dimuscrossfire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας συμφουρίτες.Έχω το εξής πρόβλημα και είμαι τελείως άσχετος με τα δίκτυα.Έχω ένα μόντεμ ρούτερ ZTE ZXHN H108NS ήδη εγκατεστημένο.Η γραμμή μου είναι ISDN.Διαθέτω κι ένα THOMSON TG 585i v7.Είναι το παλιό μου μόντεμ ρούτερ.Θέλω να χρησιμοποιήσω το δεύτερο σαν αναμεταδότη.Να παίρνει ασύρματα από το πρώτο μόντεμ και να δίνει με καλώδιο ethernet στον πύργο μου.Γίνεται?Και αν ναι πως?Δεν έχω ιδέα όπως προανέφερα οπότε θα ήθελα να μου τα εξηγήσετε όσο πιο εύκολα γίνεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες.Περιμένω την βοήθεια σας
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν γινεται.πρεπει να παρεις με καλωδιο απο το zte .δεν μπορεις να παρεις ασυρματα.αν και το thomson v7 υποστηριζει wds στην πραξη το ξεχνας.με απλα λογια δεν μπορεις για να μην σε μπερδεψω
dimuscrossfire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Θα πάρω ένα netgear range extender και θα κάνω την δουλειά μου μιας και δεν έχω και καλό σήμα στο σημείο που είναι ο σταθερός.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Θα πάρω ένα netgear range extender και θα κάνω την δουλειά μου μιας και δεν έχω και καλό σήμα στο σημείο που είναι ο σταθερός. ειτε Netgear μπορεις ειτε tp link 701nd,801nd,901nd,730re,830re.εχουν ολες οι εταιρειες.εννοειται τα Netgear ειναι καλυτερα απο τα tp link.θα βρεις και σε draytek αν θυμαμαι καλα.οτι και να παρεις κανε firmware update οταν το παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα