Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, δε ξερω πολλα απο μοδεμ και συνδεσεις αλλα εχω καποια βασικα προβληματα και θελω βοηθεια... εχω το μοδεμ του τιτλου και συνδεση 24αρα οτε(ποτε δεν εποιασα πανω απο 7 και σε τηλεφωνικη επικοινωνια λενε οτι φταιει η αποσταση)... προσπαθησα να ανοιξω καποια ports στο μοδεμ αλλα με τπτ δε μου τα ανοιγε.. μ τα ειχε κλειστα... δε ξερω αν κανω κατι λαθος. εβαλα ip static απο τις συνδεσεις δικτυου εκλεισα το firewall και προσπαθησα να τις ανοιξω οπως ελεγε σε ενα αλλο σιτε... απλα δε ξερω αν παιζει ρολο αλλα προσπαθω να το κανω με ασυρματο usb.. οτι πληροφοριες χρειαζεστε πειτε μ να σας τις δωσω. και ενα αλλο προβλημα π εχω ειναι οτι εκει π παιζω με 80 Ping ξαφνικα παει για 10 δευτερολεπτα στα 300++ και ξανα 80.. ξερουμε γτ μπορει να γινετε αυτο?

Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα ειχα ενα παρομοιο προβλημα βεβαια εγω χρονιζα στα 12 mbps down 1 up και τωρα χρονιζω στα 13 down 1 up με την forthnet αλλα δεν ανοιγε σελιδες ειχα παρα πολυ ψηλο ping 130 - 160 ms και γενικα πολυ αργη συμπεριφορα στο ιντερνετ

σημερα αγορασα το 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router Model No. TD-W8970 over pstn και βρηκα την υγεια μου στο συνηστω ανεπηφηλακτα θα παρεις αλλο ενα mbps λογικα προς τα πανω η και περισσοτερο και θα το ευχαριστηθεις σαν modem router και το wifi toy

Δημοσ.

post-143923-0-86870300-1392985557_thumb.png αυτο εννοω για τα πορτς.το κανω αυτο π λεει απλα μ βγαζει Χ συνεχεια.. post-143923-0-04177700-1392985607_thumb.png και αυτες ειναι οι πληροφοριες που χρειαζεσε?

Δημοσ.

καλησπερα, δε ξερω πολλα απο μοδεμ και συνδεσεις αλλα εχω καποια βασικα προβληματα και θελω βοηθεια... εχω το μοδεμ του τιτλου και συνδεση 24αρα οτε(ποτε δεν εποιασα πανω απο 7 και σε τηλεφωνικη επικοινωνια λενε οτι φταιει η αποσταση)... προσπαθησα να ανοιξω καποια ports στο μοδεμ αλλα με τπτ δε μου τα ανοιγε.. μ τα ειχε κλειστα... δε ξερω αν κανω κατι λαθος. εβαλα ip static απο τις συνδεσεις δικτυου εκλεισα το firewall και προσπαθησα να τις ανοιξω οπως ελεγε σε ενα αλλο σιτε... απλα δε ξερω αν παιζει ρολο αλλα προσπαθω να το κανω με ασυρματο usb.. οτι πληροφοριες χρειαζεστε πειτε μ να σας τις δωσω. και ενα αλλο προβλημα π εχω ειναι οτι εκει π παιζω με 80 Ping ξαφνικα παει για 10 δευτερολεπτα στα 300++ και ξανα 80.. ξερουμε γτ μπορει να γινετε αυτο?

ας τα παρουμε ενα ενα.το συγχρονιζεις στα 7 αυτο για να δουμε αν στεκει η οχι λογω αποστασης πρεπει να μας γραψεις ολα τα χαρακτηριστικα της γραμμης.attenuation.line rate,margn.

επισης αν ανοιξεις τα ports που αυτο σημαινει οτι α.δινεις static ip στο pc και κανεις Port forward απο τον ρουτερ οπως και προσεχεις με firewall Pc και ρουτερ μετα θα πρεπει να κλεισεις απο το site του οτε την αυξημενη ασφαλεια.πιο κατω σου γραφω τι ειναι.

αυτο με το Ping το μονο που παει το μυαλο μου ειναι να σου κανει spikes το ασυρματο.οποτε α.δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν τα εχεις αυτα.αν δεν τα εχεις τοτε φταιει σιγουρα το ασυρματο οποτε εκει α.αλλους drivers για την ασυρματη καρτα,αλλο firmware για το ρουτερ ή αλλο ρουτερ για δοκιμη,γ.αλλο καναλι στο ασυρματο του ρουτερ.

τωρα για την αυξημενη ασφαλεια

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

φιλε μου καλησπερα ειχα ενα παρομοιο προβλημα βεβαια εγω χρονιζα στα 12 mbps down 1 up και τωρα χρονιζω στα 13 down 1 up με την forthnet αλλα δεν ανοιγε σελιδες ειχα παρα πολυ ψηλο ping 130 - 160 ms και γενικα πολυ αργη συμπεριφορα στο ιντερνετ

σημερα αγορασα το 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router Model No. TD-W8970 over pstn και βρηκα την υγεια μου στο συνηστω ανεπηφηλακτα θα παρεις αλλο ενα mbps λογικα προς τα πανω η και περισσοτερο και θα το ευχαριστηθεις σαν modem router και το wifi toy

αν ειχες το zte οπως  ο τοπικ σταρτερ δεν με παραξενευει

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.png αυτο εννοω για τα πορτς.το κανω αυτο π λεει απλα μ βγαζει Χ συνεχεια.. attachicon.gifhfghf.png και αυτες ειναι οι πληροφοριες που χρειαζεσε?

καταρχην το zte ειναι για πεταμα.β.το Port forward φαινετε σωστο οποτε κοιτα για την αυξημενη ασφαλεια.με 40 attenuation η ταχυτητα που εισαι ειναι ψιλονορμαλ.

οποτε κοιτα αυτα που σου γραψα στην αρχη.αν μετα θες καλυτερο Ping ζητας fast path αλλα λογικα θα χασεις κανα megabit σε ταχυτητα.επισης τυπικα αν θες δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και τα φιλτρα και τα splitter πανω απο την γραμμη για να δεις αν θα ανεβει η ταχυτητα.επισης οχι μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια και αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.

επισης για να δεις αν εχει ανοιξει το Port κανε ενα ευκολο τεστ.ανοιξε πχ το Port 3000 και μετα βαλτο στο Mtorrent.κλεισε και ανοιξε το Mtorrent>μετα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν εχει ανοιξει το port.το Mtorrent πρεπει να ειναι ανοιχτο οταν τρεχεις το προγραμμα αλλιως η πορτα δεν θα βγει ανοιχτη.

Δημοσ.

ωραια ξεκινησα να κανω αυτα που μου λες.. θα δοκιμασω για το portforward για αρχη και μετα για τη συνδεση(αν και σκεφτομαι να παρω καποιο αλλο φτηνο αλλα πιο αξιοπιστο μοδεμ). μεσα στο μοδεμ μ εχει δυο επιλογες.. spi k firewall. αυτες οι δυο πρεπει να ειναι απενεργοποιημενες ετσι? και το Upnp ενεργοποιημενο? δε παιζει ρολο αυτο?

επισης επειδη υπαρχει αρκετη αποσταση του υπολογιστη απο το μοδεμ.. τι ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιηθει 10μετρα καλωδιο τηλεφωνου και να ερθει το μοδεμ διπλα στο πς η 10μετρα καλωδιο ethernet?

edit: εψαξα λιγο καλυτερα για το μοδεμ συγκεκριμενα και βρηκα αυτο..

The ZXV10_W300v5 will not allow you to forward enough ports, to run Battlefield 4. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.

