Tomahawk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Είχα πάρει τον Crucial M500 240GB απο amazon και βλέπω το εξής, Να στείλω μήνυμα στο amazon για επιστροφή ή να τον κρατήσω;
dr_papas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κάποια στιγμή εγώ με έναν sansisk ssd 128 gb καινουριο και μετά από δύο ημέρες λειτουργίας άρχισε να πέφτει η υγεία του και έφτασε στο 95%. Μετά από ψάξιμο στο νετ διάβασα ότι έφταιγε η έκδοση του hd sentinel που είχα και αναβάθμισα στην τελευταία και έπειτα εδώ και ενάμιση μήνα ολα οκ δείχνει 100%. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, σε εμένα πάντως δούλεψε. Δοκίμασε πρώτα να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση.
WalkerSW Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μην πολυδίνεται σημασία στο τι λέει το HDS σε ssd δισκους.... Για τους ssd να αγχώνεστε μονο αν κοκκινίσει κατι στο smart....
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα έλεγα να τον παρακολουθήσεις στενά για 1 μήνα ακομα και αν δεις οτι η υγεία πέφτει κατακόρυφα βουρ για αλλαγή
Tomahawk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πέρασα το 4.50 και γράφει 99%... Οπότε απλά κάθομαι στα αυγά μου! Δεν έχει και η Crucial κανένα προγραμματάκι απ' ότι είδα.
Hawk7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πέρασα το 4.50 και γράφει 99%... Οπότε απλά κάθομαι στα αυγά μου! Δεν έχει και η Crucial κανένα προγραμματάκι απ' ότι είδα. Γνωστο το προβλημα του sentinel στην 4,30 εκδοση. Με την 4,50 και τελεταια το health ξαναεπεστρεφε στα φυσιολογικα. Μην βασιζεστε μονο σε μια εφαρμογη. http://ssd-life.com/ Δοκιμασε και αυτο για επιβεβαιωση.
WalkerSW Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά είναι ειναι ο δίσκος απλα το smart του δεν παρέχει όλα τα δεδομενα που θέλει το ssd life ωστα να βγαλει πόρισμα. 1
Hawk7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Όσα refresh κι αν κάνω, τίποτα! Το μηνυμα που σου βγαζει ειναι κατατοπιστικοτατο.Συμβαινει μερικες φορες. Δοκιμασε αλλη εφαρμογη.Υπαρχει πληθωρα.Αυτο δεν σημαινει οτι ο δισκος δεν ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα