Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..εχω βαλει adsl εως 24mbps και πιανω 6 mbps και περιμενω δυο εργασιμες μερες για να ενεργοποιηθει η τελεφωνικη μου γραμμη..ο τεχνικος μου ειπε οτι θα αυξηθει απο τα 6mbps και θα πιανω γυρω στα 14-16mbps μολις ενεργοποιηθει η τηλεφωνικη γραμμη μου..ισχυει αυτο?ευχαριστω

Δημοσ.

ποια εταιρεια;

δεν αποκλειετε αν δεν εχεις ενεργοποιηθει και παιζεις με τα demo accounts να σε κοβει στα 6.

απλα πες μας πια εταιρια και αν συνδεεσε με τους προσωπικους σου κωδικους .

Δημοσ.

δεν εχει ερθει κανονικα η γραμμη δεν εχει ταση το τηλεφωνο και δεν ειναι κανονικα σε λειτουργια η γραμμη..μπαινω στο ιντερνετ κανονικα με τους κωδικους που εχει το router......η εταιρια ειναι η hol

Δημοσ.

Γεια σας..εχω βαλει adsl εως 24mbps και πιανω 6 mbps και περιμενω δυο εργασιμες μερες για να ενεργοποιηθει η τελεφωνικη μου γραμμη..ο τεχνικος μου ειπε οτι θα αυξηθει απο τα 6mbps και θα πιανω γυρω στα 14-16mbps μολις ενεργοποιηθει η τηλεφωνικη γραμμη μου..ισχυει αυτο?ευχαριστω

Δεν  θέλω να σε  απογοητεύσω, αλλά μη περιμένεις καμια θεαματική αύξηση στην ταχύτα

Δημοσ.

δεν εχει ερθει κανονικα η γραμμη δεν εχει ταση το τηλεφωνο και δεν ειναι κανονικα σε λειτουργια η γραμμη..μπαινω στο ιντερνετ κανονικα με τους κωδικους που εχει το router......η εταιρια ειναι η hol

ολοι οι κωδικοι στο ρουτερ μπαινουν...... απλα ειναι οι δικοι σου προσωπικοι.... η κατι του στυλ

demo user?

ή

holuser

Δημοσ.

οχι κανονικα αφου τους αλλαξα και μπαινω με δικους μου κωδικους στο wifi..μπαινω και στο router κανονικα σαν admin..μου ειπε οτι αν ερθει το τηλεφωνο και συνεχισει να ειναι η ιδια ταχυτητα και δεν ανεβει θα το δηλωσουμε στην εταιρια..δλδ ποσο θα αυξηθει γυρω στα 12mbps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θελω να σε απογοητευσω.......

........αλλα μειωση στην ταχυτητα να περιμενεις. οχι αυξηση.

με το που σε συνδεσουν δηλωσε βλαβη.

(σε ρωτησα για κωδικους του wifi? ή για την συνδεση του router? σε ρωτησα για τους κωδικους που παιρνεις ιντερνετ access απο την hol που ρυuμιζονται στον router)

Επεξ/σία από Rude_R
Δημοσ.

οταν ενεργοποιηθεις απλα ζητα 9 margin απο Hol για να ανεβεις λιγο σε ταχυτητα.

επισης θα ανεβει η ταχυτητα ειτε αμα σε εχουν κλειδωσει σε 6αρι ειτε αμα εχεις θεμα και δεν παιζει η τηλεφωνια εφοσον λες οτι δεν εχεις ταση και απλα δεν στο ειπαν οτι εχεις θεμα.αν γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης ισως βγαλουμε λιγο ακρη

Δημοσ.

ο τεχνικος της hol μου ειπε οτι δεν εχω ταση και θα το κοιταξει ο οτε σε δυο εργασημες μερες γιατι δεν μου την εχουν ενργοποιηση απο τον οτε..το σταθερο μου ηταν σε καρτα sim και οταν ηρθε ο τεχνικος πρωτα του οτε για να ενεργοποιησει την γραμμη μου ειπε οτι θα ειναι ενεργοποιημενη σε κανα δυορο τρεχα γυρευε δηλαδη..το router ειναι το γνωστο
ZXHN H108N V2.3 δεν εχω και πολυ εμπειρια καθως βαζω πρωτη φορα συνδεση..εχουμε και λεμε

Modulation Type ADSL_2plus
Attainable Rate (Up/Down) 348/8320 kbps
Actual Rate (Up/Down) 278/7011 kbps
Noise Margin (Up/Down) 13/11 dB
Line Attenuation (Up/Down) 13.9/18.3 dB  
Output Power (Up/Down) 12.3/15.1 dBm 
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 2/16
Interleave Delay (Up/Down) 735/441 ms
INP (Up/Down) 1.4/0.4 symbols 
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/13
Annex Type AnnexA          

πειτε μου την γνωμη σας παδια να δω τι να κανω..ευχαριστω

Δημοσ.

ο τεχνικος της hol μου ειπε οτι δεν εχω ταση και θα το κοιταξει ο οτε σε δυο εργασημες μερες γιατι δεν μου την εχουν ενργοποιηση απο τον οτε..το σταθερο μου ηταν σε καρτα sim και οταν ηρθε ο τεχνικος πρωτα του οτε για να ενεργοποιησει την γραμμη μου ειπε οτι θα ειναι ενεργοποιημενη σε κανα δυορο τρεχα γυρευε δηλαδη..το router ειναι το γνωστο

ZXHN H108N V2.3 δεν εχω και πολυ εμπειρια καθως βαζω πρωτη φορα συνδεση..εχουμε και λεμε

Actual Rate (Up/Down) 278/7011 kbps

Noise Margin (Up/Down) 13/11 dB

Line Attenuation (Up/Down) 13.9/18.3 dB         

πειτε μου την γνωμη σας παδια να δω τι να κανω..ευχαριστω

χαλια  για την αποσταση που εισαι.οποτε κανε υπομονη μηπως ειναι βλαβη.επισης ζητα απο την Hol 9 margin απο 11 που εχεις για να κερδισεις σε ταχυτητα./αλλα για την ωρα εισαι αρκετα χαλια ειδικκα σε Upload.

Δημοσ.

περιμενεις να ερθει το τηλεφωνο και μετα ζητας 9 Margin και μετα μας λες τα χαρακτηριστικα της γραμμης παλι.ο οτε παντως λεει θεωρητικα 2 εργασιμεες για αποκατασταση βλαβης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...