ενω στο απλο w300 δε το γραφει (και σμρ ειδα οτι το δικο μου ειναι v5.2)..  οποτε μαλλον δε θα καταφερω να βρω ακρη με αυτο το μοδεμ.. επισης για fastpath το πολυφοβαμαι(ειχα στο παλιο σπιτι που ειχα καλυτερη συνδεση) γιατι ηδη αν συνδεθουν 2 συσκευες στο δικτυο εχω πολλες αποσυνδεσεις.. οποτε με φαστ φοβαμαι μην μ κανει συνεχεια..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καταρχην
α.στην εικονα του Port forward που εβαλες αν εννοεις οτι σου βγαζει το x δεξια στο drop τοτε αυτο ειναι ασχετο.απλα εκει πατας για να σβησεις το rule.
δεν σου λεει δηλαδη οτι εχει προβλημα το rule.αν ειχες βαλει κατι παραξενο μη επιτρεπτο δηλαδη δεν θα σου φτιαχνε το Rule.
b.ναι καλο θα ειναι να παρεις καποιο αλλο καλυτερο ρουτερ.οι περισσοτεροι εχουν θεματα και τα λυνουν οταν αλλαξουν ρουτερ.
γ.ναι spi και firewall κλειστα.το Upnp ειναι σαν ενα αυτοματο port forward οταν το υποστηριζει και η εφαρμογη.το παιχνιδι δεν το υποστηριζει.εγω το κλεινω προσωπικα και κανω
Port forward.
δ.εννοειται οτι προτιμοτερο ειναι 10 μετρα utp.αν για καποιο λογο δεν θες το ρουτερ να ειναι μακρια τοτε αντι για 10 μετρα τηλεφωνικο χρησιμοποιεις 10 μετρα Utp που απλα του βαζεις Rj11 κλιπακια και χρησιμοποιεις το ενα ζευγαρι του σαν τηλεφωνικο.παιζει πολυ καλυτερα.αλλα ναι το πιο ιδανικο ειναι 10 μετρα Utp σαν Utp και το ρουτερ διπλα στην πριζα τηλεφωνου.
τα μεγαλα τηλεφωνικα αποφευγονται δια ροπαλου.
τωρα για το port forward.ενα παιχνιδι μπορει να θελει να κανεις port forward 10 θυρες.αν το ρουτερ σου δεν μπορει να κανει 10 Rules για το port forward τοτε σου λεει κανε dmz που ανοιγει ολα τα Ports για μια συγκεκριμενη Ip.
στην ουσια το v5 μαλλον δεν μπορει να κανει πολλα Rules για αυτο στολεει αυτο.το δικο σου ισως να μπορει.
το bridge mode το αφηνουμε στην ακρη.
αν στο δικο σου δεν σε αφησει να φτιαξες ολα τα port forward Rules η αν δεν θες να παιδευεσαι κανεις dmz.απο την φωτο βλεπω οτι μπορεις να φτιαξεις τουλαχιστον 9rules.δεν ξερω ποσα θελει το παιχνιδι.
επισης για το τελευταιο με το fast path.μην μπερδευεις τις αποσυνδεσεις του ιντερνετ με τις αποσυνδεσεις του wireless η το μπουκωμα του ρουτερ που μπορει να κανει αποσυνδεση στο ιντερνετ η να κανει Reboot Ολο το ρουτερ.
αυτο που λες δηλαδη

"γιατι ηδη αν συνδεθουν 2 συσκευες στο δικτυο εχω πολλες αποσυνδεσεις.."
κατα καποιο τροπο δεν στεκει.δεν θα κανει αποσυνδεση στο ιντερνετ αμα μπουν 2 Pc.να πεσει το wireless ναι,να μπουκωσει το ρουτερ και να κανει Reboot Παλι ναι.
αλλα αποσυνδεση θα ειχες ακομα και με ενα pc Πανω.για μενα αλλαξε ρουτερ για αρχη και μετα ζητα και fast path.ενας απο εδω μεσα το αλλαξε και πηρε ενα d link ο αλλος πηρε tp link και παιζουν καλυτερα.

ωραια ξεκινησα να κανω αυτα που μου λες.. θα δοκιμασω για το portforward για αρχη και μετα για τη συνδεση(αν και σκεφτομαι να παρω καποιο αλλο φτηνο αλλα πιο αξιοπιστο μοδεμ). μεσα στο μοδεμ μ εχει δυο επιλογες.. spi k firewall. αυτες οι δυο πρεπει να ειναι απενεργοποιημενες ετσι? και το Upnp ενεργοποιημενο? δε παιζει ρολο αυτο?

επισης επειδη υπαρχει αρκετη αποσταση του υπολογιστη απο το μοδεμ.. τι ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιηθει 10μετρα καλωδιο τηλεφωνου και να ερθει το μοδεμ διπλα στο πς η 10μετρα καλωδιο ethernet?

edit: εψαξα λιγο καλυτερα για το μοδεμ συγκεκριμενα και βρηκα αυτο..

The ZXV10_W300v5 will not allow you to forward enough ports, to run Battlefield 4. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.

ενω στο απλο w300 δε το γραφει (και σμρ ειδα οτι το δικο μου ειναι v5.2)..  οποτε μαλλον δε θα καταφερω να βρω ακρη με αυτο το μοδεμ.. επισης για fastpath το πολυφοβαμαι(ειχα στο παλιο σπιτι που ειχα καλυτερη συνδεση) γιατι ηδη αν συνδεθουν 2 συσκευες στο δικτυο εχω πολλες αποσυνδεσεις.. οποτε με φαστ φοβαμαι μην μ κανει συνεχεια..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...