Προς το περιεχόμενο

Razer Carcharias Static

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι εδώ και ένα χρόνο χρήστης του headset Razer Carcharias.Για μήνες ολόκληρους ήμουν ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με το headset και ουσιαστικά δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν το headset χάλασε.Το έστειλα πίσω στην Zegetron και σήμερα μου έστειλε ένα ολοκαίνουργιο.

Πλέον υπάρχει πρόβλημα.

Αντί να μου στείλει την πρώτη κλασική έκδοση του Carcharias,μου έδωσε την "νέα" έκδοση,αυτή που που υποστηρίζει και xbox360 και ουσιαστικά έχει κάποιες μικροδιαφορές.Δυστυχώς αυτή η έκδοση πέρα από minijack του ήχου που είχε και η παλιά,πλέον έχει και ένα usb για να παίρνει ρεύμα.Διαπίστωσα πως μόλις συνδέσω το usb στο pc κατευθείαν αρχίζει να ακούγεται στατικός ήχος από τα ακουστικά,δεν χρειάζεται καν να είναι συνδεμένο το Minijack!
Googlάροντας είδα ότι πάρα,μα πάρα πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα και ουσιαστικά είναι λάθος κατασκευή από την Razer...
Θα ήθελα λοιπόν εάν έχει κάποιος να προτείνει κάτι σαν λύση αλλά και να ρωτήσω μήπως γνωρίζεται εάν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτό το Headset.Από την στιγμή που δεν είναι καινούργιο RMA φαντάζομαι πως δεν μπορώ να κάνω,αλλά με βάση το γεγονός πως δεν είναι η ίδια ακριβώς έκδοση που εγώ αγόρασα,μπορώ να ζητήσω να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο Headset ή κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν εχεις ακομα εγγύηση απο το προηγούμενο νομιζω δεν ακυρώνεται συνεχίζει δηλαδη και στο καινούργιο , οποτε καλύτερα θα έλεγα να ζητήσεις παλι αλλαγή αφου υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως από ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι στο συγκεκριμένο κομμάτι που έχω εγώ αλλά γενικά σε όλα τα V2 Carcharias...Εάν googlάρεις θα καταλάβεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...