Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά. απλά επειδή θέλω να πιάνει και σε άλλους ορόφους θα ήθελα κάτι δυνατό.

τα περισσοτερα ρουτερ ειναι 100mw στο ασυρματο οποτε κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι με ενα ρουτερ θα πιανεις και σε αλλους οροφους.εναν οροφο πανω κατω ισως να πιανεις αλλα δυο οροφους πιο πανω η πιο κατω πολυ δυσκολο με οποιοδηποτε φυσιολογικο ρουτερ.δεν μιλαμε για ρουτερ που παιζουν παραπανω απο 100mw.εκει μετα πρεπει να παιξεις ειτε με repeater ειτε με access points ειτε με powerlines για να καλυψεις και τους υπολοιπους οροφους.για το ασυρματο εξαρτατε τι εμποδια υπαρχουν κτλ κτλ.αν το σπιτι ειναι καινουριο πιτα σε τσιμεντα και σιδερα και πατωμα μαρμαρο ουτε εναν οροφο πανω δεν θα πιανεις.αν ειναι εσωτερικη σκαλα τοτε ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με αυτό που έχω τώρα πιάνει στον επάνω όροφο. βέβαια παραπάνω ούτε λόγος. απλά είναι ότι με πετάει συνέχεια. και από ταχύτητα λίγα πράγματα.

Δημοσ.

αν ειναι οριακα το σημα ναι θα σε πεταει και δεν θα παιζεις σε σωστη ταχυτητα.ισως με powerline να ηταν καλυτερα.δηλαδη δικτυο διαμεσω του ρευματος και θα σου δινει αυτο ασυρματα μετα.

Δημοσ.

παλι εξαρτατε τα εμποδια που υπαρχουν.αν ειναι 3-4 τοιχοι απο το ενα σημειο στο αλλο ναι μπορει να μην παιζει σωστα και να πρπει να μετακινησεις το ρουτερ.απλα στο λεω πιο πολυ μην παρεις αλλο ρουτερ και μετα πεις οτι σου ειπαμε να παρεις αλλο ρουτερ και παλι εχεις θεμα με το ασυρματο.αν βρεις τιποτα δανεικο για δοκιμες θα ειναι καλη λυση πριν παρεις κατι.

Δημοσ.

είμαι ακριβώς δίπλα στο ρουτερ και πολλές φορές συνδέομαι και με καλώδιο, και πάλι τα ιδία. έχω πάρει και στον οτε 4 φορές μου λένε όλα οκ. αν και τις βραδυνές ώρες κυρίως μου το κάνει.

Δημοσ.

αν σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ τοτε κανει αποσυνδεση οποτε παμε αλλου.σε καθε περιπτωση αν βρεις δανεικο ρουτερ κανεις δοκιμες να δεις αν θα παιζεις καλυτερα η οχι.γιατι τα κολληματα και να σε πεταει μπορει να ειναι θεμα ρουτερ μπορει και θεμα γραμμης.

Δημοσ.

αφού από οτε μ λένε ότι δεν βρίσκουν τίποτα. τεσπα, αν και δεν έχω δανεικό ρουτερ θα ψάξω καλύτερα. πάντως οι επιλογές μου είναι η παραπάνω.

Δημοσ.

αφού από οτε μ λένε ότι δεν βρίσκουν τίποτα. τεσπα, αν και δεν έχω δανεικό ρουτερ θα ψάξω καλύτερα. πάντως οι επιλογές μου είναι η παραπάνω.

πρεπει να δεις αν σβηνει καποιο λαμπακι η οχι.μπορει να μην εινα θεμα γραμμης αλλα ρουτερ για αυτο ειπα αν μπορεις να βρεις αλλ εστω για μια δυο μερες.

Δημοσ.

μπορώ να σ ανεβάσω φωτο του ρουτερ μ για να μ πεις τι να προσέξω; 

πανω θα εχει ενα λαμπακι για το ιντερνετ και ενα λαμπακι για το συγχρονισμο dsl/broadband>δες αν σβηνει καποιο απο αυτα η αν γινεται κοκκινο οταν σου κανει τα κολληματα.

Δημοσ.

του ιντερνετ ειναι φυσιολογικο να αναβοσβηνει και το wireless.το broadband/dsl δεν θα πρεπει να σβησει ουτε και το inteernet Να γινει κοκκινο η να σβησει τελειως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...