Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την άποψή σας για αγορά ενός router. Έχω adsl γραμμή, και στην κατοχή μου ένα T-plin router και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, μόλις συνδεθούν από 3 και πάνω υπολογιστές κολλάει και θέλει αρκετή ώρα για να μπορέσω να συνδεθώ. περιμένω προτάσεις.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την άποψή σας για αγορά ενός router. Έχω adsl γραμμή, και στην κατοχή μου ένα T-plin router και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, μόλις συνδεθούν από 3 και πάνω υπολογιστές κολλάει και θέλει αρκετή ώρα για να μπορέσω να συνδεθώ. περιμένω προτάσεις.

a.ειναι tp link οχι t -plin.εκτος αν εννοεις κατι αλλο.

β.δοκιμασες firmware update?

γ.αν θες καλο ρουτερ πας σε draytek αλλα ανεβαινεις αρκετα σε λεφτα.μετα σε πιο φτηνα υπαρχουν netgear dgn2200 και πανω.

εκτος αν εννοεις οτι σουρνεται η συνδεση οταν μπουν και τα 3 pc οποτε δεν ειναι θεμα ρουτερ εκει αλλα θεμα συνδεσης οτι καποιος ή καποιοι την πιταρουν.

αλλα δες και για firmware update οπως εγραψα πιο πανω.

Δημοσ.

ναι σωστά, το έγραψα λάθος. πως κάνω firmware update? μπήκα μέσα στο router λέει update αλλά πρέπει να επιλέξω αρχεία τα οποία θα πρέπει να τα έχω κατεβάσει πρώτα, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.

Δημοσ.

πας στο site Της tp link  βρισκεις το μοντελο σου και κατεβαζεις τo firmware.το περνας με ethernet μεσα απο το Interface του ρουτερ.απο κατω το ρουτερ σου λεει ποιο μοντελο ειναι και ποιο version(αν εχουν βγει πολλα version)

Δημοσ.

το κατέβασα το αρχείο, το άνοιξα με το winrar και μετά τη κάνω; μπήκα μέσα στο ρούτερ αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. πως μπορώ να ανεβάσω φώτο;

Δημοσ.

το κατέβασα το αρχείο, το άνοιξα με το winrar και μετά τη κάνω; μπήκα μέσα στο ρούτερ αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. πως μπορώ να ανεβάσω φώτο;

θα πας στον ρουτερ στην καρτελλα που εχει για firmware update θα κανεις browse και θα του πεις που ειναι το αρχειο που κατεβασες και ξεζιπαρες.

Δημοσ.

κανονικα πρεπει να στο εχει αλλαξει το firmware.κανε clear την cache η μπες με αλλο browser μηπως σου εχει κανει cache την σελιδα και σου βγαζει την παλια εκδοση

αλλιως ξαναπροσπαθησε να το ξαναπερασεις το firmware.

Δημοσ.

ενώ μου δείχνει πως να το κάνω, και το κάνω όπως το δείχνει δεν μου το ανανεώνει. δεν ξέρω γιατί. καμία πρόταση από ρουτερ έχετε να μου κάνετε; 

Δημοσ.

αναλογως τα λεφτα που θες να δωσεις.απο το πιο ακριβο και καλο στο πιο φτηνο θα πηγαινα

draytek,netgear,dlink.Οι 2 τελευταιες παρεα μαζι στο ιδιο επιπεδο.

Δημοσ.

δεν υπαρχει φτηνο draytek.καποτε ολες οι εταιρειες επαιζαν με zyxel>πλεον στις περισσοτερες εταιρειες βλεπεις draytek εκτος αν εχουν cisco.ο spank και ο thresh εχουν draytek οποτε μπορουν να σου πουν κατα ποσο ειναι ευχαριστημενοι.οσο ξερω και οι 2 ειναι ευχαριστημενοι.

Ps.για ολα τα ρουτερ θα ακουσεις καλα και ασχημα λογια παντα.εκτος απο τα zte,gennet,cryptο που ακους παντα ασχημα λογια:P

επισης η draytek βγαζει συχνα πυκνα firmware για να διορθωνει τα bugs.υπαρχει μετα και το 2710n που ειναι σκετο adsl .υπαρχει και το 2820 μετα αλλα ειναι ακριβό

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...