highspeed Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ένα site,συγκεκριμένα το slideboom στο οποίο κάποιοι ανεβάζουν τις παρουσιάσεις τους με την ένδειξη download και μπορείς άνετα να τις αποθηκεύσεις στο pc.Κυκλοφορούν όμως και κάποιοι μυστήριοι τύποι που ενώ έχουν ανεβάσει τη δουλειά τους προς κοινή χρήση, την κρατάνε κλειδωμένη χωρίς να μπορείς να την κατεβάσεις! Ρωτώ: κυκλοφορούν εκεί έξω εκατοντάδες προγράμματα για χίλιες δυο δουλειές,τζιμάνια με απίστευτες γνώσεις,και δεν υπάρχει κάτι που να ξεκλειδώνει αυτές τις παρουσιάσεις για να τις κατεβάζουμε ελεύθερα; Τόσο ειδήμονες είναι αυτοί τέλος πάντων, και κανείς δεν μπορεί να τους κοντράρει; Δηλαδή,πως τα καταφέρνουν και κρατάνε κλειδωμένα τα αρχεία τους;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μου αρέσουν οι απορίες που εχεις
arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ένα site,συγκεκριμένα το slideboom στο οποίο κάποιοι ανεβάζουν τις παρουσιάσεις τους με την ένδειξη download και μπορείς άνετα να τις αποθηκεύσεις στο pc.Κυκλοφορούν όμως και κάποιοι μυστήριοι τύποι που ενώ έχουν ανεβάσει τη δουλειά τους προς κοινή χρήση, την κρατάνε κλειδωμένη χωρίς να μπορείς να την κατεβάσεις! Είναι επιλογή τους και δικαίωμα τους. Γιατί να είναι μυστήριοι; Μήπως εχουν βαρεθεί να βλέπουν clopy-paste τη δουλειά τους; Κάθονται και φτιάχνουν παρουσιάσεις που ειναι χρήσιμες σε άλλους και τους κράζουμε επειδή δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ευκολα ως copy-paste; Ρωτώ: κυκλοφορούν εκεί έξω εκατοντάδες προγράμματα για χίλιες δυο δουλειές,τζιμάνια με απίστευτες γνώσεις,και δεν υπάρχει κάτι που να ξεκλειδώνει αυτές τις παρουσιάσεις για να τις κατεβάζουμε ελεύθερα; Τόσο ειδήμονες είναι αυτοί τέλος πάντων, και κανείς δεν μπορεί να τους κοντράρει; Δηλαδή,πως τα καταφέρνουν και κρατάνε κλειδωμένα τα αρχεία τους; Δεν με αφορά αν εσύ δεν εχεις τις γνώσεις/ικανότητες/εξυπνάδα/χρόνο να αποκτήσεις εκείνη την παρουσίαση (εστω κι αν πρέπει να την γράψεις απο την αρχή), αλλά θεωρώ αχαριστία να κράζεις γενικά επειδή κάποιος δεν εχει φτιάξει κάποιο εργαλείο που να «τσιμπα» την κλειδωμένη παρουσίαση που θες. Να υποθέσω οτι απαιτείς το προγραμματάκι αυτό να είναι δωρεαν, σωστα; Θες μια λύση: Βάλε αγγελία και πες δίνω Χ ευρώ σε αυτόν που θα μου κατεβάσει/γράψει την τάδε παρουσίαση. Είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί κάποιος Το κερασάκι. Δεν μας λες ποια ειναι η παρουσίαση, ωστε αν κάποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει, να ρίξει μια ματια (έστω σαν πρόκληση στις ικανότητες του)
highspeed Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Απλώς εξέφρασα κάποιες απορίες,επειδή όπως είπα και παραπάνω κυκλοφορούν πολλοί με απίστευτες γνώσεις σχετικά με τέτοια θέματα! Δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει! Αν κάποιοι θίχτηκαν με αυτά που έγραψα ζητώ συγγνώμη,ίσως να ήμουν λίγο παρορμητικός!Φίλε μου arc εγώ λίγες γνώσεις κατέχω σχετικά με τα πάσης φύσεως προγράμματα και γι αυτό αρκετά συχνά ζητάω τη βοήθεια των παιδιών στο forum,τα οποία και τα ευχαριστώ γιατί πολλές φορές με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση! Όσον αφορά τέτοιες παρουσιάσεις που δεν μπορώ να τις κατεβάσω ελεύθερα,έχω αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται κάποιες φορές για να τις κάνω από την αρχή όπως λες! Ίσως επειδή ζορίστηκα με μια συγκεκριμένη,να ακούστηκα έτσι απότομος!Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά του forum! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα