Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γυριζοντας πισω Αθηνα, αποφασησα να ξαναβαλω forthnet μια κ στο παρελθον ειμουν ικανοποιημενος. Τους 2,3 πρωτους μηνες ολα οκ, 18mbps down speed, καλα ping σε games κ ουτε δειγμα disconnect. Απο τον Ιανουαριο κ μετα ειχε πλακωθει στα disconnect, οποτε πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν θα κανουν μια ρυθμιση να το φτιαξουν (wow μου ριξαν την ταχυτητα 2 mbps). Ε κ εντελως τυχαια συνεχιζει τα ιδια,οποτε ξαναπηρα τηλεφωνο, μου ειπαν θα το κοιταξουν, περασαν μερες, βδομαδες, μηνας κ φτανουμε στο σημερα. Πλεον τις περισοτερες φορες, αντι να φαει full disconnect (δλδ να δεις κ στα log files oτι επεσε τελειως η συνδεση) τρωει ενα σκαλωμα κ δεν φωρτονει σελιδες κτλ (πχ αμα ειμαι σε game βαραει 999ping) οι ταχυτητες ειναι οτι ναναι, ποτε κλειδωνει στα 12, ποτε στα 16κτλ η σε games εχει πολυ μεγαλητερα ping απο οτι ειχε. Πηρα παλι τηλεφωνο σημερα κ ο καραγκιοζης που το σηκωσε γυρναει κ μου λεει δεν βλεπει καποιο προβλημα, επειδη δεν βλεπει να υπαρχει κατεγεγραμμενο disconnect στα log files του σαπιου server του!!! Του εξηγω, κ επιμενει πως ειναι λογικο κ αρχιζει να το γυρναει στο pc μου! Οποτε μολις του λεω, εχω 3 συσκευες που ειναι συνδεμενες εδω μεσα κ συμβαινει σε ολες, οτι δοκιμασα μια βδομαδα χωρις τηλεφωνο κ σπλιτερ συνδεμενα αλλα μονο το ρουτερ στην πριζα κτλ γυρναει κ μου λεει οταν το ξανακανει παρε τηλεφωνο παλι, 2,3 disconnects την μερα ειναι λογικα... εχει κανεις καμια ιδεα τι στον διαολο παιζει να φταιει? η αν κανενας απο Ανω Ηλιουπολη(Καναρια) αντιμετοπιζει τα ιδια?

Επισης router εχω ενα zte ZXHN H108L που μου εδωσαν κ δεν εχω αλλο να δοκιμασω.

Δημοσ.

είναι καλύτερα από το να τους παίρνεις τηλ να τους στείλεις ένα mail ατη forrthnet με το πρόβλημα σου και να στο λύσουν γρήγορα . έτσι έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος

Δημοσ.

Μπορεί να φταίνε διάφορα, πχ το firmware του ρούτερ. Κάνε αυτό που είπε ο apeiro. Επικοινώνησε ηλεκτρονικά μαζί τους στο support τους ή και στο fb αν τους στείλεις pm βοηθάνε πολύ πιο άμεσα από το τηλέφωνο.

Δημοσ.

α.δοκιμασε με αλλο ρουτερ εστω και δανεικο.β.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη η χωνευτη.αλλιως κατι γινεται το πιο πιθανο με το βρογχο σαν χαλκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...