deathnick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον γυριζοντας πισω Αθηνα, αποφασησα να ξαναβαλω forthnet μια κ στο παρελθον ειμουν ικανοποιημενος. Τους 2,3 πρωτους μηνες ολα οκ, 18mbps down speed, καλα ping σε games κ ουτε δειγμα disconnect. Απο τον Ιανουαριο κ μετα ειχε πλακωθει στα disconnect, οποτε πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν θα κανουν μια ρυθμιση να το φτιαξουν (wow μου ριξαν την ταχυτητα 2 mbps). Ε κ εντελως τυχαια συνεχιζει τα ιδια,οποτε ξαναπηρα τηλεφωνο, μου ειπαν θα το κοιταξουν, περασαν μερες, βδομαδες, μηνας κ φτανουμε στο σημερα. Πλεον τις περισοτερες φορες, αντι να φαει full disconnect (δλδ να δεις κ στα log files oτι επεσε τελειως η συνδεση) τρωει ενα σκαλωμα κ δεν φωρτονει σελιδες κτλ (πχ αμα ειμαι σε game βαραει 999ping) οι ταχυτητες ειναι οτι ναναι, ποτε κλειδωνει στα 12, ποτε στα 16κτλ η σε games εχει πολυ μεγαλητερα ping απο οτι ειχε. Πηρα παλι τηλεφωνο σημερα κ ο καραγκιοζης που το σηκωσε γυρναει κ μου λεει δεν βλεπει καποιο προβλημα, επειδη δεν βλεπει να υπαρχει κατεγεγραμμενο disconnect στα log files του σαπιου server του!!! Του εξηγω, κ επιμενει πως ειναι λογικο κ αρχιζει να το γυρναει στο pc μου! Οποτε μολις του λεω, εχω 3 συσκευες που ειναι συνδεμενες εδω μεσα κ συμβαινει σε ολες, οτι δοκιμασα μια βδομαδα χωρις τηλεφωνο κ σπλιτερ συνδεμενα αλλα μονο το ρουτερ στην πριζα κτλ γυρναει κ μου λεει οταν το ξανακανει παρε τηλεφωνο παλι, 2,3 disconnects την μερα ειναι λογικα... εχει κανεις καμια ιδεα τι στον διαολο παιζει να φταιει? η αν κανενας απο Ανω Ηλιουπολη(Καναρια) αντιμετοπιζει τα ιδια?Επισης router εχω ενα zte ZXHN H108L που μου εδωσαν κ δεν εχω αλλο να δοκιμασω.
apeiro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 είναι καλύτερα από το να τους παίρνεις τηλ να τους στείλεις ένα mail ατη forrthnet με το πρόβλημα σου και να στο λύσουν γρήγορα . έτσι έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος
tiropitas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί να φταίνε διάφορα, πχ το firmware του ρούτερ. Κάνε αυτό που είπε ο apeiro. Επικοινώνησε ηλεκτρονικά μαζί τους στο support τους ή και στο fb αν τους στείλεις pm βοηθάνε πολύ πιο άμεσα από το τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 α.δοκιμασε με αλλο ρουτερ εστω και δανεικο.β.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη η χωνευτη.αλλιως κατι γινεται το πιο πιθανο με το βρογχο σαν χαλκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα