vagos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σε όλους! Εχω ενα αρχειο pdf το οποίο θέλω να μετατρέψω σε word. Ξέρω η διαδικασία είναι εύκολη απλά στο αρχείο που θέλω να μετατρέψω υπάρχουν πολλοί συνθετοι μαθηματικοί τύποι και εξισώσεις και οταν το μετατρέπω μου βγάζει αλλα αντ αλλων.. Υπάρχει μήπως καποιο πρόγραμμα ή κάτι που πρεπει να κανω ωστε στο αρχειο που μετατρέπω να εμφανίζονται κανονικά οι τύποι;; Γνωρίζει κανείς;;
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δοκιμάσει online λύση; http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
vagos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εχω δοκιμάσει παρα πολλα ναι. κατέβασα και διαφορα προγραμματα αλλα κανένα δεν δεν βγαζει τις μαθηματικές εκφράσεις. Βγάζουν τους αριθμούς αλλά οχι τα συμβολα κτλ
arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασες κάποιο πρόγραμμα OCR (π.χ. abbyy fine reader) που οτι δεν κατανοεί θα στα κατεβάσει ως εικόνες; Εκτός αν θες να επεξεργαστείς τους μαθηματικους τύπους, που απο εμπειρία σου λεω οτι μάλλον δεν θα βρεις καταλληλο πρόγραμμα
accipio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Απ' όσο ξέρω, κανένα πρόγραμμα ocr δεν αναγνωρίζει/μετατρέπει σωστά τους σύνθετους μαθηματικούς τύπους. Πρέπει να τους γράψεις με το χέρι, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα