Προς το περιεχόμενο

S4 & cm11

tomas4wd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Παρακολουθω το φορουμ εδω κ σχεδον 1 χρονο και ειναι η πρωτη φορα που γραφω , αλλα εξαιτιας ενος προβληματος θα ηθελα τη βοηθεια σας .

μετα απο την εγκατασταση νεας rom στο s4 δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο στη συσκευη. Εκανα wipe data & catche κ νεα εγκατασταση αλλα παλι το ιδιο.

Δεν ειναι πρωτη φορα που αλλαζω rom αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Δεν ξερω αν εχω ποσταρει στο σωστο μερος , αν χρείαζεται ας μετακινηθει.

Ευχαριστω Θωμας

post-290234-0-01001300-1392916492_thumb.png

[ATTACH]490710[/ATTACH]

post-290234-0-01001300-1392916492_thumb.png

[ATTACH]490710[/ATTACH]

Αποστολή από το SGH-M919 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

η εκδοση του cm11 δεν ειναι stable,οποτε μπορει να ειναι και θεμα bug..θα σου προτεινα να πας στην cm 10.2 που ειναι η πιο stable με τα απειροελαχιστα bugs

Δημοσ.

Καλημέρα, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είχα την εντύπωση οτι ηταν stable. Λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας την 10.2 κ επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη στο είδος της είναι η Google Edition 4.4.2 ενός Davhcκάτι! Αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, πάει σφαίρα και είναι και KitKat.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά το ξέρω ότι έχει περάσει 1 χρόνος από την τελευταία συζήτηση αλλα μήπως ξέρετε αν έχουν ελληνικά η Custom rom η κάποιο αλο firmwere που θα έχει ελληνικά?

Δημοσ.

παιδιά το ξέρω ότι έχει περάσει 1 χρόνος από την τελευταία συζήτηση αλλα μήπως ξέρετε αν έχουν ελληνικά η Custom rom η κάποιο αλο firmwere που θα έχει ελληνικά?

Συνηθως οι CM εχουν ελληνικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...