alexis333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει κανενα που να κανει δουλεια ? Το Norton Ghost που δουλευω δεν κανει τπτ ..
kondoras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Acronis True Image. Συνήθως υπάρχει free έκδοση από wd (αν έχεις τέτοιο δίσκο).
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Όλα κάνουν δουλειά αρκεί να μην θέλεις να περάσεις 1tb διαμέρισμα σε 120gb.... Από την στιγμή που τα αρχεία καλύπτουν λιγότερο από 120gb μπορείς να κάνεις file clone που αντιγράφει απλά τα αρχεία.
alexis333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 @TheElf φιλε μου το ghost κανει κλωνο αλλα δε μπουταρει μετα με τον SSD ... Δοκίμασα 2-3 διαφορετικους δίσκους και πάλι το ίδιο .. Θα δοκιμάσω το Acronis True Image να δω .. Ευχαριστώ .. Sent from my iPhone using Insomnia
_chris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει τρόπος να κάνεις clone δίσκο φορητού που έχει partitions (το κομμάτι με το restore) δηλαδή στον άλλον δίσκο να δημιουργηθούν και τα partitions και να μπουτάρει κανονικά.
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 @TheElf φιλε μου το ghost κανει κλωνο αλλα δε μπουταρει μετα με τον SSD ... Δοκίμασα 2-3 διαφορετικους δίσκους και πάλι το ίδιο .. Πρέπει να βάλεις τον ssd στην θέση όπου ήταν ο hdd για να ξεκινήσει,ακόμα και τότε ίσως πρέπει να κάνεις boot repair από το δισκάκι τον windows,αφού αντιγράφονται μόνο τα αρχεία και όχι ο mbr. Όλα τα προγράμματα το ίδιο θα κάνουν,ίσως να βρεις κάποιο που να έχει μέσα στο ίδιο πρόγραμμα επιλογή για να φτιάξεις το boot,αλλά μικρο το όφελος.
sppaschal Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Πολυ καλο αυτο το προγραμμα Samsung Data Migration. 1
Formation Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ease US todo backup.[Disk clone, disk upgrade and SSD migration solution] Και το Αcronis DISK DIRECTOR 11 (όχι το True Image [edited]) κάνει δουλειά μια χαρά (νομίζω κάνεις όμως move volume και όχι copy. Σου αναφέρει πάντως απο κάτω σε κάθε επιλογή πότε αντιγράφει και MBR και πότε όχι).Αν θες κάτι πιο "αυτόματο" το Samsung Data migration που αναφέρθηκε παραπάνω, κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες.Το έκανα πρόσφατα για να μεταφέρω το boot disk μου στον Evo μου.Y.Γ. Δεν έχει σημασία που βάζεις τον δίσκο (sata port). Απλά τον ορίζεις σαν bootable στο bios. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2014 από Formation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα