VIRUSD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας..εχω βαλει adsl εως 24mbps και πιανω 6 mbps και περιμενω δυο εργασιμες μερες για να ενεργοποιηθει η τελεφωνικη μου γραμμη..ο τεχνικος μου ειπε οτι θα αυξηθει απο τα 6mbps και θα πιανω γυρω στα 14-16mbps μολις ενεργοποιηθει η τηλεφωνικη γραμμη μου..ισχυει αυτο?ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σου το ειπε για να γλυτώσει, αν σου ελεγε οτι θα συνεχίσεις να πιάνεις 6, θα τον έπιανες εσυ απο τον λαιμό
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ποια εταιρεια; δεν αποκλειετε αν δεν εχεις ενεργοποιηθει και παιζεις με τα demo accounts να σε κοβει στα 6. απλα πες μας πια εταιρια και αν συνδεεσε με τους προσωπικους σου κωδικους .
VIRUSD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχει ερθει κανονικα η γραμμη δεν εχει ταση το τηλεφωνο και δεν ειναι κανονικα σε λειτουργια η γραμμη..μπαινω στο ιντερνετ κανονικα με τους κωδικους που εχει το router......η εταιρια ειναι η hol
Johny Q Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας..εχω βαλει adsl εως 24mbps και πιανω 6 mbps και περιμενω δυο εργασιμες μερες για να ενεργοποιηθει η τελεφωνικη μου γραμμη..ο τεχνικος μου ειπε οτι θα αυξηθει απο τα 6mbps και θα πιανω γυρω στα 14-16mbps μολις ενεργοποιηθει η τηλεφωνικη γραμμη μου..ισχυει αυτο?ευχαριστω Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μη περιμένεις καμια θεαματική αύξηση στην ταχύτα
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχει ερθει κανονικα η γραμμη δεν εχει ταση το τηλεφωνο και δεν ειναι κανονικα σε λειτουργια η γραμμη..μπαινω στο ιντερνετ κανονικα με τους κωδικους που εχει το router......η εταιρια ειναι η hol ολοι οι κωδικοι στο ρουτερ μπαινουν...... απλα ειναι οι δικοι σου προσωπικοι.... η κατι του στυλ demo user? ή holuser
VIRUSD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οχι κανονικα αφου τους αλλαξα και μπαινω με δικους μου κωδικους στο wifi..μπαινω και στο router κανονικα σαν admin..μου ειπε οτι αν ερθει το τηλεφωνο και συνεχισει να ειναι η ιδια ταχυτητα και δεν ανεβει θα το δηλωσουμε στην εταιρια..δλδ ποσο θα αυξηθει γυρω στα 12mbps
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν θελω να σε απογοητευσω....... ........αλλα μειωση στην ταχυτητα να περιμενεις. οχι αυξηση. με το που σε συνδεσουν δηλωσε βλαβη. (σε ρωτησα για κωδικους του wifi? ή για την συνδεση του router? σε ρωτησα για τους κωδικους που παιρνεις ιντερνετ access απο την hol που ρυuμιζονται στον router) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2014 από Rude_R
VIRUSD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οκ ευχαριστω θα δω τι θα γινει και αν ειναι θα δηλωσω βλαβη και βλεπουμε
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οταν ενεργοποιηθεις απλα ζητα 9 margin απο Hol για να ανεβεις λιγο σε ταχυτητα. επισης θα ανεβει η ταχυτητα ειτε αμα σε εχουν κλειδωσει σε 6αρι ειτε αμα εχεις θεμα και δεν παιζει η τηλεφωνια εφοσον λες οτι δεν εχεις ταση και απλα δεν στο ειπαν οτι εχεις θεμα.αν γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης ισως βγαλουμε λιγο ακρη
VIRUSD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ο τεχνικος της hol μου ειπε οτι δεν εχω ταση και θα το κοιταξει ο οτε σε δυο εργασημες μερες γιατι δεν μου την εχουν ενργοποιηση απο τον οτε..το σταθερο μου ηταν σε καρτα sim και οταν ηρθε ο τεχνικος πρωτα του οτε για να ενεργοποιησει την γραμμη μου ειπε οτι θα ειναι ενεργοποιημενη σε κανα δυορο τρεχα γυρευε δηλαδη..το router ειναι το γνωστοZXHN H108N V2.3 δεν εχω και πολυ εμπειρια καθως βαζω πρωτη φορα συνδεση..εχουμε και λεμε Modulation Type ADSL_2plusAttainable Rate (Up/Down) 348/8320 kbpsActual Rate (Up/Down) 278/7011 kbpsNoise Margin (Up/Down) 13/11 dBLine Attenuation (Up/Down) 13.9/18.3 dB Output Power (Up/Down) 12.3/15.1 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/InterleavedInterleave Depth (Up/Down) 2/16Interleave Delay (Up/Down) 735/441 msINP (Up/Down) 1.4/0.4 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATMCRC Errors (Up/Down) 0/13Annex Type AnnexA πειτε μου την γνωμη σας παδια να δω τι να κανω..ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ο τεχνικος της hol μου ειπε οτι δεν εχω ταση και θα το κοιταξει ο οτε σε δυο εργασημες μερες γιατι δεν μου την εχουν ενργοποιηση απο τον οτε..το σταθερο μου ηταν σε καρτα sim και οταν ηρθε ο τεχνικος πρωτα του οτε για να ενεργοποιησει την γραμμη μου ειπε οτι θα ειναι ενεργοποιημενη σε κανα δυορο τρεχα γυρευε δηλαδη..το router ειναι το γνωστο ZXHN H108N V2.3 δεν εχω και πολυ εμπειρια καθως βαζω πρωτη φορα συνδεση..εχουμε και λεμε Actual Rate (Up/Down) 278/7011 kbps Noise Margin (Up/Down) 13/11 dB Line Attenuation (Up/Down) 13.9/18.3 dB πειτε μου την γνωμη σας παδια να δω τι να κανω..ευχαριστω χαλια για την αποσταση που εισαι.οποτε κανε υπομονη μηπως ειναι βλαβη.επισης ζητα απο την Hol 9 margin απο 11 που εχεις για να κερδισεις σε ταχυτητα./αλλα για την ωρα εισαι αρκετα χαλια ειδικκα σε Upload.
VIRUSD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 και τι με συμβουλευεις να κανω??δηλαδη στις δυο εργασημες μερες θα κοιταξουν αν ειναι και βλαβη....
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 περιμενεις να ερθει το τηλεφωνο και μετα ζητας 9 Margin και μετα μας λες τα χαρακτηριστικα της γραμμης παλι.ο οτε παντως λεει θεωρητικα 2 εργασιμεες για αποκατασταση βλαβης.
VIRUSD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω poulinos θα περιμενω και θα ξανα ενημερωσω μολις ερθει το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα