ioannis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τρέχω τα windows 7 και ο iexplorer 11 οταν πάω να τον τρεξω. βγάζει ένα script error και κολλαει. Παρακαλω για βοήθεια. Ευχαριστώ.
trujillo2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και μενα μου κανει κουλα . συνεχως κρασαρει , εχει προβλημα με flash περιεχομενο στισ σελιδες που μπαινω....μηπως τελικα ειναι windows 8 optimized?
arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 @ts Παίρνω τηλέφωνο στο συνεργείο και λεω «έχω ένα corolla και κάνει ένα θόρυβο». Τι περιμένεις να με ρωτήσει ο μάστορας; Μήπως «Τι θόρυβο» και «πότε στο κάνει» ; Απαντήσεις που βοηθάνε έρχονται μετά από καλές και περιεκτικές ερωτήσεις
ioannis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) @ts Παίρνω τηλέφωνο στο συνεργείο και λεω «έχω ένα corolla και κάνει ένα θόρυβο». Τι περιμένεις να με ρωτήσει ο μάστορας; Μήπως «Τι θόρυβο» και «πότε στο κάνει» ; Απαντήσεις που βοηθάνε έρχονται μετά από καλές και περιεκτικές ερωτήσεις Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Έφταιγε το office 2003 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2014 από ioannis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα