB .. αντε να χεις τα 13 και ΔΕΝ περνει καρτα μνημης και οχι τιποτε αλλο γενικος εγω το φωρτονο λιγο μεσα το κινητο σε βιντεο , τραγουδια και αλλα οποτε ισως και δεν με καλύπτει το nexus.

Ασε που δεν εχει και radio FM το οποιο ειναι κατι που χρησιμοποιω .

Απλα το ειδα με αυτα τα χαραχτηριστικα και μου αρεσει υπερβολικα σε εμφανιση γιαυτω ρωταω !

τωρα απο επεξεργαστη ναι μεν μπορει αλλα κακος δεν ειναι , τετραπυρινος ειναι !!

το αλλο καλα το λες για Hongmi αλλα γενικος δεν αγοραζω κινιτα απεξω , προτειμω αυτο που υπαρχει και σε Ελληνικο καταστημα.

Δημοσ.

Απλα στα ειπα ολα αυτα γιατι δε νομιζω οτι ειναι value for money. Δικιο εχεις σε αυτα που λες για nexus περι μνημης και ραδιο, αλλα και παλι, τα δυο κινητα δε συγκρινονται.

Νομιζω η αλλαγη απο το S3 στο Alcatel δεν ειναι και μεγαλη προοδος. Κανα OPPO Find 5 δε σε ψηνει φανταζομαι ε? Το λεω λογω χαρακτηριστικων αλλα και ομορφιας.

Περιμενε και κανας αλλος να σου πει αποψη, μπορει να ακουσεις και κατι διαφορετικο απο αυτα που σου λεω εγω. Κουβεντα να γινεται

Δημοσ.

Οτι ειπε ο Κωστας απο πανω,οι MTK ειναι μια χαρα cpu αλλα οχι σε αυτα τα χρηματα.Ειναι πολυ πιο οικονομικοι απο πλευρας μπαταριας,αλλα σε αυτα τα χρηματα που παιζει ας πουμε το Find 5 με Snap 600 η διαφορα σε αποδοσεις ειναι χαοτικη υπερ του 2ου(και ειναι και πολυ ομορφο πραγματι,με οθοναρα).

Στις αγγελιες εχω δει και Find στα 250 ευρω,σχεδον καινουρια,ενω αν εισαι φοιτητης εχεις 10% εκπρωση απο την Oppo.

Αλλιως απο Ελλαδα δες το LG Optimus G σε αυτα τα χρηματα.

Αν εχεις την δυνατοτητα για Nexus 5,απορω γιατι δεν το εχεις κανει  :-D

Δημοσ.

ναι σωστα  τα λετε , απλα θα ηθελα να ανεβω στις 5"  και μου αρεσε το alcatel  τοσο απο πλευρας ομορφιας αλλα και μου παρεχει οτι ζηταω , οπως καρτα μνημης λογω που βαζω βιντεο μεσα αλλα και radio FM που χρησιμοποιω συχνα .

Και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιχτω πανω απο 300 ευρω οποτε γλυκοκοιταξα το alcatel.

Καλο και το Oppo αλλα που το βρισκουμε και ποσο ? Και λογω που ουτε αυτο περνει microSD θα με βολευε μονο το 32GB.

Kαι αγχονωμαι απο θεμα εγγυησεων ??  Να παθει κατι το alcatel ολο και καπου θα το παω εφοσον εχω εγγυηση,  το Oppo?????

Γιαυτο θα ηθελα κατι απο Ελλαδα σε 5" και να με καλυπτει σε οσα θελω , οσον αφορα τον επεξεργαστη συμφωνω μπορει να μην ειναι σαν του Nexus η του Oppo αλλα δεν νωμιζω οτι θα κολαει κιολας ??

Δημοσ.

Για ολα αυτα που λες νομιζω σε καλυπτει αριστα το S3. ποιος ο λογος να το αλλαξεις? Η αλλαγη απο 4.7 στις 5 ιντσες δε νομιζω οτι αξιζει τα 3 κατοσταρικα, ουτε φυσικα το fullHD σε αυτο το μεγεθος οθονης.

Αν το βαρεθηκες, σκεψου να περασεις καμια custom rom (απειρες για το S3) και να ξεφορτωθεις το bloatware της samsung. Θα αλλαξει το κινητο.

Δημοσ.

Τα Oppo τα παιρνεις απο εδω http://europe.oppostyle.com/6-find-5 , ειναι το ευρωπαικο καταστημα της εταιρειας,αλλα βλεπεις οτι προς το παρον και τα 2 ειναι out of stock.

Εγγυηση εχει 2ετη απο τους ιδιους,αν συμβει οτιδηποτε κανονιζουν να ερθει DHL να το παρει,και στο επιστρεφουν παλι με DHL.Το να παει η να ερθει η συσκευη απο εκει κανει ~3 μερες,οποτε μενεις χωρις συσκευη για 6 μερες+το διαστημα της επισκευης(με λιγα λογια κοντα στο 12-15ημερο).Οπως σου ειπα μπορεις να βρεις μτχ σε αριστη κατασταση κοντα στα 270-300 για 32gb,αλλιως παιρνεις 16gb καινουριο και βολευεσαι με dropbox κλπ,αλλιως παιρνεις κατι σαν το meenova και κανεις την δουλεια σου...

Απο εκει και περα κανεις οτι θες εσυ,προσωπικα δεν θα εδινα 270 για ΜΤΚ.Μια χαρα ειναι το S3 αν του φλασαρεις custom rom,και περιμενοντας το MWC,μπορεις να βρεις καποια καλη ευκαιρια αφου θα πεσουν καποιες τιμες.

Δημοσ.

Για ολα αυτα που λες νομιζω σε καλυπτει αριστα το S3. ποιος ο λογος να το αλλαξεις? Η αλλαγη απο 4.7 στις 5 ιντσες δε νομιζω οτι αξιζει τα 3 κατοσταρικα, ουτε φυσικα το fullHD σε αυτο το μεγεθος οθονης.

Αν το βαρεθηκες, σκεψου να περασεις καμια custom rom (απειρες για το S3) και να ξεφορτωθεις το bloatware της samsung. Θα αλλαξει το κινητο.

Οντως δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις για αυτά......εχει δίκιο ο doctorcostis το bloatware της samsung είναι τραγικό θέλει οπωσδήποτε αλλαγή και θα πηγαίνει μια χαρά :)

Δημοσ.

Xperia Z  μου προτεινετε ?????????

σε σχεση με το S3 .  π.χ. και απο ποιοτητα οθονης γιατι πολα Xperia που εχω δει ( π.χ. κατι U , Go , M , κ.α. ) δεν μπορω να πω οτι σκοτωθηκα για την οθονη , τωρα το Ζ δεν το εχω δει να φερω γνωμη,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...